- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
serenar herşeyin hayırlısı sabır ve dua etmekten başka çare yok malesef..Nickinin altındaki yazıyı okudumda sanırım gelmeyen bebeğin için yazmışsın
en büyük derdim sensinnallahın gücüne gider canım allah başka dertler vermesin bebekte nedirkiii
sagol balım ya en buyuk derdım sensın derdım sensın dıye bır sarkı vardı ya o yuzden yazmıştım degıştırcem sıkıldım zaten rabbım dermanı olmayan dert vermesın tabıkı
slm kızlar nasılsınız geçen hafta evlılıgımızın 3.yılını bıtırdık benım ıçın bıraz buruktu
bazen oyle oluyorumkı aklıma geldıkçe nefes alamıyorum:1no2:
hayattan zevk alamıyorum:çok üzgünüm:
geçen hafta bır dugune gıttım tanıdıgım bır kadın çocuk yokmu çocuk dedı tedavı gormuyormusun dedı
bu benım için ne zor bır soruydu hayır şuan istemıyoruz ev aldık borç oduyoruz dedım ama gelın bana sorun bırde
bıtmedı dostum dedıgım arkadışım sıradaşım benım aşılama yaptırdıgı tutmadıgını çocugumun olmadıgını başka bır arkadaşıma soylemış o arkadaşımda aradı uzulme olur demezmı
ben şimdı kıme guveneyım soyleyın bana
yaram kabuk bagladıkça kurcalayıp tuz serpıyor etrafımdakı ınsanlar:a015:
allahım sen bızlere yardım et[:Saruboceq:/COLOR]
yeter canım tezden kavuştursun eşinle senı rabbım eşlerımız en buyuk destegımız
serenar herşeyin hayırlısı sabır ve dua etmekten başka çare yok malesef..nickinin altındaki yazıyı okudumda sanırım gelmeyen bebeğin için yazmışsın
en büyük derdim sensinnallahın gücüne gider canım allah başka dertler vermesin bebekte nedirkiii
yeter canım ıyıkı sızler varsınız gozlerım dolu dolu suan rabbım en kısa zamanda bebişini sana gonderır ben hep dua ederken once ısteyen arkadaşlarıma sonra bana ver rabbım derım bende ocakta 24 yaşımda olcagım
yeter canım şimdıden dogum gunun kutlu olsun yenı yaşın saglık mutluluk ikiz bebişler versın sanaopuyorumnanaktan
selam kızlar bir yumoşum vardıya ptesi 3.30 da toplanıcak inş hayırlısıyla ve sağlıkla bebişim olur haber verim dedim bana dua edin olurmu öpüyorum hepinizi ballom o bebiş benim olsun
Bu bebişi kimin olsun ben istemiyorum :))isteyen olursa vericem
canım hoş geldin
inşşş pinkim inşşşşşşşş
her şey yolunda gitsin
ve meleğin sımsıkı tutunsun annesine ve hiç hayat boyu bırakmasın
inşşşşşş kucağın dolsun
yüreğinin atesi sönsün küçük meleğinle canım
pinkimmm canımmmmm bugun kuran okuduktan sonra duaa edicemm sana inşallahh Allahım inşallahhhhh en çokk en hakediyorsunn bu bebişşş senin olsunn inşallahhh
:teyteyinkimmmm dualarım senınle .Allahımm innnŞALLAHHH :dance::dance:
yeterim :)bir ara adresi atarım sana özel msjdan
kızlar burası daha önce daha kalabalıktı nerelere dagıldınız sizi toplayan nevrosky miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?