yabanım valla dağıttın gece gece...
sağol canım işte prexed plus kulnıyo eşim portakal suy ile veriym kulanam süresi 6 ay amam üç aydan sonra etkisini göster.yomuş doktor onu kulansın dedi değerleride iyimş sdadece iyleşmekte olan spermlerin dölenmesine kaliteli sperm oluşmasında bire birmiş
ewet canım ikiz, amin Allahım isteyen herkese nasip etsin, ilk tedavimdi çok şükür pozitif sonuçlandı, umarım tedavide olan ve bekleyen tüm canım arkadaşlarımın sonucu pozitif olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslar merhaba, uzun zamandır yazamıyorum...bir hafta ne çabuk geçti, eşimin kontrolü var...ne olur dua edin...hakkımızda hayırlısı olsun...hayırlısı sağlık olsun
siz de iyisiniz inşallah... güzel haberler de vardır umarım
canııııım çok geçmiş olsun.a.s.
üfff ya diş zor vallahi.:sinifsinif:
Allah yardımcın olsun. aman kime nasıl güveneceğiz ben bilmiyorum artık.
özel hastanelere gitmiyorum artık.
kararlıyım.:1ninca:
diş hastanesine gidiyorum.
canlar vaktiyle adet olmanın mutluluğunu yaşıyorum.:dance:
rahatladım. bu ay herşey yolundaydı. yumurtladım sanırım.
bütün belirtileri gösterdim
ohhhh böyle devam eder inşallah.
kıslar merhaba, uzun zamandır yazamıyorum...bir hafta ne çabuk geçti, eşimin kontrolü var...ne olur dua edin...hakkımızda hayırlısı olsun...hayırlısı sağlık olsun
siz de iyisiniz inşallah... güzel haberler de vardır umarım
yabanım üzülme canım benim memlekete gelmişler..:gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben mafoldumben
merhaba bende geldım ama yenı oldugum ıcın nasıl olacak bılmıyorum ama bende erkek ınferfılıtesınden hamıs olamıyorum yardımcı olursanız sevınırım
misafriler kim acabaaaaaaaaaaaaaaaa
buyrun gelin kizlar bende misafirdim ama burdan daha guzel site emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?