Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım zor gerçekten
hayırlısıyla atlatırım inşallah

aymesim peki bu dişine flim çekmedimiiiiiiiiii

film falan çekmedi balım ya:sinifsinif:

selam kızlar hayırlı günler özlem canım iki gün kaldı hayırlısıyla positifi görüp sevineceğiz inş:Saruboceq:
aminnnnn
inşallah canım sevinir sevindiririm

canım bende yasadım bunları eşim ilk testinde degerini sıfır görünce çılgına dönmüştü. eşini anlamaya çalış tabii erkekler yanaştırmıyorlar kendilerine bu konuda pek ama burada teseyle hamile kalan bir sürü insan var sakın unutma

sağol canım zor gerçekten
hayırlısıyla atlatırım inşallah

film falan çekmedi balım ya:sinifsinif:

Aymesim kocaman bir alkış doktoruna alkisalkisalkis alkışlayın salakmı o dr flim çekmeden dişin ne durumda oldugunu bılmeden o dişi nasıl doldururrrrrrrrrr ya diş kökünde apse varsa

yeteeeerrr
canım biğzimde sayımız aynı sizin gibiydi 18 milyondu
1ay ilaç kullandı
sonra birkaç ay sonra tahlil yaptı ve sayı 7milyon olmuştu
bilemedim ben bu işiiiiiilmaz:

Evet farkı oldu canım.İleri hareketli sayısı artmış.Ama ne kadardı unuttum..Topu topu 4 folikülüm vardı..4 folikülden 3 tane yumurta çıktı ve 3 ü de döllendi.Sonuç hamileyim ...Benim rahimde sorun olmasaydı doğaldan bile olurdu diye düşünüyorum...[/QUOTE]

bademimm canım sonuçta hamilesinn baksana

bademimm canım sonuçta hamilesinn baksana[/QUOTE]

Evet Allaha şükürler olsun :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun
çok dikkat gerekiyor diş çok önemli

selamlar kızlar iyi bari bugün girilebiliyo siteye...

giriliyo ama çok zor kaç saattir uğraşıyorum

Aymesim kocaman bir alkış doktoruna alkisalkisalkis alkışlayın salakmı o dr flim çekmeden dişin ne durumda oldugunu bılmeden o dişi nasıl doldururrrrrrrrrr ya diş kökünde apse varsa

ne bileyim canım ya istemedi valla içime dert oldu şimdi
ya varsa kökte gerçekten sinirleride öldürmedi
bu gittiğimde sorucam cumartesi gel demişti
bakalım ne diycek

sağol canım gerçekten zor eskiden sadece sol taraftaki dişlerim ağrıyodu bende hep sağ tarafı kullanıyodum ama şimdi sağ tarafımdakilerde ağrıyo ne yapıcağımı şaşırdım

canım yyaaaa benimde yirmiliklerde sorun var 12 ayın 6 sıına mutlaka sorun çıarırlar çok zor valla

aymesim benimde yazın dişim apse yapmıstı flımle bellı oldu kökte apse oldugnu kökte eğer varsa çekim diyor drlar

Kızlar diş çektiren varmıı nasıllll.Ben en son 12 yaşında çektirdim hiçç hatırlamıyorummm (acıyomuu anlatınnn 5 aydır kabusum 1 dişi çektiremedim

slmmmm naber kizlar?
yaaa sitede sorun var gecmisi bana okutmadi sinir oldum

aymes gecmis olsun canim, dis agrisi kotu olur bir an once tedavisini yaptir hamilelikte dahada zor olur sonra....

baluum nbr?

badem hamislik nasil gidiyo? trasnferden sonra neler yaptin azicik anlatirmisin?

yeteer sen nasilsin?

hepinizi ozlemisim valla a.s.

ben transferden beri yatiyorum ve artik yatmaktan popom agridi:kedi: bu sabah kasiklarimdada biraz agri vardi ama iyim moralimi bozmuyorum, ben elimden geleni yapiyorum gelen gelir gelmeyen kendi bilir

kızlar daha önce çalıştığım magazadan bayrama kadar yardım için çağırdılar
yarın gideceğim arfe gününe kadar
onun için sadece akşamları görüşebileceğiz

valla balum ben 5-6 sene once cektirdim ve cok korkuyodum ama helal olsun disciye hiç bisey anlamadim, ben hala buyuk bi aci beklerken baktimki dis kadinin elinde

iyyim canım sabah bende giremedim iki mesajı iki saate gönderdim sinirim bozuldu valla

aymes, ayse57, BalKafali+, mrs.gizmo, ozlem82do MıLLET YUKARIYA GELıN LÜTFEEEENNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…