Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Balkafalı,slm
Bişey sormak istiyorum tickerınla ilgili,daisypath'den ekledin sanırım
Ben de eklemeye çalışıyorum ama "istenilen formatta değil diye bir hata aldım"
Image URL linkini kopyaladım,neyi yanlış yaptım acaba?
Yardımcı olabilir misin?
Teşekkürler..

herkese hayırlı cumalar canalrıma.s.
aslında çok işim var ama size uğramadan da edemedim...
ama geçmişi okuyamadım en kısa zamnda okuyup listeyi güncellerim inşallah...

kızlar ben temizlik yapıyorum...malum bayram geliyor bide bayramda kayınpederim burda olduğu için misafirimiz çok olur...

beimn bu hafta sonu adet olam lazım(yumurtlama zamnınından hesapladığımızda)
malum temizlikte yapıyorum hiç ağır birşey kaldırmamaya çalışıyorum ama çok yoruluyorum...
çok umudum yokta eğer bebek falan varsa birşey olmasın(malum tekrarlayan düşüklerrim var)diye kan testi yaptırayımda ona göre işlerrimi rahat yapayım dedim...
burda özelde 25 tl bu test...bende bu yüzden sabah burdaki devlet hastanesine gittim...
kan verdim ve labarutovardaki kadın ne dese beğenirsiniz...
testin sonucunu bayramdan sonra çarşamba günü alabilirmişim...
aslında böyle durumlarda çok sinirlenirdim ama nedense bu sefer beni gülme tuttu...
töbe töbe bayramdan sonra ne işe yarar o test...
neyse ben yine ağırdan şu işlerimi tpoarlayayım...
zaten öğle çok büyük işim kalmadı...biraz ortalık dökünük....
başka zamn olsa hiç takmaz ağır ağır yapardım ama görümcem benle kalıyorya her akşam geldiğinde bu gelin ne tembel hala bir evi toparlayaamdı demesin...

canlarım kendinize iyi bakın...
dediğim gibi bir ara uğrayıp geçmişide okuyacağım inşallah:..

ne diyeceğimi de biliyorsun kaydirigubbakcemile3
kısmet canım ama hala umudum yok kaydirigubbakcemile3
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Şeniz
ne oldu eşinin sonuçları çıktı mı..

geçmiş olsun aymesim..
ay geçsin artık şu ağrın inş..

hayırlı cumalar kızlar..
Allah hepinizin gönlüne göre versin..

ayyy kıs seni ALLAH ne etmesin güldürdün beni ama maalesef canım buarsı türkiye ve bunlarla çok karşılaşıyoruz çocuk dogacak dişi çıkacak sen yeni hamile oldugunu öğrenirsin böyle işte bizim sistemimiz. sen sanırım rahim filimi çektirecektin bir çektir bakalım düşüklerinin sebei ne olabilir. ama iyi bir doktor ultrasondanda anlıyor rahimdeki bozuklugu sana tavsiye edebilirim bir doktor özelden konusuruz ssklıya bakan bir yer gidebilirsen bir git

valla komik ya demek bayramdan sonra:roflol: sen yinede ağır yap işlerini görümcen demesin bişi ya yardım etsin sana aslındaa.s

Ebrucum çok çok geçmiş olsun yaaaa,hemen farketmişsiniz allahtan,allah daha büyük dert vermesin,büyük geçmiş olsun

gizmocum zaten önemli olan erken teşhis
çoğu insan aldırmıyor belirtilere
oysa ki vücudumuzda anormal bir durum olduğunda ( tabii panik atak olun demiyorum) dr a başvurmalı
hele hele vücudumuzda bir kanama, ele bir bezenin gelmesi durumunda hiç vakit kaybetmemek gerekiyor
bir de iyi bir dr şart
aman sağlığınıza dikkat edin
eğer sigara içiyorsanız kesinlikle bırakın, 100% tetikliyor Allah korusun

aymes canım ağzına karanfil at, uyuşturma etkisi de varmış karanfilin...ayrıca mikropları da öldürüyormuş
grip için de ibrahim saraçoğlu soğan suyunu önerdi...2 bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun ve soğanı altıya bölüp atıyorsun içine...4-5 dk kaynayacak, dinlendirip içecekmişsin...bu arada beyaz soğan

tülincim ruhunu çözdüm anacım...rahat ol be bacım, salla gitsin
yok test daha olmadıeşim...5 te dr randevumuz var...gelecek hafta test olur...biz yine beklemede anlayacağın

fadik daha kötüsü de olabilirdi mesela sonucu 9 ay sonra vericez de diyebilirlerdi. töbe töbe ya bu sağlık sektörü bizimle dalga geçiyor herhal

fadik valla bende olsam gülerdim bi de kamera nerde diye sorardim tübe tübeeeeekaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınızz

fadikçim sen dikkat et yinede çarşambaya saten herşey belli olur ne diyim ben bu düzene yaa töbee töbee

tülinim rosem ve diğer arkadaşarr hepinizi çok çok öpüyorummmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…