Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar hayırlı günler özlem canım iki gün kaldı hayırlısıyla positifi görüp sevineceğiz inş:Saruboceq:

bence normal gibi duruyorr morfolji en az %4 olmalı ve seninki %6 ii bence a+b nin%50 olması gerekir diye biliorum oda ii sayı anlamadım ama genelde ii gibi duruyorr bilen arkadaşalr daha ii yorumlayacaktır

bence normal gibi duruyorr morfolji en az %4 olmalı ve seninki %6 ii bence a+b nin%50 olması gerekir diye biliorum oda ii sayı anlamadım ama genelde ii gibi duruyorr bilen arkadaşalr daha ii yorumlayacaktır

saol canım yaa ben sabah beri bakıyorum bir yerlere anlamaya çalışıyorum ama hareketlilik sanki düşük gibi kafam karıştı bizimde bi sene oldu nerdeyse geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ne bilim iştee allah herbirimizin yardımcısı olsun opuyorumnanaktan

kızlar herkese hayırlı gunler..
aymes dıs agrısı felaket ya.allah yardımcın olsun.benımde var bır suru dolguluk.napıcam bılmıyorum...

slm kizlar
ya ben anlamadim simdi proxeed plus iyimi kotumu
kullanalim mi kullanmayalim mi
biz klomen ve proxeed plus i beraber kullaniyoruz
sizce onlarla beraber diger ilkaclarida kullanalim mi
spermax gibi ya da ne bilim digerleri
lutfen yardim edin bir akil verin

birde fadik arkadasimiz listeyi guncelliyordu
daha cok yapsan canim ne biliyim gunde bir kere bizde takip etsek daha iyi olmazmi
pinkrose arkadasimiza cok uzuldum
rabbim mucizesini gosterir insallah dogaldan hamile kalir

birde ozlem arkadasimiz tedavideydi galiba insallah onunla seviniriz
opuyorumnanaktan

canim bence sen onu doktruna sor yani icindeki bilesimleri onlar bilirler
ama tabiki hepsi tek basina faydali seyler ki insallahda size faydasi olur canim
tese yapildimi esine hic

canım bence hepsini birbirine karıştırmayın, proxeed iyi bir ilaç diye biliyorum bize doktorumuz mutlaka kullanın demişti, araştırmıştım bide ozaman genelde ilacın etkisi iyi, tedavi süreci 6 ay gibi uzun bi zaman olunca eşim kullanmadı çünkü tedavideydik biz ozaman, şuanda klomen ve proxeed kullanıyomuşsunuz zaten, başka şeyler kullanma bence, yinede sen bilirsin bu benim fikrim ama çok karıştırmakta iyi olmaz belkia.s

apsedenmi ölmüşşşş aymesimm uffff diş ağrısıı çokk kötüü..senin dişlerin abse yaptıysa o salak dr nasıl dolgu yapıyorr.flim çektimi dişlerinee

balım dişi apseliymiş bi doktor çekmemiş başka bi doktora götürmüş abisi kardeşi çok acıyo deyince o doktorda çekmiş ölmüş çocuk Rabbim kimseye vermesin.

valla kıslar ben 3 hafta önce gittim doktora apseli dedi antibiyotik verdi kullandım
bi hafta sonra gittim geçmemiş dedi bi kutu daha verdi sonra yine gittim
tam geçmemiş ama başlayalım çok ağrın var galiba dedi bende evet dedim
ogün aşırı ağrım vardı dayanamıyodum temizledi sonra geçici dolgu koyuyorum
bi hafta o kalsın dedi bende tamam dedim ağrısı geçsinde ne gerekiyosa yap dedim
bu cumartesi gidicem bi daha işte ama ağrılar yine artmaya başladı
yinemi apse yaptı acaba anlamadımki valla inşallah kadın ne yaptığını biliyodur.

caanim hamilesin galiba
hemde ikizmi masallah
saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah
ilk tedavidemi hamile kaldin

can_iso ve arkamahalle
ya kizlar inan ne yapacagimi nasil olacagini hic bilmiyorum
daha once esim tese yapmadi
ama pesa yapti
ondada sonuc husran
allah yardimcimiz olsun
artik evliligim sallanti da ya
artik bu zor gunleri atlatmak istiyorum
gucum kalmadi

cok gecmis olsun canim dis gercekten cok zor
ama cekmedigi cok iyi olmus
benim bi arkadasiminki dr cekmisti
oda yorgan dosek on gun yatti diten beter oldu
enfeksiyon heryerini sarmisti cok cekti yazik
iyi olmus canim antibiyotik kullandigin
insallah hersey yoluna gireropuyorumnanaktan

caanim hamilesin galiba
hemde ikizmi masallah
saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah
ilk tedavidemi hamile kaldin

ewet canım ikiz, amin Allahım isteyen herkese nasip etsin, ilk tedavimdi çok şükür pozitif sonuçlandı, umarım tedavide olan ve bekleyen tüm canım arkadaşlarımın sonucu pozitif olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım Allah yardımcın olsun, eminim çok zor, bi çoğumuz aynı sıkıntıları yaşadı,tüm tedavileri denemeye çalışıyoruz,ondan sonrada yapabildiğimiz tek şey Allahtan hakkımızda hayırlısını istemek, Rabbim dualarını kabul eder inşallah en kısa zamanda bebişin gelirde evliliğin kurtulur canım, dualarımdasınyerimseniben

sağol canım işte prexed plus kulnıyo eşim portakal suy ile veriym kulanam süresi 6 ay amam üç aydan sonra etkisini göster.yomuş doktor onu kulansın dedi değerleride iyimş sdadece iyleşmekte olan spermlerin dölenmesine kaliteli sperm oluşmasında bire birmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…