Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı

Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:

OOHHHHH BADEM SAYENDE TOPİĞE
CAN GELMİŞ :lepi::lepi::lepi::lepi:
SENİN İÇİN BİR SONRAKİ SEVİNCİMİZ DOĞUMUNA OLUR İNŞŞŞ

bademcim tebrik ederim Allahım bu kez sağlıkla kucAĞINa almak nasip etsin a.s.
ben ^^sabırsız^^ bu arada a.s.tekrar tebrikler

Badem müsait olduğunda tecrübelerini paylaşır mısın arkadaşım
bu tedavinde neler yaptın neler yapmadın beslenmeni nasıl destekledin aldığın vitaminler nebiliyim bilgi amaçlı aklına geldikçe yazarsan hepimiz için faydalı olur diye düşündüm

Bademcm tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :Saruboceq:

Merhaba
Aranıza yeni katılıyorum,bu topiğin benim için uğurlu olacağına inanıyorum
Çoğu yazışmayı okudum ve duygulandım:)
Biz de 3 senedir çocuk istiyorum ,eşimde morfoloji problemi var(%3),1 kez başarısız aşılama geçirdim,
Duyduğum bütün kürleri denedim nerdeyse,ama en ufak bir düzelme olmadı morfolojide.
Biz de yaza kadar mikroenjeksiyon denemeyi düşünüyoruz.
Herkese Sevgiler..

bademcim gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Canım kendine çok iyi bak. Allaha emanet olun.

Arkadaşlar,Allah hepimize nasib etsin inşallah:Saruboceq:

Tedaviye başlamadan 1 ay öncesinden sabahları günde 1 kez coraspin alıyorum..

Ayrıca Suda eriyen c vitaminlerinden almıştım..Onunla birlikte çinko kapsül alıyorum.

Tedaviden 2 ay önceden folik aside başladım..Genelde 1 tane yeterli deniyor ama ben 3 tane alıyorum..Her gün 2 tane e vitamini ve 2 tane marincap balık yağı,3 tane probolis,her akşam 1 tane magnesium diasporal..Çay ,kahve,kola artık yok...Omega 3-6-9 tabletini tedaviden 1 ay önce başladım ve tedavi zamanı bırakıp marincapa geçtim..Bunlara devam ediyorum...

Allahım tüm arkadaşlarımı sevindirsin inşallah ..:Saruboceq: :Saruboceq:

Bir de transferden önce tedavi sırasında muzlu ve vanilyalı soya sütü içtim günde 1 buçuk litre...5 gün içtim,5 gün sonra bıraktım..Normal süt içmeye başladım...

aramıza hoş geldin
inşşş yaza kadar bebğin sana süpriz yapar
allah yardımcın yardımcımız olsun inşşşş

amin canım arkadaşım inşşşşşşş
hepimiz güzel duyguyu yaşayacağız dualarınızla inşşşş

KIZLAR ALLAH KISMET EDERSE AKŞAMA KOCıŞ GELıYOR :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
ÇOK MUTLUYUM ÇOK zemuszemus zemuszemus alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance::dance:

Son düzenleme:
yeterim canım :)hadi gelıyor kocişinn ..Yemekler hazırlandımı bakımm :)) Bu arada baş ağrın geçtimi

yeterim canım :)hadi gelıyor kocişinn ..Yemekler hazırlandımı bakımm :)) Bu arada baş ağrın geçtimi

EVET ÇOK ŞÜKÜR GELıYOR :
EVET YEMEKLERı DÖKTÜRÜM :kedi::kedi::kedi::kedi:
.........................................
BALIM BAŞIM BU GÜN BıRAZ DAHA ıYı ÇOK ŞÜKÜR CANIM

slm kızlar nasılsınız geçen hafta evlılıgımızın 3.yılını bıtırdık benım ıçın bıraz buruktu
bazen oyle oluyorumkı aklıma geldıkçe nefes alamıyorum:1no2:
hayattan zevk alamıyorum:çok üzgünüm:
geçen hafta bır dugune gıttım tanıdıgım bır kadın çocuk yokmu çocuk dedı tedavı gormuyormusun dedı
bu benım için ne zor bır soruydu hayır şuan istemıyoruz ev aldık borç oduyoruz dedım ama gelın bana sorun bırde
bıtmedı dostum dedıgım arkadışım sıradaşım benım aşılama yaptırdıgı tutmadıgını çocugumun olmadıgını başka bır arkadaşıma soylemış o arkadaşımda aradı uzulme olur demezmı
ben şimdı kıme guveneyım soyleyın bana
yaram kabuk bagladıkça kurcalayıp tuz serpıyor etrafımdakı ınsanlar:a015:
allahım sen bızlere yardım et[:Saruboceq:/COLOR]

serenar herşeyin hayırlısı sabır ve dua etmekten başka çare yok malesef..Nickinin altındaki yazıyı okudumda sanırım gelmeyen bebeğin için yazmışsın

en büyük derdim sensinn allahın gücüne gider canım allah başka dertler vermesin bebekte nedirkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…