Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: bende seni öpüyorum hemde koskocamannnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

Biz ıstanbul Alman Hastanesi' nde Mikro Enjeksiyon IVF ile şu an 8 aylık Utku' muza kavuştuk. Şiddetle tavsiye ederim.ımkansızdı adeta ama mucize gerçekleşti. Tese 'ye hazır beklerken, 17 spermden 10 embriyo oluştu,7 embriyo da hala hastanede dondurulmuş durumda.
ınanmak herşeyin başı tabiki..hayırlısını dilemek ve istemek de..
Herkese Allah kolaylık, sabır,güç ve cesaret versin..

maşallah allah bağışlasın.rabbim istedimi oluyor işte.tüm isteyenlere rabbim nasip eder işallah hayırlısından.:Saruboceq:

benim aşılamamı yapan doktor beni piskolojikmen mahvetti 28 gün boynca menagon yaptırdım sorun yokt başlarda sonradan sitresten yumrtalar gelişmemiş 7 kilo aldım iğnelerden tüp bebek denemesine korkyorum bu kond atecrübesi olanlardan bilgi bekliyorm

selam arkadaslar, nasilsiniz?
ben kac gundur giremedim;ama aklim hep sizde...
bugun tekrar kan tahlili ve ekografi yapildi ve sonuc olarak, yarin tr saatiyle 11-12 gibi transferim gerceklesir, bugun muayenede doktor beni biraz korkuttu, progesteronunuz yuksek cikarsa transfer olmayabilir dedi, ama aksam aradiklarinda herseyin yolunda oldugunu ve hatta embriyolarin bile guzelce uyandiklarini soylediler....
tabii bu arada bide kotu bisey ogrendim, benim gecenayki transferimin sonucu negatifti ama kanda cok dusukte olsa bhcg vardi, umut vermek istemeyiz demislerdi, neyse adetim cok kotu gecmisti ve neden diye sordum cevap husran: ben yine dusuk yapmisim, sok oldum, kist filandir diye dusunmustum ama kist degilmis dusukmus, yani bu benim 2.dusugum oldu!!!!
sonuc yedinci trasnfer ve 2dusuk, vardir bundada bi hayir, eger o an soyleselerdi herhalde cok yikilirdim boyle olmasi daha iyi oldu....
neyse canlarim ben cikayim yarin erken kalkicam, sizleri en yakin zamanda haberdar ederim.....

pinkim insallah seninde tedavin guzel sonuclar verir canim....
ve tabiki tedavide olan butun arkadaslarinda insallah sonuclari POZITIF olur....

iyi geceler

ayŞe canım yaŞadıkların Çpk zor rabım yardımcın olsuhn
ınŞŞŞ bu sefer her Şey gÜzel olur canım ınŞŞŞŞŞŞ
.....................................................................................
Ferduda allah saĞlıcakla bÜyÜme nasıp etsın ınŞŞŞ hepımıze yaŞatsın canım

fadikim canım cmtrs çeklilecek
tatil estetil gübü başka çeilişler de var
bakalım hayırlısı olsun inşşşşşşşşkazan kim olursa olsun meleği gelsin inşşşşş

kızlar alıntı yapamıyorum ÇÜnkı sıtede sorun var
oooofffffffff yyaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın arkadaşlar ayşecim canım
bugünki tarnasferin inşallah hayırlısıyla gerçekleşir
Allah yardımcın olsun dualarım seninle arkadaşım:Saruboceq:

selam kızlar olmadı başaramadım gelişen o kıymetli yumurtam toplamada görünmedi malesef çok üzgünüm hakkımızda hayırlısı olsun

selam kızlar olmadı başaramadım gelişen o kıymetli yumurtam toplamada görünmedi malesef çok üzgünüm hakkımızda hayırlısı olsun

canım benim şimdi okudum :çok üzgünüm: yapma ya çok ama çok üzüldüm hayırlısı tabiki ama insan üzülüyo işte çok yıpratma kendini nolur Rabbim yardımcın olsun :Saruboceq:

benneyaptımkiCPinkim :çok üzgünüm: çok üzüldüm :çok üzgünüm: ne yapalım herşeyin en hayırlısını rabbim biliyor benneyaptımki :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…