canım çok geçmiş olsun
ramim tekrar yaşatmasın inşşşş
ama nederde hangi dr güveneceğiz hiç bilmiyorum hepınızden Allah razı olsun toplu alıntı yapmayı bılemedıgımden dıger arkadaslarımın gecmıs olsun dıleklerını alıntı yapamadım arkadaslarım hakkını helal etsın .Benım yasadıgım olay aslında bırkac kezdır basıma gelıyor daha oncelerı bazı sayfalarda soru olarak mesaj atmıstım aslında cıft cızgı cıktı fakat bır kac gun sonra adet oluyordum neden boyle oldu dıye mesajlar atmısım doktoruma o kadar cok guvenmıstımkı ama son zamanlarda yanıldıgımı anlıyordum bu sorunları anlatmıstım bana ınanmadı sankı hayal goruyormusum gıbı davranıyordu bır kadın anne oldugunu ta ılk bastan anlar ben anlıyordum hıssedıyordum aslında bendede hata var erken davranamadım doktorumu hemen degıstırmem gerekıyordu.bu ay ruya gormustum bır cıvcıvım vardı legende yuzuyordu ustu kırlenmıstı temızlenmeye calısıyordu legenden cıkmaya calısıyordu yapamıyordu cıvcıv ruyası ruya tabırlerınde yazıyordukı goren kısının bır cocugu olur dıye yazıyordu aslında ruyam galıba herseyı anlatıyordu cıvcıv temızlenıp cıkmak ıstıyordu yapamadı :gitme::gitme::gitme:
CANIM HEPİMİZİN BAŞINA GELİYOR İNŞŞŞ BU SON OLUR İNŞŞŞ BİR DAHA YAŞAMASIN
DOĞRU DR GELİNCE GEÇTKETN ÇOK ZOR BULMAK HELE BİRDE SORUN BEBEKSE
BU DR LERİN İYİ BİLDİĞİ BİR ŞAY VAR ODA
BEBEĞİ OLMAYAN AİLELER
BU UĞURDA HER ŞEYİ YAPALAR
İŞTE BROKRAT YEMİNİNİ UNUTUP İŞİ TİCARETE DÖKENLER HER ŞEYİ YAPIYORLAR
RABİM DAHA KÖTÜLERLE KARŞILAŞTIRMASIN İNŞŞŞŞŞ
Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı
Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba
aranıza yeni katılıyorum,bu topiğin benim için uğurlu olacağına inanıyorum
çoğu yazışmayı okudum ve duygulandım:)
biz de 3 senedir çocuk istiyorum ,eşimde morfoloji problemi var(%3),1 kez başarısız aşılama geçirdim,
duyduğum bütün kürleri denedim nerdeyse,ama en ufak bir düzelme olmadı morfolojide.
Biz de yaza kadar mikroenjeksiyon denemeyi düşünüyoruz.
Herkese sevgiler..
arkadaşlar,allah hepimize nasib etsin inşallah:saruboceq:
Tedaviye başlamadan 1 ay öncesinden sabahları günde 1 kez coraspin alıyorum..
Ayrıca suda eriyen c vitaminlerinden almıştım..onunla birlikte çinko kapsül alıyorum.
Tedaviden 2 ay önceden folik aside başladım..genelde 1 tane yeterli deniyor ama ben 3 tane alıyorum..her gün 2 tane e vitamini ve 2 tane marincap balık yağı,3 tane probolis,her akşam 1 tane magnesium diasporal..çay ,kahve,kola artık yok...omega 3-6-9 tabletini tedaviden 1 ay önce başladım ve tedavi zamanı bırakıp marincapa geçtim..bunlara devam ediyorum...
Allahım tüm arkadaşlarımı sevindirsin inşallah ..:saruboceq: :saruboceq:
KIZLAR ALLAH KISMET EDERSE AŞKAŞA KOCİŞ GELİYOR :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
ÇOK MUTLUYUM ÇOK zemuszemus zemuszemus alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance::dance:
allah tez kavuştursun diyelim o zaman opuyorumnanaktan
yeterim canım :)hadi gelıyor kocişinn ..Yemekler hazırlandımı bakımm :)) Bu arada baş ağrın geçtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?