Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba sevalemre;bizde eşimdeki problem yüzünden bebek sahibi olamıyoruz; toplam sayı 46mln,ileri hareketli%9,morfoloji %3,ürolog varikosel çok az ameliyat edilmez demişti,bizde proxeed plusu keşfettik internetten..1 aydır kullanıyo ama tabi dr.vermedi....doktorunuz bu ilaç hakkında nasıl bilgiler verdi?merak ediyorum doğrusu:)beni ümitlendiriyor ama,dr.lar ne diyor bilemiyorum..umarım sizde işe yarar..

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
yeteeeeer, BalKafali+, Dark, gulem, mrs.gizmo, nefertiti0634, ozlem82do
..............................................................................
KIZLAR YUKARIYA GELıN DıYORUM HADı AMA

geldim geldimmm sayfalarda sorun bitti galibakaydirigubbakcemile

aymes, ayse57, BalKafali+, mrs.gizmo, ozlem82do MİLLET YUKARIYA GELİN LÜTFEEEENNNNNNNN

Slm kızlar,2gündür yoğunluktan bi türlü vakit bulamadım,bugün de ekip arkadaşım yok tek çalışıyorum ,site rahat verdiği sürece okumaya çalışıyodum mesajları

Aymesimm geçmiş olsun diyorum dişlerin için,benim de bütün azı dişlerim dolgudur,hatta bazıları köprülü:)Yirmiliklerim de çürüyodu az kalsın onları da toptan çektirdim,diş işi çok sinir bişey

Özlemcim merakla güzel haberlerini bekliyoruz,adet ve hamilelik belirtileri çok benzer diyorlar birbirine .. o yüzden moralini bozma hiç...

Daha okuyamadım mesajların tümünü,devam ediyorum

Sevgiler herkese

kaydirigubbakcemile2

geldim geldimmm sayfalarda sorun bitti galibakaydirigubbakcemile

HOŞ GELDİNİZ KIZLAR TOPĞİ RENKENDİRELİM BİRAZ :lepi::lepi::lepi::lepi: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

ayşeciğim innnşşşşşş güzel haberlerle coşar coşturursun canım
rabim gönlündekini nasip etsin innnşşşşş

emeklerin boşa çaıkrmasın

Ayse57,slm,tüm dualarım seninle,umarım hayırlısıyla mutlu haberleri alırsın:)

Cicekcik hoşgeldiiin..

Benim de sancım çok buaralar,23üne var ama erken mi görücem diye düşünmeye de başladım

Proxeed için çok olumlu şeyler yazılmış ama ben bayram sonrası için doktordan randevu aldım artık şu işe başlayalım diye,bir 6 ay daha bekleyemicem sanırım proxeed sonucunu görmek için
3 senedir bekliyorum artık takatim kalmadı kızlar...

Herkesi çok öptüm..

allah kolaylık versin canım
innşş güzel haberlerle dönersin

sagolun kizlar, insallah guzel haberler veririm, bunu bende cok istiyorum bu 7.denemiz insallahta son olur
dualarinizda banada yer verirseniz cok sevinirim.....
ben fazla takilamiyorum yeterciim kizma , utrogestan diye fitil varya onu alinca yatiyorum yoksa sanki hep geri geliyo igrenc bisey yani, birazdanda ignemi yapicam......
neyse ben daha sonra yine ugrarim
optum canikolarim

7 uğurlu sayıdır,uğurlu :CüvCüv: :)

kızlar ovulasyon gunumuz dun bıttı ama ben beklemıyorum bu ay cunku dr aralıkda regl gunumun 1.gununden itibaren asılama takıbı yapacagını soylestı.. bakarısınız bır mucıze olur ve hamıle olarak dr a gıderım ha kım bılır kaydirigubbakcemile2

canım sen rahatına bak
buraya gelecem diye yorma kendini
bol bol dinlen

innşşşşş canım
ne güzel olURdu böle bir süpriz
allah yaşatsın iinnnşşşşş

Son düzenleme:
ya umudum yokda aslında olur mu olur...bu topik neler görmedi k kaydirigubbakcemile3

sağol canım benim

ne demeK umudum yok rabimin ol deme zamanı gelmişse
bakarısın o gün bu gündür
iinnnşşşşşşşşş şaşırtır seni meleğin

kızlar ben Çıkıyorum
haftaya kadar ÇAlıŞacaĞım sık gÖrÜŞemeyıceĞız
topıĞımızden gÜzel haberler eksık olmasın ınŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…