- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
geçmişte bir embriyoyla hamile kalan arkadaşımız vardı...kıslarrrr ben geldim. nasılsınız bakalım. haber veremedim size çünkü cumartesi size sölediğim gibi yumoşlarım toplandı. yaramazlar 5 tanecik olmuşlar. ama bunlardan döllene döllene 1 tanecik döllendi. baştan biraz üzdü annesini ama ALLAH tan 1. kaliteydi embriyom. şimdi 4 gündür benimle bügün işe geldim. işte böle kısmetse 21 ınde öğrenicem sonucumu.
bir tane oldu diğe sakın bunada stres yapma...
inşallah bebişin 9 ay boyunca hep seninle olur...
hoşgeldın canıma.s.herkese merhaba,
bende uzun zamandir sizleri takip ediyorum ve buyuk bir heyecanla okuyorum.
araniza katilmak ve fikir alisverisinde bulunmak istiyorum.
kendimi kisaca tanitiyim
hollanda da yasiyorum 2 yillik evliyim bebek hala yok.
ilk gunden beri istiyoruz sperm sayimiz mlde 1 milyon
listeye girmek istiyorum
tamam senide listeye ekliyeyim...
bende becun nerelerde diyordum...demek iş yerinde yasak...Arkadaşlar Merhaba;
Şirket kk ye giriş sayfasını yasaklılara koymuş artık işyerinden giremiyorum. Sizleri özledim evde net olmadığı için istemyerek sizlerden uzak kaldım şimdi eşim ameliyat olduğu için izinliyim kayınvalidemin pc sinden sizlere yazıyorum. listenin son halini ne durumda merak ettim. bende hala birşey yok. adetimi 1 hafta geçtim ama kan tahlili negatif çıktı. herhalde sitresten neyse sizlerle olma güzel
Özlem canım inşallah bu sefer meleklerine kavuşursun.
Hepinizi öpüyorum.
buarada adet olunca 2. aşılamaya başlayacağım. raporum çıktı ilaçları aldım adet olmayı bekliyorum.
hayırlısı canım ...önemli birşey olmasın da...
canım allah yardımcın olsun...inşallah hiç bir aksilik çıkmadan herşey yolunda gider...selam kızlar hayırlı günler ben geldim dün dr daydım bir yumurta gördü dr hanım daha önceki iki yumurtanın biri gelişmedi sanıyorum ama biri güzel gelişiyor inş bu tek yumoşum başarıcak yarın tekrar çağırdılar menogon iğneme orgalutran eklendi bakalım inş yarın güzel gelişimini görürüz hayırlısıyla endometriyum ince yalnız ona üzüldüm 5 mm dedi dr onu nasıl kalınlaştırabilirim acaba inş ilaçlarla biraz daha kalınlaşır
şükür canım demek adet geldi...sonunda adet oldum kizlar
2 ay ustune :bbo:
fadik canim tarih tam olmasada tahminen aralik 13 olabilir
bende bu ay corek otu bal tarcini kullanmayi dusunuyorum
faydasi dokunuyor hic olmasa adetim zamaninda geliyor
canım ben bu ay tarçınlı karışımı kullandım ama biliyorsun henüz adet olmadım...
bu yüzden adetim zamanında mı gelecek bilmiyorum...
ama tam zamnında yumoşum oldu...bu yüzden eğer bir aksilik olmsasa zamanında adet olmam lazım...
geçmiş olsun canım...kızlar günaydın, hayırlı cumalar...eşim grip oldu hafta sonu...kaç gündür onunla uğraşıyorum..nete giremedim...acilde 3 şişe serum yedi...idrar testinde kan çıktı...asıl endişelendiren de o oldu zaten...dr basit bir kum dökme de olabilir ancak tümör de olabilir dedi...kızlar dua ein ne olur...inşallah düşündüğüm gibi değildir...dr gelecek hafta yurt dışında olacakmış...cumaya alabildik randevuyu...hakkımızda hayırlısı bakalım...siz nasılsınız...çok öptm
hememn aklına kötü şeyler getirme...
kan taş dökerkende gelebiliyor...
allah yardımcınız olsun....
geçmiş olsun canım...inşallah ameliyatın çok faydasını görürüsünüz...mrb kıslar benimde eşim dün varikosel ameliyatı olduu 3 ay bekleyeceğiz bakalım hiçç stres yapmayacagım ama napalım en kötü ihtimal aşılama deneriz diyip kendimi rahatlatıorum bebğin en kötü düşmanı stres çünküü rabbim hepimize hayırlı ve şağlıklı evlatlar nasip etsinn .. aminnn...