Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu sıtenın basında yazan sartlar gecerlımı hala son adet tarıhı sorunnun ne oldugu ve tur kur kullanıldıgı
nı yazmam gerekıyormu[

bu sıtenın basında yazan sartlar gecerlımı hala son adet tarıhı sorunnun ne oldugu ve tur kur kullanıldıgı
nı yazmam gerekıyormu[

arkadaşımızın tuttuğu bir liste var eğer istersen sende bilgileri verip listede yer alabilirsin zorunlu değil yani..

caneylomcum tşk ederim
eşim testis kanseri tedavisi oldu, RT gördü...sırada kontrolleri ve testleri var
bak seni yine özendireyim bugün yüzmekten yoruldum
yarış yaptık çok yorumldum yaaa

oh canım valla sen yüzdüm dedikçe bende rahatlıyorum adına inanki çoooooooooookkkkk seviniyorum deşarj olmak adına daha iyi bi aktivite inan bulamassın ama yüzerken benide anmayıda unutma benimde gündüz vakti soba yanarken içime şöyle bi ferahlık gelirse anlarımki benim yerime ebrucum tur atıyo:)
canım eşine gelincede inşallah rabbim yüzünüzü güldürür testleri tertemiz çıkar inşallah canım benim rabbim korktuğunuz yerlere uğratmasın inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum inşallah

KIZLAR EŞİMİ GÖNDERDİM YİNE :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
BİRKAÇ GÜN YOK lmaz:lmaz:lmaz:
YİNE YALNIZ KALDIM:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

günlerin bir an önce su gibi geçsin inşallah yeterim

:gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben mafoldumben

yabangülüm allah kavuştursun sağsalim canım anne babadan ayrılmak zor bide senin gibi alışınca daha zor biz yıllardır gurbetteyiz ama genede alışılmıyo(

ya insallah canim
benle esim hemen hergun tartisiyoruz oda agresif olmus bende
ve o arttik icki icmeyede basladi
sebepli sebepsiz surekli iciyor ve icmek istiyor
ne yapacam bilmiyorum
diyor herseyi unutmakistiyorum
bunu da ickiyle yapmaya calisiyor

canım bende yasadım bunları eşim ilk testinde degerini sıfır görünce çılgına dönmüştü. eşini anlamaya çalış tabii erkekler yanaştırmıyorlar kendilerine bu konuda pek ama burada teseyle hamile kalan bir sürü insan var sakın unutma[/QUOTE]

ozlem82do
canim insallah dzeliriz
anne olmayi cok istiyorum ama esimi daha cok istiyorum

günaydın kızlar günün ilk günaydını benden hayırlı cumalar olsun inşallah
ama ben güne kötü başladım umarım iyi biter çok sıkıldım artık işten güçten hergeçen gün daha da bana daha çok eziyet oluyor sanki offffffffffffffffffffff rabbim yardımcım olsun
güzel bir gün diliyorum

harzemcim kusura bakma anca yazıyorum, çıkmıştım netten dün akşam hemen
ben anne olmaktan hemen hemen vazgeçtim, Allah eşimi bana bağışladı ya artık çok da önemi yok artık opuyorumnanaktan
benim eşimin azospermiden kaynaklanmadı, ama yavaş yavaş o raddeye geliyordu...eşimin şiddetli ağrıları olmaya başlamıştı ve testis, diğer testise göre farklılaşıştı...daha yukarıda ve şekli diğerine göre daha farklı idi...o muayene ve tahlilleri atlamayın sakın...bana birşey olmaz zihniyeti kötü sonuçlara neden oluyor ne yazık ki...o tahliller çok önemli...3 yıl çok uzun bir zaman...ne yap yap eşini ikna et ve gidin dr a canım...bu hastalık o kadar sinsi ki biz çok dr a gittik çoğu varikoselden şüphelendi...şanslı kullarmışız ki son gittiğimiz iki dr durumu tespit etti ve hemen ameliyat oldu...kuşkularında da haklı çıktılar keza patoloji raporu bunu gösteriyordu...

