mrb kıslar benimde eşim dün varikosel ameliyatı olduu 3 ay bekleyeceğiz bakalım hiçç stres yapmayacagım ama napalım en kötü ihtimal aşılama deneriz diyip kendimi rahatlatıorum bebğin en kötü düşmanı stres çünküü rabbim hepimize hayırlı ve şağlıklı evlatlar nasip etsinn .. Aminnn...
mrb kıslar benimde eşim dün varikosel ameliyatı olduu 3 ay bekleyeceğiz bakalım hiçç stres yapmayacagım ama napalım en kötü ihtimal aşılama deneriz diyip kendimi rahatlatıorum bebğin en kötü düşmanı stres çünküü rabbim hepimize hayırlı ve şağlıklı evlatlar nasip etsinn .. aminnn...
BALKAFA AMİN AMİNNNNNNNNNNNNN çok güzel bir dua binlerce kez Amin Rabbim ona dönen elleri boş çevirmesin........
ebru geçmiş olsun cnm insan böyle zamanda çocuk mocuk istemek boşgeliyor geçen yıl benimde eşimde kist oluştu öyle kötü günler geçirdim ki Rabbim eşlerimize bizlerede sağlık versin...
Nevroda sanırım 3 haftası falan vardır
Aminn kızlarr rabbim cümlemiizin dualarını kabul etsinn :))bana bebek değil sağlıkk versin
pinkim canımm bende özledimmm inşallahh rabbim yüzünü güldürücekkkk
nan delüüüüü :mymeka:hem sağlık versin hemde sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin deeeeopuyorumnanaktan
aymesim canım nasılsın? iştemisin? ben 4 gündür evde oturmaktan sıkıldım yaa benim yerimede çalış accık, ne yaparsın bebeler için hepsine katlanacaz işte
canım işteyim ama bende işte olmaktan çok sıkıldım biraz evde kalıp dinlenebilsem keşke sekreterimiz işten ayrıldı bide üstüne üstlük
şimdi onun yerinede bakıyorum iyice sinirlerim bozuldu valla
bende bu işe sırf bebem için para toplayabilmek için dayanıyom
gerçekten onlar için herşeye katlanıyoruz inş. bu sferde hayal kırıklığı yaşamam:çok üzgünüm:
canım işteyim ama bende işte olmaktan çok sıkıldım biraz evde kalıp dinlenebilsem keşke sekreterimiz işten ayrıldı bide üstüne üstlük
gerçekten onlar için herşeye katlanıyoruz inş. bu sferde hayal kırıklığı yaşamam:çok üzgünüm:
balkafalı çok teşekkürler ne güzel dua o öyle rabbim dualarımızı kabul etsin yardmcımız olsun
üzülme canım, Rabbim inşallah sabrımızın sonunda bizi en güzel şeylerle mükafatlandıracak, Allahım yardımcın olsun
inşallah canım inşallah umutların mutlulukla son bulur :ecrin_bebek:
NEDEN ÜZÜLDÜN SEN senağlamasenağlamasenağlama
İNŞŞŞŞ GÜZEL ŞEYLER YAŞAYACAKSIN :Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞ RABİM GÜZELİKLERİBİZEDE YAŞATACAK:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
SENDE BURADA KOCA GÖBÜŞÜNLE DOLAŞACAKSIN :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
günaydın kızlar, hayırlı cumalar, Rabbim bu mübarek günde hepinizin dualarını kabul eder inşallah.
herkese hayırlı cumalar
rabim açılan ellerimizi boş çevirmesin
dertlerimize deva versin
huzurumuzu bozmasın
sağlık sıhhat içinde yuvalarımıza huzur vertsin
tedavide olan arkadaşlşarımıza güzel sonuçlar almayı nasip etsin
en büyük ve ortak dileğimiz meleklerimi göndersin
allahım bizleri çaresiz bırakma
sana sığındık
yalnız sana
Günaydın yetercimm...........
Herkesee hayırlı cumalar Rabbim dualarınızı kabul eylesin
Hayırlı Cumalar:Saruboceq:
:Saruboceq: ALlahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhanekke inni küntü minezzalimin :Saruboceq:
EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
hayırlı cumalar kızlarrr........
hepinizeee hayırlı cumalar kıslarrr RABBİM hepinizin dualarını kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin
hayırlı cumalar arkadaşlar.ne kadar güzel dualar ediyosunuz,Rabbim kabul etsin inşallah.
kızlar günaydın, hayırlı cumalar...eşim grip oldu hafta sonu...kaç gündür onunla uğraşıyorum..nete giremedim...acilde 3 şişe serum yedi...idrar testinde kan çıktı...asıl endişelendiren de o oldu zaten...dr basit bir kum dökme de olabilir ancak tümör de olabilir dedi...kızlar dua ein ne olur...inşallah düşündüğüm gibi değildir...dr gelecek hafta yurt dışında olacakmış...cumaya alabildik randevuyu...hakkımızda hayırlısı bakalım...siz nasılsınız...çok öptm
nerdeyse 1 saattir yazan olmamış nerdesiniz hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?