Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım Rabim isteyen herkese en kısa zamanda meleklerini göndersin inşallah

nevrodan haber alan varmı kızlar ne durumda acaba??

aymesim canım benim hastamı olmuuuuşş:teselli: geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin inşallah:1hug:

bilmiyorum transferden beridir adet sancım vardı zaten ama dunden beridir krampa döndü ve bel agrısına. yumurta toplama işlemindendir dedim ama bilmiyorum az kaldı dinlememeye çalışıyorum kendimi ama elden gelmiyo işte tek yumurta olunca umutsuzlugada kapılıyorum zaten mafoldumben . ama kısmet ne zamansa o zaman olucak sonuçta hayırlı zamanda hayırlı evlat versin RABBİM
sağol cnaım ya biliyorum dualarınızı sağolun. inşallah pozitifi görürüm idrar testi yaptım 7. ve 8. gun ama negatif çıktı bakalım 21 i test gunum az kaldı bu gune kadar sabrettim azd aha sabredicem.aşılamalarda çoktan yaptırmıştım kan testini bu sefer nasıl dayandım şaşırdım kendime

amin canım inşallah benimledirde kucağımada alırım kısmet

sağol canım gerçekten zor eskiden sadece sol taraftaki dişlerim ağrıyodu bende hep sağ tarafı kullanıyodum ama şimdi sağ tarafımdakilerde ağrıyo ne yapıcağımı şaşırdım

aymesim canım benim hastamı olmuuuuşş:teselli: geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin inşallah:1hug:

evet canım ya dişlerimde problem var ne yazıkki:gitme: çok ağrıyolar

özlemcim umutsuzluğa düşme inşallah güzel haber vericeksin bize
Allah yardımcın olsun canım

sağol canım Rabim isteyen herkese en kısa zamanda meleklerini göndersin inşallah

nevrodan haber alan varmı kızlar ne durumda acaba??

amin canım aminnnn inşallah

walla gecenlerde okumuştum ama tam hatırlamıorum sanırım doğuma gidcekmişş diye yazmıştı bir arkadaşımızz yanlış hatırlamıyosam

kızlar bende bir tane üroloji uzmanına sordum bu proxeed plus u tüp yaptıracakların bunu kullanmaları gerekiyormuş diye doktor bana yok dedi yaaa

canım bizimkide verdi bu ilacı ama almadım artık..
adamları denek gibi kullanıyorlar o yaramadı bi de şunu denesin..
tüpten önce kullanılması gerekir diyende ilk kez duyuyorum..
saçmalamış o doktor..
bu ilaç güçlendirici vitamin sonuçta illa kullanılması gereken bir durum yok..

sağol canım gerçekten zor eskiden sadece sol taraftaki dişlerim ağrıyodu bende hep sağ tarafı kullanıyodum ama şimdi sağ tarafımdakilerde ağrıyo ne yapıcağımı şaşırdım

geçmiş olsun aymesim..
madem tedavidesin hepsini yaptır gitsin..
ne yapıyorlar ki dolgu mu..
sinirlerini çektiriyorlarmış kimileri sonrasında da hiçbirşey olmuyormuş kendi dişlerine..
öyle birşey varsa çok zorda değilse bi sor istersen canım..

özlemim az kaldı canım bekleyelim hayırlı olanı görücez yine sonuçta..

hepinizi öptüm..

inşallah yanlış anlamışım canım pardon ama allah konuşturmuştur umarım senledirrr

sağol canım benim ya yaptırıcam zaten bu acı böyle nereye kadar
kanal tedavisinden bahsediyosun sanırım söyledim doktora gerek yok dedi
dişçilerdende tırsıyom artık akşam haberlerde izledim
ufacık bi çocuk ölmüş apseli dişini çekmişler korktum valla
benimkilerde apseli inmedi bi türlü başladı doktor
bişey olmaz inşallah

canım bu arada adet oldunmu sen dün senin adet tarihindi yanlış hatırlamıyosam:uhm:

tulinim dogru söylüyosun resmen denek olduk.rabbim yardımcımız olsun...aymesim apseli dişe dokunulmaz antibiotikle kurutacaksın sonra işleme alınır diş.aksi halde hem canım çok yanar hemde vücuda çok zararlı şeker

apsedenmi ölmüşşşş aymesimm uffff diş ağrısıı çokk kötüü..senin dişlerin abse yaptıysa o salak dr nasıl dolgu yapıyorr.flim çektimi dişlerinee

evet canım ya dişlerimde problem var ne yazıkki:gitme: çok ağrıyolar

özlemcim umutsuzluğa düşme inşallah güzel haber vericeksin bize
Allah yardımcın olsun canım
aminnnnnn canım inşallah

inşallah yanlış anlamışım canım pardon ama allah konuşturmuştur umarım senledirrr

inşallah canım yaa ALLAH söyletmiştir inşallah içine doğmuştur

adını bilmiyorum canım olabilir..
bilinen birine git özele gidiyorsan devlette pek sorun olacağını sanmıyorum zaten..
haberlerdeki adam kaçak çalışıyormuş daha önce de aynı türden vukuatı varmış zaten..
apseli diş çekilmez işlem yapılmaz diye biliyorum bende..
antibiyotik kullanmaya devam etseydin ama onunda bi bildiği vardır sor yine doktora..
evet canım dün oldum unutmuşum demeyi..
yeni tarihim 13 aralık fadiğim..
aşılamaya da start vercez bakalım o zaman.. :dilcikar:

o

işte devamlı orayı kullanmaktan onlarda iice hassaslaştı canım tedavini ol
çektirme en son sey cektirme olsun yaparlar tedavi dr lar hem apseli diş çekilmezzz ki
neyse allah kolaylık versinn

walla allah kader etmesin hepsi vesile korkma bişe olmazzz

görünüş: normal
viskosite: normal
likefaksiyon: normal

motilite (100 spermatozoa)

%A hızlı hareketli : 16 .........................
%B Yavaş hareketli : 45 .......................
%C yerinde hareketli:4............................
%D hareketsiz: 35................................
konsantrasyon: 80................................

morfoloji (kruger) %6 (normal)

Aglutinasyon : yok

baş anomalileri:
hafif amorf %3
şiddetli amorrf %19
büyük baş anomalisi :%8
küçük baş anomalisi: %10
uzun baş anomalisi:%18
çift baş anomalisi:%2
pin head anomalisi:%2
multiple baş anomalisi:%3
abeksiyel impantasyon:%1

akromozal şekil bozukluğu:%3

serbest baş:%5

kırık boyun:%9
stoplazmik droplet %2

çift kuyruk%1
dag defect %8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…