Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeter canım tezden kavuştursun eşinle senı rabbım eşlerımız en buyuk destegımız

sagol balım ya en buyuk derdım sensın derdım sensın dıye bır sarkı vardı ya o yuzden yazmıştım degıştırcem sıkıldım zaten rabbım dermanı olmayan dert vermesın tabıkı

sagol balım ya en buyuk derdım sensın derdım sensın dıye bır sarkı vardı ya o yuzden yazmıştım degıştırcem sıkıldım zaten rabbım dermanı olmayan dert vermesın tabıkı

Arkadaşım dediğin sırdaşına artık güvenme derim.Bu zamanda kimsenin ağzı durmuyor .Söylenilen başka şehirlerden bile duyuluyor bazen ..:1ninca:Bu hayatta aileden başka kimseye güvenmemek gerekiyor..

CANIM BENİM NEDEN KENDİNİ BU KADAR YIPRATIYORSUN Kİ
EYLÜLDE BİZDE 6 YILA GİRDİK VE BEN PZRTSİ GÜNÜ 34 YAŞINDA OLCAĞIM
NE HİSSETİĞİNİ ANLIYORUM AMA SAKIN BU KENDİNE YAPMA
ETRAFA TAKILIP KENDİNİ BİLMEYEN İNSANLARA TAKILIP ÜZME KENDİNİ
DOST SANDIĞIN İNSALARA ÜZÜLME
ZATEN BİZİM ÜZÜLECEĞİM ÇOK DAHA ÖNEMLİ DETLERİMİZ VAR
BIRAK İSTEDİKLERİNİ DÜŞÜNSÜNLER
SANKİ BEBELER GELİYORDA BİMİ İSTEMİYORUZ

AMA ONLAR BUNU ANLAMAZLAR
ÇÜNKİ YAŞAMAMIŞLAR
HİÇ BİR ŞEYE ÜZÜLME BİZİM İÇİN ÜZÜNTÜ STRES EN BÜYÜK DÜŞMAN
VE UNUTMA BİZİ BİZDEN BAŞAKSI ANLAMAZ
...................................................
BEN İNANIYORUM Kİ RABİM BU MUKADES DUYGUYU BİZLER YAŞATACAK
OKADAR ÇOK DUACIMIZ VAR Kİ

]

balım sana yürekten katılıyorum
evet allahım dermensız dert vermesin
çok istiyoruz bebek ama
önce sağlık
huzur
arakadaşalr hayatta ne insanlar var her şeyleri var ama sağlıklarıı yok evlAtları var ama bir damla su vermiyor
elleri koları yok
rabim bu gününe şükür

birde kızlar rabim evlet verip sonra acısını yaşatmasın biz hiç değile o duyguyu hiç yaşamadık

Son düzenleme:
yeter canım ıyıkı sızler varsınız gozlerım dolu dolu suan rabbım en kısa zamanda bebişini sana gonderır ben hep dua ederken once ısteyen arkadaşlarıma sonra bana ver rabbım derım bende ocakta 24 yaşımda olcagım

yeter canım şimdıden dogum gunun kutlu olsun yenı yaşın saglık mutluluk ikiz bebişler versın sanaopuyorumnanaktan

selam kızlar bir yumoşum vardıya ptesi 3.30 da toplanıcak inş hayırlısıyla ve sağlıkla bebişim olur haber verim dedim bana dua edin olurmu öpüyorum hepinizi ballom o bebiş benim olsun

yeter canım şimdıden dogum gunun kutlu olsun yenı yaşın saglık mutluluk ikiz bebişler versın sanaopuyorumnanaktan

CANIM BİZ BURADA AYNIŞAYLARİ YAŞAYIP HİSSEDİYORUZ
HER ZAMAN İNSANIN KENDİSİİÇİN YAPTIĞI DUADAN ÖNCE DİN KADEŞİ İÇİN YAPTIĞI DUA KABUL GÖRÜRMÜŞ
ONUN İÇİN DUA ÇOK ÖNEMLİ
ALLAH RAZI OLSUM BÜTÜN ARKADAŞLARDAN
HEPİMİZ BİRBİRİMİÇİN DUACIYZ İNŞŞŞŞ HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ İNŞŞŞŞŞŞ
........................................................
SAĞOL CANIM SAĞLICAKLA GELSİN YENİ YAŞIM İNŞŞŞŞŞŞa.sa.sa.s.a.s.
..............................................................
AMA YENİ YAŞIM BANA YENİ SÜPRİZLER YAPARSA HAYIR DEMEM :lepi::lepi::lepi:

selam kızlar bir yumoşum vardıya ptesi 3.30 da toplanıcak inş hayırlısıyla ve sağlıkla bebişim olur haber verim dedim bana dua edin olurmu öpüyorum hepinizi ballom o bebiş benim olsun

canım hoş geldin
inşşş pinkim inşşşşşşşş
her şey yolunda gitsin
ve meleğin sımsıkı tutunsun annesine ve hiç hayat boyu bırakmasın
inşşşşşş kucağın dolsun
yüreğinin atesi sönsün küçük meleğinle canım

pinkimmm canımmmmm bugun kuran okuduktan sonra duaa edicemm sana inşallahh Allahım inşallahhhhh en çokk en hakediyorsunn bu bebişşş senin olsunn inşallahhh

pinkimmm canımmmmm bugun kuran okuduktan sonra duaa edicemm sana inşallahh Allahım inşallahhhhh en çokk en hakediyorsunn bu bebişşş senin olsunn inşallahhh

:teyteyinkimmmm dualarım senınle .Allahımm innnŞALLAHHH :dance::dance:

canlarım benim hepinizi çok öpüyorum çok teşekkürler abimlerde kalıyoruz şimdi arad girer yazarıma.s.

kızlar burası daha önce daha kalabalıktı nerelere dagıldınız sizi toplayan nevrosky miydi

yeterim :)bir ara adresi atarım sana özel msjdan

tamam canım bu gün kk doğum günü o nedenle tüp bebkçelişi yapılacaktı bende katıldım
bakalım hakkımızda hayırlısı

yarın benim doğum günüm 34 oluyorum
biraz buruğum ama sağlıcakla gelsin yeni yaşım inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…