bal kafalım nirelerdesin:hulya:
slmmm aaa bal sendemi ciftcilik yapiyosun hihoyyyt
hayirli cumalar kizlar nasilsiniz?
Famvılle deyım tarlamla ılıglıenıyorum canım :) sen nırelerdesın
ayyyyyyyyy ne güzel ben dört duvar arasındayım canım
sıkıcı bi hayat
benimde kasıklarımda bugune kadar olmadıgı kadar agrı var canım umarım boşa çekmeyiz bu agrıları.sali gunu transfer oldu transferide sayarsak 4.gunum
dunden beri sabahlari kasiklarimda karin agrim var, bugun baya bi agridi....
bide aklima gelmisken sorayim, bu sefer acayip derecede akintim var, hissediyorum ve rahatsiz oluyorum
Şimdi Nevro beni aradı..
Tatlı bebişi Doruk Serhan 4 kilo 100 gr civarı doğarak dünyaya merhaba demiş..
Nevro da prensi de çok iyilermiş,sağlıkları yerindeymiş..
Çok iştahlı bir bebekmiş.Anası da 2.80 yatıyormuş kaydirigubbakcemile3
Herkese selamı var...:1hug:
ozlemcim benim cok erken basladi kasik agrilarim ama ben 3gune bir pregnyl vurunuyorum belki ondandir....
insallah rabbim emeklerimizin karsiligini verir....
kolay gelsin fadiğim..
bi kan testine onca gün süpermiş :roflol:
ayyy kıs seni ALLAH ne etmesin güldürdün beni ama maalesef canım buarsı türkiye ve bunlarla çok karşılaşıyoruz çocuk dogacak dişi çıkacak sen yeni hamile oldugunu öğrenirsin böyle işte bizim sistemimiz. sen sanırım rahim filimi çektirecektin bir çektir bakalım düşüklerinin sebei ne olabilir. ama iyi bir doktor ultrasondanda anlıyor rahimdeki bozuklugu sana tavsiye edebilirim bir doktor özelden konusuruz ssklıya bakan bir yer gidebilirsen bir git
valla komik ya demek bayramdan sonra:roflol: sen yinede ağır yap işlerini görümcen demesin bişi ya yardım etsin sana aslındaa.s
fadik daha kötüsü de olabilirdi mesela sonucu 9 ay sonra vericez de diyebilirlerdi. töbe töbe ya bu sağlık sektörü bizimle dalga geçiyor herhal
hehehe fadik yazı tura at bence :tomato:
fadik valla bende olsam gülerdim bi de kamera nerde diye sorardim tübe tübeeeeekaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınızz
fadikçim sen dikkat et yinede çarşambaya saten herşey belli olur ne diyim ben bu düzene yaa töbee töbee
canım pozitifi görmeni innan çok istiyorum...rabbim bu sefer yüzünü gürdürsün...sali gunu transfer oldu transferide sayarsak 4.gunum
dunden beri sabahlari kasiklarimda karin agrim var, bugun baya bi agridi....
bide aklima gelmisken sorayim, bu sefer acayip derecede akintim var, hissediyorum ve rahatsiz oluyorum
maşallah maşallah....Şimdi Nevro beni aradı..
Tatlı bebişi Doruk Serhan 4 kilo 100 gr civarı doğarak dünyaya merhaba demiş..
Nevro da prensi de çok iyilermiş,sağlıkları yerindeymiş..
Çok iştahlı bir bebekmiş.Anası da 2.80 yatıyormuş kaydirigubbakcemile3
Herkese selamı var...:1hug:
ya bu kasık ağrıları bu ay bendede çok fazla...benimde kasıklarımda bugune kadar olmadıgı kadar agrı var canım umarım boşa çekmeyiz bu agrıları.
insallah seninde fadikom ksit degildirde bebistir
benimki agridan cok sanki kasiklarima baski yapan biseymis gibi hissediyorum...
neyse belirtilere takilmak yok yola devam.....
ben kaciyorum ilac saati geldi gorusuruz byee optm
hayırlısı canım...bende yarın öbürgün falan olurum artık...günaydın kızlarrr opuyorumnanaktanzemuszemus
evet fadikçimmm yine adet olduk ovuluasyon testi de bi işe yaramadı :sinifsinif:akannehir yeni tarih 17 ARALIK canımm yeni ay yenii umut
tamam canım güncelliyorum...yeni tarihim 13 aralık fadiğim..
aşılamaya da start vercez bakalım o zaman.. :dilcikar:
aslında hergün güncellenmesi lazım ama vaktim olmuyor işte...birde fadik arkadasimiz listeyi guncelliyordu
daha cok yapsan canim ne biliyim gunde bir kere bizde takip etsek daha iyi olmazmi
pinkrose arkadasimiza cok uzuldum
rabbim mucizesini gosterir insallah dogaldan hamile kalir
birde ozlem arkadasimiz tedavideydi galiba insallah onunla sevinirizopuyorumnanaktan
canım buda güzel haber...çok sevindim..canlar vaktiyle adet olmanın mutluluğunu yaşıyorum.:dance:
rahatladım. bu ay herşey yolundaydı. yumurtladım sanırım.
bütün belirtileri gösterdim
ohhhh böyle devam eder inşallah.
canım ne oldu eşinin sonucu...kıslar merhaba, uzun zamandır yazamıyorum...bir hafta ne çabuk geçti, eşimin kontrolü var...ne olur dua edin...hakkımızda hayırlısı olsun...hayırlısı sağlık olsun
siz de iyisiniz inşallah... güzel haberler de vardır umarım
tamam canım güncelliyorum...bu arada fadikcim ben yine kırmızı kartı yedim,saha dışı kaldım.yeni tarih 16 aralık.sana zahmet canım benim:1hug:
çok geçmiş olsun aymescim....selam kıslar hayırlı cumalar herkese
ben bugün berbat durumdayım grip olmuşum
bide şu diş ağrım varya iyice azdı dayanamıyorum artıkmafoldumben
işten izin aldım biraz önce tekrar dişçiye gidicem
olduğum yerde sürekli ağlıyorum artık öyle bi ağrıdı Allah kimseye vermesin
çıldırtıyo beni :gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?