Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım incir kürü ve soğan kürü yapıyorlardı ya yumurtlama kalitesinin artması için..Ben bir de soya sütü içtim migrostan alıp..Günde 1-1 buçuk litre kadar
muzlusunun tadı süper..:)

bilmiyorumki burda varmidir canim soya sutu vardirda
ben bir bakiyim ilk firsatta bulursam onuda iciyim

yalancının mumu yatsıya kadar yanar harzemim herkesin gözü açılıyo boşver nasılsa söylediğinin saçmalık olduğu çıkar bir gün...

hımmmmmmmmmmm anladım canım. başta kan değerini görünce hemen niye çoğul diyiveriyolar o zaman doktorlar umutlandırıyolar şimdi sinirlendm onlara. yoksa benim içinde olsunda 1 tane olsun tabiki allahım ona sağlık sıhhat versin bana bağışlasın yeterki. hakkımızda hayırlısı buymuş dedik bizde canım. doğru bademin baya düşük olduğu halde ikizdi

canım bazı doktorlar yapıyo o yorumu hepsi değil... mesela benim testimi değerlendiren doktor hiç bişey söylemedi değerlerin güzel demekle yetindi dediğim gibi 12. gün 650 di... yanlış anlama dediklerimide olurmu tatlım Şeniz ben yani üzülme ikizdide birisinı sonradanmı kaybettim diye aklına gelmesin diye yaptım bu karşılaştırmaları ... yoksa bizden iyi kim bilirki tatlım tabiki sağlıklı olsunda bitanede olsa yeter rabbim yeterki tattırsın o güzel duyguları...

selam kızlar hayırlı günler ben geldim dün dr daydım bir yumurta gördü dr hanım daha önceki iki yumurtanın biri gelişmedi sanıyorum ama biri güzel gelişiyor inş bu tek yumoşum başarıcak yarın tekrar çağırdılar menogon iğneme orgalutran eklendi bakalım inş yarın güzel gelişimini görürüz hayırlısıyla endometriyum ince yalnız ona üzüldüm 5 mm dedi dr onu nasıl kalınlaştırabilirim acaba inş ilaçlarla biraz daha kalınlaşır

evet canım sağol
inşallah aşılaman tutar canım gerek kalmaz tüp bebeğe
özlemmmmmm çık dışarıı

geldim şekerimmmmmm kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

günaydın kızlar, hayırlı cumalar, Rabbim bu mübarek günde hepinizin dualarını kabul eder inşallah.

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah.Rahim duvarını kalınlaştırmak için ya kalçadan yapıştırılan ösrojen bantları veya Cyclo-Progynova nın sadece beyaz olan hapları alınıyor...

günaydın kızlar, hayırlı cumalar, rabbim bu mübarek günde hepinizin dualarını kabul eder inşallah.

yagmurrr :roflol:biz ne muhabbetine girdikkk kısacaaa :roflol:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

özlemmmmmm çık dışarıı
herkese günaydın kızlar

canım inşşş her şey yolunda gider
inşşşşş

herkese hayırlı cumalar
rabim açılan ellerimizi boş çevirmesin
dertlerimize deva versin
huzurumuzu bozmasın
sağlık sıhhat içinde yuvalarımıza huzur vertsin
tedavide olan arkadaşlşarımıza güzel sonuçlar almayı nasip etsin
en büyük ve ortak dileğimiz meleklerimi göndersin
allahım bizleri çaresiz bırakma
sana sığındık
yalnız sana

amin canım sanada hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…