Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm nbr?
bende diyodumki yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz oysa onlarda biri bademmis aramiza tekrar katildigina cok sevindima.s.
ve tabii birde tebrik ederim allah tamamina erdirsin canim...

pinkim canim ya ben herseyden uzak kalmisim, sende tedavidesin, hayirli olsun canim tutatcak olduktan sonra 1yumurtada yeter, bak bana 14embriyom olduda ne oldu transferden transfere surunuyorum...

neyse bugun benim randevum vardi, pazartesi tekrar kan aldirip ekografiyle bakilacak, bu sefer 3yumosum varmis, 33 . 28. 18mm cok dengesizim yumoslari bile bi boyda uretemeiyorum-tatlicadiarzu-
yani durum bundan ibaret.....

canım benim sağolasın inş başarabilirim hayırlısıyla tatlım sende iyisin maşallah bu sefer olucak hayırlısıyla inşşa.s.

sağol canım,darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallah :)

ıyı aksamlar arkadaslar hamile olan arkadaslarımı tebrık edıyorum Allahım kucaklarına sag saglım almayı nasıp etsın ınsallah bebek ıcın cabalayanların da tez zamanda kucaklarına almayı nasıp etsın.uzun zamandır yazmıyordum fakat devamlıda takıp edıyordum yazılanları .suan o kadar cok uzgunumkı neler yazacagımı bılmıyorum 4 gun once evde bır suru test yaptım hepsı pozıtıftı 2 gun oncede kan testı yaptım oda zayıfda olsa pozıtıf cıkmıstı fakat ben dun sabah kanama ıle uyandım hemen doktora gıttım test sonuclarını gosterdım ılk once pozıtıf dedı ıcım yandı kanamam var dedım kontrol ettı zayıf bır gebelık dedı bozulmus yanı adet oldum neden boyle oldu bılmıyorum bende bır kac kezdır test pozıtıf cıkıyordu oncekı doktorum hıc ınanmıyordu zatenona gıtmekten vazgectım 1 senedır dogru duzgun tedevı uygulamadıgını ogrendım yenı doktorum klomen ıle baslıyacak daha sonrada eger gebelık olmazsa rahım fılmı cekecegını soyledı .dun eve nasıl geldıgımı bılmıyordum otobuste aglaya aglaya geldım gozyaslarımı tutamıyordum Yuce Allahım kımsenın emegını kucagını evını evlatsız etmesın saglıklı hayırlı evlatlar versın

ek progesteron takviyesi vermedi mi dr canım ? geçen sene ben de kanama ile öğrendim hamileliği..beta hcg o kadar düşüktü ki bu kimyasal gebelik dedi dr..ama ek progesteron tedavisi ile kanama durdu..üstelik ikizdi bebeklerim..ben de kaybettim ama 18 haftalıkken.rahim ağzı yetmezliğinden...şu an yine hamileyim..bu kez daha bilinçliyim.kanama,lekelenme vs olmadı çok şükür..

ben bu topiği ihtiyacım olmadığı için okumadım ama çok önemli bi tarif biliyorum:kore ginsengi(erkeklik hormonlarına ii geliyor),keçi botnuzu,çörekotu,bal herbirinden yaklaşık 50 g karıştırın eşinize içirin muhakkak faydasını görecekeiniz inşallah.allah kolay yoldan kucağınızı doldursun.

cok gecmis olsun canim
senin adina cok uzuldum gercekten
insallah bir dahaki gebeligin en kisa surede olur ve sag salim kucagina alirsin

dun her sey ıcın gec kalınmıstı zaten oncekı doktorum hıc ılac tedavısı uygulamadı zaten bende saf saf gıdıp glıyordum hormonlar ıyı dıyordu bır ara esımde problem vardı oda cozuldu hıc bır sorun yotu artık gecen ay kontrol bıle etmedı o yuzdende zaten sınır oldum telefon etmıstım 3 dort ay once yıne teste pozıtıftı cok yogunmus ılgılenmedı telefona bıle cıkıp konusmadı sekretırı ıle cevap verıyordu zaten ertesı gun aksama dogru yıne kanamam olmustu bende bır sey bılmedıgımdem oluruna bırakmıstım ustelık ozel hastane ve tanınmıs olan bır hastanenın doktoru yaptı bır bucuk yıldrı bosuna cabalamısım gıbı gelıyor ınsanı sankı kullanıyor bu doktorlar takıkı ıstısnalarda var sozum onlara degıl kımse yanlıs anlamasın bana hep enterasan doktorlar denk geldıde

Canım benim de eşim doktor olduğu halde doktor ihmali kurbanı oldum...bebeklerimi doğum günümde mezara gömmek zorunda kaldım...çok iyi araştırmak lazım ..hatta cep telefonunu veren dr bir bulmak lazım...

iyi geceler kızlar
iyi geceler şekera.s.

canım bu sefer inşallah olur...allah yardımcın olsun...

geçmiş olsun canım...rabbim tekrarını nasip edip bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip etsin....

bilgiler için çok sağol canım...

tamam canım şimdi güncelliyorum...
tedavi içinde hayırlısı olsun canım...elbet bunda da vatdır bir hayır...

balkafali tesekkurler verdigin linkede girdim
orasida cok eglenceli

fadik canim hosbulduk benim yeni adet tarihim 5 aralik
şimdi güncelliyorum....

iyi geceler uyuyan güzeller opuyorumnanaktan
ayşe pink dileğiniz gerçek olsun inş artık..
ekinezya geçmiş olsun canım..
bundan sonra doğru doktoru bulursun inş..

badem test pozitifmiş Allah tamamına erdirsin canım..
iyi uykular fıstıklar..

HERKESE GÜNAYDINLAR KIZLAR a.s.a.s.a.s.a.s.
GÜZEL BİR HAFTA SINU GEÇRİRİSİNİZ İNŞŞŞŞŞ:lepi::lepi::lepi::lepi:

canım yaa cok gecmıs olsun. ne kadar zordur tahmın edebılıyorum ama bak en azından doktorunu degıstırmıssın baska bır tadev uygulayacakmıs bak goreceksın rahım fılmıne bıle gerek kalmadan bebişin gelecek ınsallah

dualarımız senınle

canım çok geçmiş olsun
ramim tekrar yaşatmasın inşşşş

ama nederde hangi dr güveneceğiz hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…