- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
özlem can iso ne allah hayırla kurtarsın sizlerii kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklaa amann bide ikizmişş can isomm allah sana iki kat kolaylık versin nediim
aymes geçmiş olsun canımm diş ağrısı kabir ağrısı derler off zor canımm yaaakannehir
bilmiyorum transferden beridir adet sancım vardı zaten ama dunden beridir krampa döndü ve bel agrısına. yumurta toplama işlemindendir dedim ama bilmiyorum az kaldı dinlememeye çalışıyorum kendimi ama elden gelmiyo işte tek yumurta olunca umutsuzlugada kapılıyorum zaten mafoldumben . ama kısmet ne zamansa o zaman olucak sonuçta hayırlı zamanda hayırlı evlat versin RABBİMcanım adet sancısına takılma benmde olmuştu hatta şuanda bile adet zamanı gelince sancılar oluyo rahim sürekli kendini hazırladığı için zamanı geldikçe kasılıyo işte, şu an pozitif düşünüp stres yapmaman gerek hayırlısını dileyelim beklemek çok zor ama inşallah beklediğine değerde güzel souçlar alırsın dualarım seninle tatlım
sağol cnaım ya biliyorum dualarınızı sağolun. inşallah pozitifi görürüm idrar testi yaptım 7. ve 8. gun ama negatif çıktı bakalım 21 i test gunum az kaldı bu gune kadar sabrettim azd aha sabredicem.aşılamalarda çoktan yaptırmıştım kan testini bu sefer nasıl dayandım şaşırdım kendimecanım ya inş test sonucunda bizide sevindirirsin rabbim tekrar tekrar yardımcın olsun inşşş.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tatlım geçecektir umuyorum rahatsızlıkların,, annesi meleklerine iyi bak rabbime emanet olun inş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
özlem can iso ne allah hayırla kurtarsın sizlerii kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklaa amann bide ikizmişş can isomm allah sana iki kat kolaylık versin nediim
aymes geçmiş olsun canımm diş ağrısı kabir ağrısı derler off zor canımm yaaakannehir
aymesim canım benim hastamı olmuuuuşş:teselli: geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin inşallah:1hug:
sağol canım Rabim isteyen herkese en kısa zamanda meleklerini göndersin inşallah
nevrodan haber alan varmı kızlar ne durumda acaba??
kızlar bende bir tane üroloji uzmanına sordum bu proxeed plus u tüp yaptıracakların bunu kullanmaları gerekiyormuş diye doktor bana yok dedi yaaa
sağol canım gerçekten zor eskiden sadece sol taraftaki dişlerim ağrıyodu bende hep sağ tarafı kullanıyodum ama şimdi sağ tarafımdakilerde ağrıyo ne yapıcağımı şaşırdım
bilmiyorum transferden beridir adet sancım vardı zaten ama dunden beridir krampa döndü ve bel agrısına. yumurta toplama işlemindendir dedim ama bilmiyorum az kaldı dinlememeye çalışıyorum kendimi ama elden gelmiyo işte tek yumurta olunca umutsuzlugada kapılıyorum zaten mafoldumben . ama kısmet ne zamansa o zaman olucak sonuçta hayırlı zamanda hayırlı evlat versin RABBİM
sağol cnaım ya biliyorum dualarınızı sağolun. inşallah pozitifi görürüm idrar testi yaptım 7. ve 8. gun ama negatif çıktı bakalım 21 i test gunum az kaldı bu gune kadar sabrettim azd aha sabredicem.aşılamalarda çoktan yaptırmıştım kan testini bu sefer nasıl dayandım şaşırdım kendime
amin canım inşallah benimledirde kucağımada alırım kısmet
canım bizimkide verdi bu ilacı ama almadım artık..
adamları denek gibi kullanıyorlar o yaramadı bi de şunu denesin..
tüpten önce kullanılması gerekir diyende ilk kez duyuyorum..
saçmalamış o doktor..
bu ilaç güçlendirici vitamin sonuçta illa kullanılması gereken bir durum yok..
geçmiş olsun aymesim..
madem tedavidesin hepsini yaptır gitsin..
ne yapıyorlar ki dolgu mu..
sinirlerini çektiriyorlarmış kimileri sonrasında da hiçbirşey olmuyormuş kendi dişlerine..
öyle birşey varsa çok zorda değilse bi sor istersen canım..
özlemim az kaldı canım bekleyelim hayırlı olanı görücez yine sonuçta..
hepinizi öptüm..
sağol canım benim ya yaptırıcam zaten bu acı böyle nereye kadar
kanal tedavisinden bahsediyosun sanırım söyledim doktora gerek yok dedi
dişçilerdende tırsıyom artık akşam haberlerde izledim
ufacık bi çocuk ölmüş apseli dişini çekmişler korktum valla
benimkilerde apseli inmedi bi türlü başladı doktor
bişey olmaz inşallah
canım bu arada adet oldunmu sen dün senin adet tarihindi yanlış hatırlamıyosam:uhm:
aminnnnnn canım inşallahevet canım ya dişlerimde problem var ne yazıkki:gitme: çok ağrıyolar
özlemcim umutsuzluğa düşme inşallah güzel haber vericeksin bize
Allah yardımcın olsun canım
inşallah yanlış anlamışım canım pardon ama allah konuşturmuştur umarım senledirrr
sağol canım benim ya yaptırıcam zaten bu acı böyle nereye kadar
kanal tedavisinden bahsediyosun sanırım söyledim doktora gerek yok dedi
dişçilerdende tırsıyom artık akşam haberlerde izledim
ufacık bi çocuk ölmüş apseli dişini çekmişler korktum valla
benimkilerde apseli inmedi bi türlü başladı doktor
bişey olmaz inşallah
canım bu arada adet oldunmu sen dün senin adet tarihindi yanlış hatırlamıyosam:uhm:
osağol canım gerçekten zor eskiden sadece sol taraftaki dişlerim ağrıyodu bende hep sağ tarafı kullanıyodum ama şimdi sağ tarafımdakilerde ağrıyo ne yapıcağımı şaşırdım
kızlar yaa eşime sperm testi yaptırdık yeni hiçbişey anlamadım ben yardımcı olabilirmisiniz anlayanınız varsaa
kızlar yaa eşime sperm testi yaptırdık yeni hiçbişey anlamadım ben yardımcı olabilirmisiniz anlayanınız varsaa
sen değerlerini bir yaz istersen anlayan arkadaşlar yardımcı olurlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?