adetinizin farklı olması kullandığınız ilaçlardan olabilir...mrb arkadaslar bend e30 ekımde ilk aşılamamı oldum we kan testınden 1 gun once adet oldum yanı 12 kasımda ama adetım okadar kotu oldukı şüphelenıyorum resmen çamur gıbı oldum hep parça parça bişeyler geldi dr gıtmedım adet oldum diye bunu yasayan varmı aranızda aşılamdan sonrakı adetınde.yazarsanız sewınırım benımde sorun eşimde degerlerı bayyaa düşükyok yoruldum artıkk:
canım şimdi güncelledim...adet tarihi vermemişsin bende 15 aralık yazdım...slm kızlara.s.
fadık canım ben adet oldum 16 kasımda erken geldı
yeter canım nasılsınopuyorumnanaktan
Hayırlısı ile olsun inşallah canım..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:sagol canim bende transferden beri devamli dinleniyorum, evin içinde geziniyorum ama is filan yapmiyorum, daha banyo yapmadim, ama keseyi sabunlayip siliniyorum ve bugun sacimi yikayacam, benim evim katli bu yuzden ben salonda yatiyorum ve daha hic merdiven cikmadim....
ananas suyu bende iciyorum 100de 100 dogal olanlardan ama gunde bi bardak, ananas yemiyorum suyunu tercih ediyorum...ne kadar icmem lazim ananas suyunu?hergunde en az 1portakal ve kivi yiyorum
ve tabii doktorun yazdigi utrogestan fittileri bide 3gune bir pregnylide yapiyorum, artik kismet diyelim.....
kız ayşa ne zaman başladın tedaviye hiç haberim olmadı gerçi uzun zaman girmedim topiğe hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer turunur sana bebişlerin canım sende anneler kervanına katılırsın............liyadora canım senide çok ama çok tebrik ediyorum allah hayırlısıyla vaktiinde kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhhhh............ya kızlar asiden haber varmı tekrar girebiliyomu siteye en son silmişlerdi üyeliğini şimdi nerelerde acep merak ediyorum
liyadora canım doktora gittinmi?
evet canım.17. transfer günü için son kan ölçümüm yapıldı..Bu çarşambaya kese için bekliyorlar
hadi işallah liyadora geliyordur allahın izniyle.dualarımız seninle:Saruboceq:
Kızsa Almina Liya ve erkekse Erk Dora :asigim::asigim:
işallah canım ikiside olsun hayırlısıyla..sen mükemmel bir annesinrabbim ona göre verecektir bebişlerini.
Tek başıma taşıyamam mükemmel anne sıfatını...:kedi:
Allah hepimize nasib etsin...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet canım.17. transfer günü için son kan ölçümüm yapıldı..Bu çarşambaya kese için bekliyorlar
Tek başıma taşıyamam mükemmel anne sıfatını...:kedi:
Allah hepimize nasib etsin...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?