bu sıtenın basında yazan sartlar gecerlımı hala son adet tarıhı sorunnun ne oldugu ve tur kur kullanıldıgı
nı yazmam gerekıyormu[
caneylomcum tşk ederim
eşim testis kanseri tedavisi oldu, RT gördü...sırada kontrolleri ve testleri var
bak seni yine özendireyim bugün yüzmekten yoruldum
yarış yaptık çok yorumldum yaaa
KIZLAR EŞİMİ GÖNDERDİM YİNE :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
BİRKAÇ GÜN YOKlmaz: lmaz: lmaz:
YİNE YALNIZ KALDIM:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
:gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım Allah yardımcın olsun, eminim çok zor, bi çoğumuz aynı sıkıntıları yaşadı,tüm tedavileri denemeye çalışıyoruz,ondan sonrada yapabildiğimiz tek şey Allahtan hakkımızda hayırlısını istemek, Rabbim dualarını kabul eder inşallah en kısa zamanda bebişin gelirde evliliğin kurtulur canım, dualarımdasınyerimseniben
merhaba bende geldım ama yenı oldugum ıcın nasıl olacak bılmıyorum ama bende erkek ınferfılıtesınden hamıs olamıyorum yardımcı olursanız sevınırım
ebrubu canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız eşinin hastalığı tamamen geçer sende anne olursun güzelim..........canım merak ettim eşinin testis kanseri oluşu azospermdenmi kaynaklanıyo........benim eşimde azolu dr azolu hastalarda en çok karşılaştığımız durum testis kanseri demişti.....eşimin belirli aralıklarda tahlildi muayeneydi falan yaptırması lazımmış............3 yıl önce tese olmuştu bidahada ne dr gitti nede tahlil falan yaptırdı allaha emanet yaşıyoz işte...............çok çok geçmiş olsun eşine
Ebrubu,hayırlısı olsun işallah,dua edicem ben :),kalbini ferah tut..:Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ne var ne yok
5 aralıkda sınavım hazırlanmaya çalışıyorum doktor izin verirse ankarada sınava giricem birazda dinlenmek zorunda olduğum iç fazla gelemiyorum arada bakıp kaçıyoum.
sınavdan sonra rahatlarım daha rahat gelirim artık.
aymesim geçmiş olsun canımen kısa zamanda geçer inşallah diş kötü ya
ayşecim bu sefer inşallah olucak canım hakkında hayırlısı olsun canım
özlemim sonuca az kaldı hiç idrar testi yaptınmı canım
harzemcim kusura bakma anca yazıyorum, çıkmıştım netten dün akşam hemen
ben anne olmaktan hemen hemen vazgeçtim, Allah eşimi bana bağışladı ya artık çok da önemi yok artık opuyorumnanaktan
benim eşimin azospermiden kaynaklanmadı, ama yavaş yavaş o raddeye geliyordu...eşimin şiddetli ağrıları olmaya başlamıştı ve testis, diğer testise göre farklılaşıştı...daha yukarıda ve şekli diğerine göre daha farklı idi...o muayene ve tahlilleri atlamayın sakın...bana birşey olmaz zihniyeti kötü sonuçlara neden oluyor ne yazık ki...o tahliller çok önemli...3 yıl çok uzun bir zaman...ne yap yap eşini ikna et ve gidin dr a canım...bu hastalık o kadar sinsi ki biz çok dr a gittik çoğu varikoselden şüphelendi...şanslı kullarmışız ki son gittiğimiz iki dr durumu tespit etti ve hemen ameliyat oldu...kuşkularında da haklı çıktılar keza patoloji raporu bunu gösteriyordu...
Allah kimseye dermansız dert vermesin, sevdikleriyle sınav yapmasın...
bu arada herkese hayırlı Cumalar kızlar Şeniz
selam kıslar hayırlı cumalar herkese
ben bugün berbat durumdayım grip olmuşum
bide şu diş ağrım varya iyice azdı dayanamıyorum artıkmafoldumben
işten izin aldım biraz önce tekrar dişçiye gidicem
olduğum yerde sürekli ağlıyorum artık öyle bi ağrıdı Allah kimseye vermesin
çıldırtıyo beni :gitme::gitme::gitme:
selam kıslar hayırlı cumalar herkese
ben bugün berbat durumdayım grip olmuşum
bide şu diş ağrım varya iyice azdı dayanamıyorum artıkmafoldumben
işten izin aldım biraz önce tekrar dişçiye gidicem
olduğum yerde sürekli ağlıyorum artık öyle bi ağrıdı Allah kimseye vermesin
çıldırtıyo beni :gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?