:Saruboceq: ALlahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhanekke inni küntü minezzalimin :Saruboceq:
EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
günaydın yetercimm...........
Herkesee hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul eylesin
hayırlı cumalar:saruboceq:
amin canım sanada hayırlı cumalar
:saruboceq: allahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.la ilahe illa ente sübhanekke inni küntü minezzalimin :saruboceq:
Ey alemlerin rabbi olan yüce allahım
ey kainatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
ey yaradılmışların bir tek yaradanı
ey kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi
ey bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce allahım
sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır.
Rabbim hertürlü sıkıntı ve musibetten sana sığınrız
sen herşeyi hakkıyla bilen ve duyansın
sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim
hz.muhammed mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim.sen herşeye kadir olan sın.allahım bütün evlat hasreti çeken
dostlara ve bana yardım eyle.ol emrini bizlere de sun rabbim
senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim
senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi
bizim dualrımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
aminnnnn aminnnnnn aminnnnnnnn canım
rabbim kimsenin ellerini boş bırakmaz inşallah
aminnnnnn balım
hepinize günaydın dualırınız kabul olsun birbimizide unutmayalım duada
pinkim inşallah herşey yolunda gider...
kızlar günaydın, hayırlı cumalar...eşim grip oldu hafta sonu...kaç gündür onunla uğraşıyorum..nete giremedim...acilde 3 şişe serum yedi...idrar testinde kan çıktı...asıl endişelendiren de o oldu zaten...dr basit bir kum dökme de olabilir ancak tümör de olabilir dedi...kızlar dua ein ne olur...inşallah düşündüğüm gibi değildir...dr gelecek hafta yurt dışında olacakmış...cumaya alabildik randevuyu...hakkımızda hayırlısı bakalım...siz nasılsınız...çok öptm
kızlar günaydın, hayırlı cumalar...eşim grip oldu hafta sonu...kaç gündür onunla uğraşıyorum..nete giremedim...acilde 3 şişe serum yedi...idrar testinde kan çıktı...asıl endişelendiren de o oldu zaten...dr basit bir kum dökme de olabilir ancak tümör de olabilir dedi...kızlar dua ein ne olur...inşallah düşündüğüm gibi değildir...dr gelecek hafta yurt dışında olacakmış...cumaya alabildik randevuyu...hakkımızda hayırlısı bakalım...siz nasılsınız...çok öptm
hayırlı cumalar kızlarrr........
Amin amin amin rabbim hepimizin duasını kabul etsin.Cumanın mübarek olsun dularınız kabul olsun arkadaşlar.Ayrıca balkafa ağzına sağlık.:Saruboceq: ALlahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhanekke inni küntü minezzalimin :Saruboceq:
EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
hayırlı cumalar canım bebiş nasıl:1hug:
[sıze="2"]amin amin amin rabbim hepimizin duasını kabul etsin.cumanın mübarek olsun dularınız kabul olsun arkadaşlar.ayrıca balkafa ağzına sağlık.[/sıze]
amin kızlaramin kızlar dualar çok güzel inş gerçekleşicek allahım hepimizi sevindirsin hayırlısıyla inşş ballom naber tatlım özledim senii:)) bademcim o bantlardan kullanmıştım daha önce yarın belki veriri dr
şimdilik iyiyiz canım bebiş iyidir inşalah ayın 21 de doktora gidicemm bakalımm....güzel haberlerle dönmek nasip olur inşalah....ama aşırı derecede iştahsızlık var ne yapıcam bilemiyorum pek bişey yiyemiyorum bebiş beslenemicek diye korkuyorum ....hayırlısı şu an da tek istediğim sağlıklı olmasıı....doktora gideceğim günü iple geçiyorum ama günler geçmek bilmiyor....rabbim herkezin gönlüne göre versin inşalah ...
geçmiş olsun canım umarım kötü bişeyciği yoktur kocişininkızlar günaydın, hayırlı cumalar...eşim grip oldu hafta sonu...kaç gündür onunla uğraşıyorum..nete giremedim...acilde 3 şişe serum yedi...idrar testinde kan çıktı...asıl endişelendiren de o oldu zaten...dr basit bir kum dökme de olabilir ancak tümör de olabilir dedi...kızlar dua ein ne olur...inşallah düşündüğüm gibi değildir...dr gelecek hafta yurt dışında olacakmış...cumaya alabildik randevuyu...hakkımızda hayırlısı bakalım...siz nasılsınız...çok öptm
hayırlı cumalar kızlarrr........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?