Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sagol harzemcim, benim dondurulmuslar vardi onlarla devam ediyorum iste, onlar bitmeden yeni tedaviye basliyamiyorum yoksa sigorta karsilamiyo, bellide olmaz kismet isi ))
bence part time bi is bulursan calis, bizim durumuzda olanlar için bence daha iyi cunki oyalanmak lazim yoksa aklimiz fikirimiz bebek oluyo...

harzem canım arkadaşına katılmıyorum bence bebiş yokken çalışmak daha iyi bılıyorsun bende çalışıyorum ev aldık ben el borçlarını oduyorum oda banka kredısını evı geçındırıyor evlenelı 3 yıl oldu çalışıyorum yaza el borçu bıtıyor kışa kadar bebiş için para bırıktırıp aşılama tutmazsa tup bebegi denerız dıye duşunuyoruz bence çalış canım

insan evde oturdugunda çalışmadıgında kı ben oyleydım yazın 1ay çalışmadım her gun aglıyordum bomboş evımde çalışmak en ıyısı aklın dagılıyor

rabbım hıç bır kucagı boş koymasın allahım her isteyene versın once sız canım arkadaşlarıma sonra bana versın rabbım yuzumuz guldursun

adetinizin farklı olması kullandığınız ilaçlardan olabilir...
kanamanın parça parça olması da düşük anlamına gelmez...
zaten allalh korusun düşük yapmış olsanız bile hamilelik çok erken olduğu için içerde o kadar parça bulunmazki...
ben de eskiden parça görünce düşük olma ihtimalinden korkardım ama daha sonra eşimin burda olmadığı ayların birinde adet olduğumda böyle parça gelmişti...o zaman anladımki bununla alakası yok...

slm kızlara.s.
fadık canım ben adet oldum 16 kasımda erken geldı
yeter canım nasılsınopuyorumnanaktan
canım şimdi güncelledim...adet tarihi vermemişsin bende 15 aralık yazdım...

HARZEM cim canım sen nasıl rahat ediyorsan öğle yapa.s.

Hayırlısı ile olsun inşallah canım..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Teşekkürler canım..Asi artık gelmiyor,otursun dinlensin biraz evde..Ne o sabahlara dek pc başında her gece her gece....:1closedeyes:

okuyorsa acaip kızmıştır şimdi bana :kedi: kaydirigubbakcemile3

işallah canım ikiside olsun hayırlısıyla..sen mükemmel bir annesin rabbim ona göre verecektir bebişlerini.

Tek başıma taşıyamam mükemmel anne sıfatını...:kedi:

Allah hepimize nasib etsin...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet canım.17. transfer günü için son kan ölçümüm yapıldı..Bu çarşambaya kese için bekliyorlar

Tek başıma taşıyamam mükemmel anne sıfatını...:kedi:

Allah hepimize nasib etsin...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

insallah guzel haberlerle gelirsin canim
ikiz ikiz
amin amin amin

hepinize günaydın iyi hafta sonları kızlar yağmurcum senide görüyorum aşağıdasın sanada günaydın nasıl gidiyo paşanla günlerin büyükler yanındalarmı yoksa gittilermi yani artık tek başına idare edebiliyomusun tatlım eee artık allah nasip ederse kırkı çıkacak darısı hepimizin başına inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…