gunaydin arkadaslar
iyi haftasonlari herkese
Günaydın kızlar hayırlı hafta sonları a.s.
gunaydin arkadaslar
iyi haftasonlari herkese
canım çok geçmiş olsun
ramim tekrar yaşatmasın inşşşş
ama nederde hangi dr güveneceğiz hiç bilmiyorum hepınızden Allah razı olsun toplu alıntı yapmayı bılemedıgımden dıger arkadaslarımın gecmıs olsun dıleklerını alıntı yapamadım arkadaslarım hakkını helal etsın .Benım yasadıgım olay aslında bırkac kezdır basıma gelıyor daha oncelerı bazı sayfalarda soru olarak mesaj atmıstım aslında cıft cızgı cıktı fakat bır kac gun sonra adet oluyordum neden boyle oldu dıye mesajlar atmısım doktoruma o kadar cok guvenmıstımkı ama son zamanlarda yanıldıgımı anlıyordum bu sorunları anlatmıstım bana ınanmadı sankı hayal goruyormusum gıbı davranıyordu bır kadın anne oldugunu ta ılk bastan anlar ben anlıyordum hıssedıyordum aslında bendede hata var erken davranamadım doktorumu hemen degıstırmem gerekıyordu.bu ay ruya gormustum bır cıvcıvım vardı legende yuzuyordu ustu kırlenmıstı temızlenmeye calısıyordu legenden cıkmaya calısıyordu yapamıyordu cıvcıv ruyası ruya tabırlerınde yazıyordukı goren kısının bır cocugu olur dıye yazıyordu aslında ruyam galıba herseyı anlatıyordu cıvcıv temızlenıp cıkmak ıstıyordu yapamadı :gitme::gitme::gitme:
tebrık ederım canım hamılesın ınsallah saglıklı bır sekılde kucagına alırsın hayırlı olsun:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı
Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:
herkese merhaba,
bende uzun zamandir sizleri takip ediyorum ve buyuk bir heyecanla okuyorum.
araniza katilmak ve fikir alisverisinde bulunmak istiyorum.
kendimi kisaca tanitiyim
hollanda da yasiyorum 2 yillik evliyim bebek hala yok.
ilk gunden beri istiyoruz sperm sayimiz mlde 1 milyon
listeye girmek istiyorum
Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı
tebrık ederım canım hamılesın ınsallah saglıklı bır sekılde kucagına alırsın hayırlı olsun:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:
topıcın eski elemanları yok galibalmaz: hadi halay zamanı ama badem hamilee delikafadulden :CüvCüv: kesinlesti hani halaylar kızlar :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza
benim eşimde sperm düşüklüğü çıkmıştı bu hafta doktora gittik sol tarafta ileri derecede varikosel dediler ameliyat olması gerekiyomuş
peki ameliyattan sonradoğal yolla hamile kaln varmı
Amin arkadaşlar,inşallah..Melek kızım Ada abla,melek oğlum Ege abi oluyor galiba..İçim hem buruk hem de sevinç içinde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?