Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insallah seninde fadikom ksit degildirde bebistir
benimki agridan cok sanki kasiklarima baski yapan biseymis gibi hissediyorum...
neyse belirtilere takilmak yok yola devam.....

ben kaciyorum ilac saati geldi gorusuruz byee optm

canım hadı hayırlı haberlerle don ınsallahkaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

aymes---20 Kasım---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
ozlem82do---21kasım---Hareket---Doğal yoldan ---şuan tüp bebek tedavisinde---(2. Aşılama başarısız)
UykucuSirine---22 Kasım---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek düşük)---Keçiboynuzu kürü
eftalya_35 ---22 kasım---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
arzu0000--- 22 Kasım--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
Fadik---22 Kasım---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
Mrs.Gizmo---23 Kasım---Morfoloji---Doğal Yoldan(Yaza kadar mikroenjeksiyon düşünüyor)(1 başarısız aşılama)-Vitamin Takviyesi
canzi3445---25 Kasım ---Sayı---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir erken doğum)---???
yeteeeeer---28 KasımSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
Ceylin_naz---28 Kasım---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
fatıma zehra---28 Kasım---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
sidelya01---30 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
ayse57---1 Aralık---Morfoloji(Kendisinde de PKO var)---dondurulmuşlarla tüp bebek tedeavisin de(4 Aşılama ve 5 Tüp Bebek başarısız , 1 Tüp Bebek düşük)---???
bafo---01aralık---morfoloji ve hareket---???
nazz81---3 Aralık---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
yabangülüm.---04 Aralık---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
samsak---4 Aralık---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
meryem42---5 Aralık---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı
ARKAMAHALLE---5 Aralık---sayı---doğal yoldan
leylmelek---10 Aralık---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
minos---13 Aralık---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
tuliny---13 Aralık---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
serenalar---15 Aralık---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
zencefill---16 Aralık---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
melony---17 Aralık---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---doğal yoldan---(1. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
HARZEM---???---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
aşk_meleği---???---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
laluz24z---???---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---Keçiboynuzu kürü,havuç kürü,zencefil,çörek otu yağı

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (20-11-2009 - Cuma)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---maviumutolsun---01-10-2009-Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---

69.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

70.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

71.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

72. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

73.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

74.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rapunzell_82 arkadaşımız hamile :CüvCüv: bebişi doğal yoldan süpriz yaptı:hooray:

can_iso arkadaşımız ilk tüp bebek denemesiyle hamile:CüvCüv::teytey:

liyadora(AdaEge) arkadaşımız tüp bebek tedavisiyle hamile:CüvCüv:allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
ozlem82do---21 Kasım---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
ayşe57---1 Aralık---dondurulmuşlarla tüp bebek tedavisinde :Saruboceq:
lalin80---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan

TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...

slm kızlar işten geldim çok yorgunum

kızlar bu gün cumaydı sabah nette sorun vardı giremnedim
herkesin cuması mübarek olsun rabim açılan ellerinizi dolu dolu çevvirsin inşşşşş

slm kızlar işten geldim çok yorgunum

kızlar bu gün cumaydı sabah nette sorun vardı giremnedim
herkesin cuması mübarek olsun rabim açılan ellerinizi dolu dolu çevvirsin inşşşşş

mrb arkadaslar bend e30 ekımde ilk aşılamamı oldum we kan testınden 1 gun once adet oldum yanı 12 kasımda ama adetım okadar kotu oldukı şüphelenıyorum resmen çamur gıbı oldum hep parça parça bişeyler geldi dr gıtmedım adet oldum diye bunu yasayan varmı aranızda aşılamdan sonrakı adetınde.yazarsanız sewınırım benımde sorun eşimde degerlerı bayyaa düşük yok yoruldum artıkk:

canım ne güzel haber bu
rabim hepimize yaşatsın
nevroyu ve meleğini nazardan korusun
uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşşşşş

slm kızlara.s.
fadık canım ben adet oldum 16 kasımda erken geldı
yeter canım nasılsınopuyorumnanaktan

tulin yakinda tedaviye basliyomussun canim ya cok uzak kaldim olaylara resmen fransizim artik insallah yeni yila gobiste bebekle girersin:CüvCüv:

aymes hala devam ediyomu dis agrin?
meryem, nur nasilsiniz?

badem sana ozelden msj atacaktim ama kapaliymis, neyse burdan sorayim gerci daha once sordum ama ya sen gormedin yada cevabini ben gormedim )
bildigim kadariyla sen bu konularda baya bi uzman sayilirsin cok arastiriyosun, trasnferden sonra neler yaptin, ne yedin ne ictin ne yapmadin, bizimle paylasirmisin canim
simdiden tskler optm

tulin yakinda tedaviye basliyomussun canim ya cok uzak kaldim olaylara resmen fransizim artik insallah yeni yila gobiste bebekle girersin:CüvCüv:

meryem, nur nasilsiniz?

ben iyiyim canim ne olsun gunlerin gecmesini bekliyorum iste
insallah senden guzel haberi alinca daha iyi olacagim hep beraber halayini cekeriz insallah

meryem, nur nasilsiniz?

