Canım incir kürü ve soğan kürü yapıyorlardı ya yumurtlama kalitesinin artması için..Ben bir de soya sütü içtim migrostan alıp..Günde 1-1 buçuk litre kadar
muzlusunun tadı süper..:)
canım ben pek inanmıyorum değerlerin ikiz üçüz olduğunun göstergesi olduğuna benim 12. gün değerim 650 lerdeydi ama ikiz üçüz değil badem arkadaşında ilk gebeliğinde 10yada12 gün tam hatırlıyamadım şimdi 50 çıkmasına rağmen ikizdi ben çok inanmıyorum yani değerelere göre olduğuna... aman sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağımıza alalımda tek olsun.... rabbim herkese nasip etsinde hakkında kaçı hayırlısıysa onu nasip etsin....
bu arada benim idrar testinde 5 gün çıktı silik çizgi ama gölge gibide değil daha belirgin hergünde daha koyulaştı yani çatlatmanın etkisi olduğunu sanmam 5. gün çıktığı halde ikiz değildi..... anlıycanız çok yormamak lazım bence en garantisi usg de kalp atışını beklemek herşey kabak gibi meydana çıkıyo:)) yani kendini üzme canım baştan beri tek tutmuşta olabilir sağlıcakla gelsinde tek olsun....
hımmmmmmmmmmm anladım canım. başta kan değerini görünce hemen niye çoğul diyiveriyolar o zaman doktorlar umutlandırıyolar şimdi sinirlendm onlara. yoksa benim içinde olsunda 1 tane olsun tabiki allahım ona sağlık sıhhat versin bana bağışlasın yeterki. hakkımızda hayırlısı buymuş dedik bizde canım. doğru bademin baya düşük olduğu halde ikizdi
evet canım sağolözlemim transferin yapılmış hayırlı olsun canım inşallah 21 kasımda senin halayını çekicez canım burada. tutsunda 1 tane olsun canım bişi olmaz.hemde 1. kaliteliymiş çok güzel.
sevcanım doğumgünün kutlu olsun ailenle daha nice nice yıllara inşallah
pinkim evlilik yıldönümün kutlu olsun. bu yeni yıldönümünde umarım dilediğin herşeye kavuşursun tatlım
bademim hayırlı olsun bence silik çıktığına göre kesin hamilesin tekrar ve yeniden.umarım bu sefer her şey yolunda gider canım.
inşallah aşılaman tutar canım gerek kalmaz tüp bebeğeArkadaşlar Merhaba;
Şirket kk ye giriş sayfasını yasaklılara koymuş artık işyerinden giremiyorum. Sizleri özledim evde net olmadığı için istemyerek sizlerden uzak kaldım şimdi eşim ameliyat olduğu için izinliyim kayınvalidemin pc sinden sizlere yazıyorum. listenin son halini ne durumda merak ettim. bende hala birşey yok. adetimi 1 hafta geçtim ama kan tahlili negatif çıktı. herhalde sitresten neyse sizlerle olma güzel
Özlem canım inşallah bu sefer meleklerine kavuşursun.
Hepinizi öpüyorum.
buarada adet olunca 2. aşılamaya başlayacağım. raporum çıktı ilaçları aldım adet olmayı bekliyorum.
özlemmmmmm çık dışarıı
selam kızlar hayırlı günler ben geldim dün dr daydım bir yumurta gördü dr hanım daha önceki iki yumurtanın biri gelişmedi sanıyorum ama biri güzel gelişiyor inş bu tek yumoşum başarıcak yarın tekrar çağırdılar menogon iğneme orgalutran eklendi bakalım inş yarın güzel gelişimini görürüz hayırlısıyla endometriyum ince yalnız ona üzüldüm 5 mm dedi dr onu nasıl kalınlaştırabilirim acaba inş ilaçlarla biraz daha kalınlaşır
mok delikafadulden
günaydın kızlar, hayırlı cumalar, rabbim bu mübarek günde hepinizin dualarını kabul eder inşallah.
yagmurrr :roflol:biz ne muhabbetine girdikkk kısacaaa :roflol:
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
herkese günaydın kızlarözlemmmmmm çık dışarıı
selam kızlar hayırlı günler ben geldim dün dr daydım bir yumurta gördü dr hanım daha önceki iki yumurtanın biri gelişmedi sanıyorum ama biri güzel gelişiyor inş bu tek yumoşum başarıcak yarın tekrar çağırdılar menogon iğneme orgalutran eklendi bakalım inş yarın güzel gelişimini görürüz hayırlısıyla endometriyum ince yalnız ona üzüldüm 5 mm dedi dr onu nasıl kalınlaştırabilirim acaba inş ilaçlarla biraz daha kalınlaşır
herkese hayırlı cumalar
rabim açılan ellerimizi boş çevirmesin
dertlerimize deva versin
huzurumuzu bozmasın
sağlık sıhhat içinde yuvalarımıza huzur vertsin
tedavide olan arkadaşlşarımıza güzel sonuçlar almayı nasip etsin
en büyük ve ortak dileğimiz meleklerimi göndersin
allahım bizleri çaresiz bırakma
sana sığındık
yalnız sana
Günaydın yetercimm...........
Herkesee hayırlı cumalar Rabbim dualarınızı kabul eylesin
Hayırlı Cumalar:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?