Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:Saruboceq: ALlahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhanekke inni küntü minezzalimin :Saruboceq:

EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

aminnnnn aminnnnnn aminnnnnnnn canım
Rabbim kimsenin ellerini boş bırakmaz inşallah

aminnnnnn balım
hepinize günaydın dualırınız kabul olsun birbimizide unutmayalım duada
pinkim inşallah herşey yolunda gider...

günaydın yetercimm...........

Herkesee hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul eylesin

hayırlı cumalar:saruboceq:

amin canım sanada hayırlı cumalar

aminnnnn aminnnnnn aminnnnnnnn canım
rabbim kimsenin ellerini boş bırakmaz inşallah

aminnnnnn balım
hepinize günaydın dualırınız kabul olsun birbimizide unutmayalım duada
pinkim inşallah herşey yolunda gider...

amin yüreği güzel arkadaşarım
hepinizin yüreğine sağlık
mevLAM herkesin gönlündekini nasip etsin
iinnnşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
kızlar günaydın, hayırlı cumalar...eşim grip oldu hafta sonu...kaç gündür onunla uğraşıyorum..nete giremedim...acilde 3 şişe serum yedi...idrar testinde kan çıktı...asıl endişelendiren de o oldu zaten...dr basit bir kum dökme de olabilir ancak tümör de olabilir dedi...kızlar dua ein ne olur...inşallah düşündüğüm gibi değildir...dr gelecek hafta yurt dışında olacakmış...cumaya alabildik randevuyu...hakkımızda hayırlısı bakalım...siz nasılsınız...çok öptm

günaydın canım, çoook geçmiş olsun bitanem inşallah önemli bişey değildir, dikkat edin kendinize, Rabbim yardımcınız olsun, cuma günüde hayırla sonuçlansın inşallah canım, üzülme olurmu, dualarım seninle...yerimseniben:teselli:

günaydın canım çok geçmiş olsun inşallah basit bişeydir önemli bişey yoktur Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

günaydın canım
geçmiş olsun
canım iyi şeyler düşün
sadece kum döküyordur eşin
çünki bende döktüm ciddi şekilde kan geliyor

Amin amin amin rabbim hepimizin duasını kabul etsin.Cumanın mübarek olsun dularınız kabul olsun arkadaşlar.Ayrıca balkafa ağzına sağlık.

amin kızlar dualar çok güzel inş gerçekleşicek ALLAHIM hepimizi sevindirsin hayırlısıyla inşş ballom naber tatlım özledim senii:)) bademcim o bantlardan kullanmıştım daha önce yarın belki veriri dr

hayırlı cumalar canım bebiş nasıl:1hug:

şimdilik iyiyiz canım bebiş iyidir inşalah ayın 21 de doktora gidicemm bakalımm....güzel haberlerle dönmek nasip olur inşalah....ama aşırı derecede iştahsızlık var ne yapıcam bilemiyorum pek bişey yiyemiyorum bebiş beslenemicek diye korkuyorum ....hayırlısı şu an da tek istediğim sağlıklı olmasıı....doktora gideceğim günü iple geçiyorum ama günler geçmek bilmiyor....rabbim herkezin gönlüne göre versin inşalah ...

[sıze="2"]amin amin amin rabbim hepimizin duasını kabul etsin.cumanın mübarek olsun dularınız kabul olsun arkadaşlar.ayrıca balkafa ağzına sağlık.[/sıze]

amin kızlar
rabim hepimizi güldürsün
innnşşşşşşşşşşşş

duygucum amiinn
canım inşşşşşşşşşşş
güzel haberlerle dönersin

geçmiş olsun canım umarım kötü bişeyciği yoktur kocişinin
hayırlı cumalar kızlarrr........

hepinizeee hayırlı cumalar kıslarrr RABBİM hepinizin dualarını kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin

sağolun kızlar...hakkımızda hayırlısı...kötü şey de olsa, inşallah Allah ın izniyle onu da yeneriz...Allah ın karşısında boynumuz kıldan ince...
aklınızda olsun grip olursanız iki bardak içme suyunu kaynatın ve içine 6 ya bölünmüş bir soğanı atın...3-4 dk soğanı kaynatın...ve dinlendirin...içince gribe iyi geliyor...ibrahim saraçoğlu ndan duymuş kayınvalidem, hemen uyguladık...eşimin bağışıklık sistemi şu an güçlü olmadığından ilk başta çok korktum doğrusu...ama şimdi daha iyiyim...ne gelirse Allah tan...o yüzden bu gribi de atlatmk bizi biraz daha kuvvetlendirdi doğrusu...

mrb kıslar benimde eşim dün varikosel ameliyatı olduu 3 ay bekleyeceğiz bakalım hiçç stres yapmayacagım ama napalım en kötü ihtimal aşılama deneriz diyip kendimi rahatlatıorum bebğin en kötü düşmanı stres çünküü rabbim hepimize hayırlı ve şağlıklı evlatlar nasip etsinn .. aminnn...

BALKAFA AMİN AMİNNNNNNNNNNNNN çok güzel bir dua binlerce kez Amin Rabbim ona dönen elleri boş çevirmesin........

ebru geçmiş olsun cnm insan böyle zamanda çocuk mocuk istemek boşgeliyor geçen yıl benimde eşimde kist oluştu öyle kötü günler geçirdim ki Rabbim eşlerimize bizlerede sağlık versin...

Nevroda sanırım 3 haftası falan vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…