evet ayşecim başlıyacaz bakalım hiç umudum yok ya neyse.. opuyorumnanaktan

insallah meryemcim insallah, umutlanmakta istemiyorum ama icimdende neden olmasin diyorum
hic yapmadigimi yapiyorum karnimi seviyorum bebislerim benim diye seviyorum ne bileyim icimden oyle geliyo

tulincim oyel deme sende benim gibi karamsar olma bi bakarsin olur

pozitf olalim sonuclarda pozitif olsun:))

esime diyorumki bi tutsun dogdugu (dogdouklari ) gun ilk isim onlarin popolarina birer tane vurmak olacak, ama sonra bol bol hasret giderecez

insallah meryemcim insallah, umutlanmakta istemiyorum ama icimdende neden olmasin diyorum
hic yapmadigimi yapiyorum karnimi seviyorum bebislerim benim diye seviyorum ne bileyim icimden oyle geliyo

tabi canim neden olmasin belki zamani gelmistir allah bilir insallah hayirli zaman gelmistir canim melegine kavusursun :CüvCüv:

Transferimi anestezi altında istedim..Transferin ilk günü biraz da anestezi etkisiyle evde uyumakla geçti..
Ertesi günden itibaren kendimi yormadan evin içinde yürdüm,hareket ettim..Hoplayıp zıplamadan tabi..Hiç iş yapmadım..Zaten 2-3 aydır annemlerdeyim..Hiç iş yapmıyorum..:kedi: Ananas yedim 2-3 gün,ananas suyu içtim %100 lüklerden..Vitaminlere ,ilaçlara devam ettim..Progesteronu vs ihmal etmedim..Taaa 10. güne dek banyo yapmadım.Evden dışarı çıkmadım..Her gün bol c vitamini almaya,üşütüp grip olmamaya çalıştım..Dr dan dr a evden çıktım..Şimdi biraz biraz arada migrosa gidip meyvesuyu vs gibi şeyler alıp eve dönüyorum..

sagol canim bende transferden beri devamli dinleniyorum, evin içinde geziniyorum ama is filan yapmiyorum, daha banyo yapmadim, ama keseyi sabunlayip siliniyorum ve bugun sacimi yikayacam, benim evim katli bu yuzden ben salonda yatiyorum ve daha hic merdiven cikmadim....
ananas suyu bende iciyorum 100de 100 dogal olanlardan ama gunde bi bardak, ananas yemiyorum suyunu tercih ediyorum...ne kadar icmem lazim ananas suyunu?hergunde en az 1portakal ve kivi yiyorum
ve tabii doktorun yazdigi utrogestan fittileri bide 3gune bir pregnylide yapiyorum, artik kismet diyelim.....

iyi akşamlar kızlar........bugün baya yoruldum sabah eşimle ve annemle beraber çarşıya gittik anneme oturma odası aldık .........sonra evine gittim eşimi ordan işe yolcu ettim başladım temizliğe annemle bareber eskileri çıkar sağı solu süpür sil yenileri geldi yerleştir tekrar temizlik yap akşam 7 ettik.........annemede dedim ben kaçar anca yorguluğumu evimde atarım yarında kendi evime başlarım temizlik yapmaya malum bayram yaklaşıyo el gördüklüğü temizlik yapmaya başlayayım sanki kirleten varda evi bayram temizliği yapayorum dicem soranlara işte kendimi oyalayımda yoksa vakit geçmiyor oturmakla kafada dağıtıyo iş yapmak eşim kızıyo ne var sanki evmi kirleniyodu hergün hergün temizlik yapıp duruyon diye bende sıkıldığımı kendimi işe verdiğimi söyledim o zaman işe gir çalış dedi hiç değilse bir işe yaramış olursun diyo yani ev almayı düşünüyoz birimizin kazandığıyla krediyi öderiz diğeriylede anca geçiniriz...dün arkadaşımada dedim o çalışıyor sen manyakmısın çalışma alıştırma kocanı parana ne güzel ev kadınısın kimsenin kahrını çekmiyon seni kuru yer kudurtuyor herhalde saçmalama sakın çalışma bak ben evleneli 4 yıl oldu borçlarımız bitince işten ayrılacaktım sözde adam gitti sıfır araba aldı onun borcunu benim üstüme attı bitsin bu seferde ev alalım diyo maf etti beni ben evinin hanımı olamıcam sende aynısı olma deyip durdu ama.........baya kafam karıştı kızlar bir fikir verin çalışayımmı yoksa ev karılığına devammı edeyim

kız ayşa ne zaman başladın tedaviye hiç haberim olmadı gerçi uzun zaman girmedim topiğe hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer turunur sana bebişlerin canım sende anneler kervanına katılırsın............liyadora canım senide çok ama çok tebrik ediyorum allah hayırlısıyla vaktiinde kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhhhh............ya kızlar asiden haber varmı tekrar girebiliyomu siteye en son silmişlerdi üyeliğini şimdi nerelerde acep merak ediyorum

canim cok gecmis olsun yaaa
gercekten cok zor birseydir insallah hemen duzelir
raki dok disine raki bastir pamukla
:lepi::lepi:

allah anali babali buyutsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…