Allah kimseye dermansız dert vermesin, sevdikleriyle sınav yapmasın...

bu arada herkese hayırlı Cumalar kızlar Şeniz

sağol Tülincim, inşallah iyisindir
ve inşallah bu hayırlı gün yüzü gözü hürmetine güzel haberler vereceğiz birbirimize
inşallah Aralık ayı senin ayın olacak
burada halaylar çekeceğiz
aman nerdeee deme canım
hayat mucizelerle dolu...vereni alanı iyi biliyoruz
hayata umutla bakacağız tatlım

caneylomcum gelecek Salı senin adına turlar atacağım saat 2 gibi
inş sen de gönlünü ferahlatacak birşeyler bulursun yakın zamanda
çevreyi iyi takip etmek insanın işine yarıyor
dün akşam ilk eteğimi bitirdim, dikiş kursuna da başladım ya
eminim ki yaşadığınız yerlerde vardır birşeyler
olmadı netten araştırın, oralardan birşeyler kapmaya çalışın
videolar var, sana nasıl yapacağını gösteren
ya da eşine kazak ör ne bileyim
yap birşeyler
bebek yokluğunu hissedip oturmaktansa, böyle şeyler yapmak insanı o kadar güçlendiriyor ki anlatamam
eşlerimiz, ailemiz sağlıklı olsun, ağız tadımız olsun yeter bana göre
çok da tındı yani bebek sahibi olamamak...diğer bebekler üzülsün bence benim gibi bir anneye sahip olamadıkları için naniknanik

yok canım 7. gunu yapmıştım çıkmadı negatifti yani. ama sabah yapmamıştım testi . bakalım az kaldı zaten sabrediyorum bi dahada yapmadım

Ebrucum çok çok geçmiş olsun yaaaa,hemen farketmişsiniz allahtan,allah daha büyük dert vermesin,büyük geçmiş olsun

haydi özlemcim mutlu haberlerini bekliyoruz ,allah yüzünü güldürsün canım benim..

Günaydın samsak,çok şükür diyelim;kırmızıları görücem gibi ağrılarım var,sabah da ateş ölçtüm,ateşim düşmüş muhtemelen ya bugün ya yarın hastayım,madem hasta olucam pazar olmayım da diyorum(kpdsye giricem ,felaketim olur:) çifte kavrulmuş üzüntü yani:))

selam kıslar hayırlı cumalar herkese
ben bugün berbat durumdayım grip olmuşum
bide şu diş ağrım varya iyice azdı dayanamıyorum artıkmafoldumben
işten izin aldım biraz önce tekrar dişçiye gidicem
olduğum yerde sürekli ağlıyorum artık öyle bi ağrıdı Allah kimseye vermesin
çıldırtıyo beni :gitme::gitme::gitme:

kızlar yıne huzun var..
cuma bugun bızım bayramımız.hadı neselenın olmuyor boyle..
sabrederek butun sıkıntıları atlatıcaz ınsallah.bu guzel ve mubarek gunlerde mevla herkeseın gonlune gore versın ınsallah..bızlerede eslerımızede saglık versın..
selam ve dua ıle...

Aymes canım geçmiş ola ,
Dişçiye gidinceye kadar dişinol sür bari,uyuşturuyor bayaaa iyi gelir..

Canım aymesim bilmezmiyim 1 hafta diş ağrısından ağlamıştım mafoldumben başımı balkonda duvara vurmuştum hatta mafoldumben ölcek gibiydim mafoldumben.ALLAH YARDIMCIN OLSUN BU MÜBAREK GÜNDE.ALLAHIM KİMSELERE GÖSTERMESİN BU AGRIYI.TEKRAR geçmiş olsun canım allaha emnaet oll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…