Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pinkimmm canımmmmm bugun kuran okuduktan sonra duaa edicemm sana inşallahh Allahım inşallahhhhh en çokk en hakediyorsunn bu bebişşş senin olsunn inşallahhh

BANA YOKMU GÜZEL DUALARINDAN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BENDE İSTERİM delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
........................................................
AMA ÖNCELİK PİNKİMİN SONRA BANA opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yeterim tamam akşam sanada edicem inşallahh doğal yoldan hamiş kalırsın sende uğraştırmadan opuyorumnanaktan

serenalar;aynı duyguları ben de yaşıyorum;ama üzüntü ve stres en büyük düşmanımız maalesef.
Bu bebek hayalkırıklığı duygusunu yaşamamış olanlar bilemez ne hissettimizi,genelde olayı çok büyüttüğümüzü düşünüyorlar,allah kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın
Olacağına inan bence,bu en büyük tedavi bizim için..:Saruboceq:

yeterimm albümdekiii senmisinnn :dance:sen söyleyince albümüne baktımm :dance:çokk tatlısınnnn

hayırlı akşamalr kısler

Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı

Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:

tekrar tebrik ederim canım çok sevindim
halaya gecikmişim yine ama olsun yanlız çekerim bende
:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

KIZLAR ALLAH KISMET EDERSE AKŞAMA KOCİŞ GELİYOR :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
ÇOK MUTLUYUM ÇOK zemuszemus zemuszemus alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance::dance:

canım gözün aydın koşine kavuşuyomuşsun
Allah hiç ayırmasın inşallah sizi

selam kızlar bir yumoşum vardıya ptesi 3.30 da toplanıcak inş hayırlısıyla ve sağlıkla bebişim olur haber verim dedim bana dua edin olurmu öpüyorum hepinizi ballom o bebiş benim olsun

Allah yardımcın olsun canım
Rabbim gönlüne göre verir inşallah:Saruboceq:

EVET BENıM AMMAAAA ÇOK KÜTÜ ÇIKMIŞIM ORADA :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

Yeter tatlım ben göremedim ama :çok üzgünüm: Sadece çok tatlı bir bebiş gördüm.Yeğenin sanırım.
Ben albüm yapamıyorum.

Bu da benim,alıntı yapmıyın silebileyim..:kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
badem hiç seni böyle hayal etmemiştim ben
sen ne kadar güzel bi bayanmışsın valla delikafadulden şok oldum
cidden abartısız yazıyorum süpersin tek kelimeyle

badem hiç seni böyle hayal etmemiştim ben
sen ne kadar güzel bi bayanmışsın valla delikafadulden şok oldum
cidden abartısız yazıyorum süpersin tek kelimeyle

Güzel gözlerle baktığın için teşekkür ederim canım.Onare oldum valla..opuyorumnanaktan :kedi:

Beni nasıl hayal etmiştin bakayım? Süpürgeli cadı olarak mı lmaz: kaydirigubbakcemile3

Güzel gözlerle baktığın için teşekkür ederim canım.Onare oldum valla..opuyorumnanaktan :kedi:

Beni nasıl hayal etmiştin bakayım? Süpürgeli cadı olarak mı lmaz: kaydirigubbakcemile3

estağfirullah canım benim ama gerçekten umduğumdan
çok daha fazla güzelsin beynimde çok farklı bişey oluşmuş
çirkin değil sakın yanlış anlama ama daha olgun ve dolgumkaydirigubbakcemile3 hayal ediyodum
böyle çıtı pıtı fıstık gibi bi hatun görünce şaşırdım

Olgun ve çirozdum geçen sene.Hamilelik ve ilaçlarla çirozdan normale döndüm.kaydirigubbakcemile3Bu hamileliğimde sonuna dek devam ederse bir süre için dolgunlaşabilirim.Gerçi kilo belli olmuyor bende boyum yüzünden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

badem canım tebrık ederım bebişlerın sıkı sıkı tutunurlar sana saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…