Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmişte bir embriyoyla hamile kalan arkadaşımız vardı...
bir tane oldu diğe sakın bunada stres yapma...
inşallah bebişin 9 ay boyunca hep seninle olur...

hoşgeldın canıma.s.
tamam senide listeye ekliyeyim...
bende becun nerelerde diyordum...demek iş yerinde yasak...
hayırlısı canım ...önemli birşey olmasın da...

canım allah yardımcın olsun...inşallah hiç bir aksilik çıkmadan herşey yolunda gider...

sonunda adet oldum kizlar
2 ay ustune :bbo:
fadik canim tarih tam olmasada tahminen aralik 13 olabilir
bende bu ay corek otu bal tarcini kullanmayi dusunuyorum
faydasi dokunuyor hic olmasa adetim zamaninda geliyor
şükür canım demek adet geldi...
canım ben bu ay tarçınlı karışımı kullandım ama biliyorsun henüz adet olmadım...
bu yüzden adetim zamanında mı gelecek bilmiyorum...
ama tam zamnında yumoşum oldu...bu yüzden eğer bir aksilik olmsasa zamanında adet olmam lazım...

geçmiş olsun canım...
hememn aklına kötü şeyler getirme...
kan taş dökerkende gelebiliyor...
allah yardımcınız olsun....

geçmiş olsun canım...inşallah ameliyatın çok faydasını görürüsünüz...

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

aşk_meleği---9 Kasım---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
liyadora(AdaEge)---14 Kasım---Ağır Oligospermi---tüp bebek tedavisin de(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)--- Gilaburu suyu,civan perçemi,aslan pençesi,hayıt atu ve yeşil çay(arkadaşımız) , ginseng(eşi)
laluz24z---16 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---Keçiboynuzu kürü,havuç kürü,zencefil,çörek otu yağı
tuliny---18 Kasım---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
serenalar---19 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
zencefill---19 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
melony---20 kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
aymes---20 Kasım---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
ozlem82do---20 kasım---Hareket---Doğal yoldan ---şuan tüp bebek tedavisinde---(2. Aşılama başarısız)
UykucuSirine---22 Kasım---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek düşük)---Keçiboynuzu kürü
eftalya_35 ---22 kasım---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
arzu0000--- 22 Kasım--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
Fadik---23 Kasım---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
canzi3445---25 Kasım ---Sayı---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir erken doğum)---???
yeteeeeer---28 KasımSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
Ceylin_naz---28 Kasım---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
fatıma zehra---28 Kasım---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
sidelya01---30 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
ayse57---1 Aralık---Morfoloji(Kendisinde de PKO var)---dondurulmuşlarla tüp bebek tedeavisin de(4 Aşılama ve 5 Tüp Bebek başarısız , 1 Tüp Bebek düşük)---???
bafo---01aralık---morfoloji ve hareket---???
nazz81---3 Aralık---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
yabangülüm.---04 Aralık---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
samsak---4 Aralık---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
meryem42---5 Aralık---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı
ARKAMAHALLE---5 Aralık---sayı---doğal yoldan
leylmelek---10 Aralık---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
minos---13 Aralık---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---doğal yoldan---(1. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
HARZEM---???---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---9 Kasım
saboli---???

Son düzenleme:
Fadikçim ben hamileyim.test daha da koyulaştı bu gün.yarın sadece kan testi ile tescil ettiricez..:kedi: günlüğüme koydum testlerin fotolarını..

ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (13-11-2009 - cuma)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---maviumutolsun---01-10-2009-Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---

69.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

70.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

71.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

72. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

73.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rapunzell_82 arkadaşımız hamile :CüvCüv: bebişi doğal yoldan süpriz yaptı:hooray:

can_iso arkadaşımız ilk tüp bebek denemesiyle hamile:CüvCüv::teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
liyadora(AdaEge)---14 Kasım---3. tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
ZAMBAK 3---20 Kasım---aşılama tedavisinde(aşılama oldu sonuç bekliyoruz :Saruboceq:
ozlem82do---21 Kasım---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
ayşe57---1 Aralık---dondurulmuşlarla tüp bebek tedavisinde :Saruboceq:
lalin80---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan

TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...

Allahım bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda sağlıklısı ve hayırlısı ile nasib et inşallah...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allahım bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda sağlıklısı ve hayırlısı ile nasib et inşallah...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

CANIM NE GÜZEL HABER BU
İNNŞŞ YARIN KAN TESTİNDEN SONRA BURASI ÇOŞACAK:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Fadikçim ben hamileyim.test daha da koyulaştı bu gün.yarın sadece kan testi ile tescil ettiricez..:kedi: günlüğüme koydum testlerin fotolarını..

senin adına çok sevindim canım...az önce testine de baktım...maşallah gerçekten baya belli oluyor...
ama yinede kan testi yaptırdıktan sonra listeye ekliyelim...
amiinnn...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anammmmmm kasırga çıkmış burda
az öncede bizim işyerinde çıkıyodu nerdeysekaydirigubbakcemile3

aminnnnnnnnn canım inşallah

ben varım canım aşkolsunyerimseniben

GÖRMEDİM SENİ BALIM
..........................................
BEN KENDİMİ ÇOK YALNIS HİSEDİYORUM YYAAAAAAAAA

KİMSELERİ GÖZÜM GÖRMÜYOR

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben çıkıyorum biraz uykum geldi galiba kaçırmayayım

günlerdir uyuyamıyorum ooooffffffffff

arkadaşlar merhaba.malesef ben pek giremiyorum bu sıralar baya yoğun geçiyo hayat.
fadikçim malesef hastalandım canım benim tarihi 10 aralık olarak değiştirebilirsin.artık zaten pek umudumda kalmadı doktora gidecektim malesef oda olmadı bu ayda olamıyacak kayınvalidemler geliyo onların haberi olmadığından sürekli doktorada gidemiycem.daha henüz yumurta takibi yaptırmak bile nasip olmadı.neyse ne yapalım beklemekten başka yapacak birşey yok:gitme:

balkafali tesekkurler verdigin linkede girdim
orasida cok eglenceli

fadik canim hosbulduk benim yeni adet tarihim 5 aralik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…