Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla canım bilmiyorum.heralde morfoloji bizimki.doktor normal olur dedi ama bilmiyorum.morfoloji %3.

canim ya yanlis anlamada bizim ki azosperm
yani sifir hic sperm yok
eger sizde sperm varsa neden tup bebek yapmiyorlar
yani canim bu gecirdigimiz surec cok sancili geciyor
bence sen tup bebek yap bizim hic sansimiz yok o yuzden yapamiyoruz

Selam kıalr nasılsınız ben yorgan döşek yatıyorum dün 12de eve geldim işten izin aldım yazmıştım dişçiyede gittim gıcık karı biz bu dişi kurtaramıycaz yine hapse yapmış dedi en iyi çekmemkmiş ağzımın içi şişmiş bi ilaç verdi yine hasta etti beni madem çekicektik 3 haftadır beni niye oyalıyon bi sürüde para harcadım bugüğn eşim işten gelince başka doktora gidicem bide başkasına gösteriyim dedim bugün ağrım yok gerçi ama yeniden olmıycağı ne maul dimi.

tulin yakinda tedaviye basliyomussun canim ya cok uzak kaldim olaylara resmen fransizim artik insallah yeni yila gobiste bebekle girersin:CüvCüv:

aymes hala devam ediyomu dis agrin?
meryem, nur nasilsiniz?

canım ne yazıkki dün ediyodu ama bugün iyiyim antibotiklerle ayakta duruyorum üstüne üstlikte gribim çünkü:çok üzgünüm: adetimde gecikti bu arada bu kadar ilaç içince ne olduğunu şaşırdı oda tabi:sinifsinif:

canim cok gecmis olsun yaaa
gercekten cok zor birseydir insallah hemen duzelir
raki dok disine raki bastir pamukla
:lepi::lepi:

allah anali babali buyutsun insallah

sapol arkadaşım gerçekten çok zor

bu arada geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim
kimseyi atlamış olmak istemem çok sağolun canlarım
fadiğim sende sağol tatlım

Aymescim cok gecmis olsun canim cok iyi bilirim dis agrisini bir hafta cektim ben de ama sukur cok iyii bir disciye denk geldim kanal tedavisiyle kurtardi disimi yani sinirleri aldi ve yeniden dolgu yapti
insallah sende iyi bir disci bulursun

Aymesim canım tekrar çok geçmiş olsun o apse ağrısının ne oldugunu biliyorum yüzünü insanın davul gibi şişiyor.üstelik yemekte yiyemiyorsun zonkloyorr.çene kemiği bile ağrıyorr :'( allahım yardımcın olsunnn ..antıbıyotıgı bıtırdıgın zaman anca gecıyorr apsesi..yani 1 hafta dayan canım ağrı kesıcılerde kesmiyor lanetiii..allah yardımcıun olsun tekraran..Ben sana dedim o dişe flim çekmesi gerekir diye..salak karı doktor olcak bide az çok dr olduk bizde

slm kızlar,nasılsınız??? özloştan bi haber yok galiba, özlemciiim canım hadi güzel haberlerle gel inşallah

canim ya yanlis anlamada bizim ki azosperm
yani sifir hic sperm yok
eger sizde sperm varsa neden tup bebek yapmiyorlar
yani canim bu gecirdigimiz surec cok sancili geciyor
bence sen tup bebek yap bizim hic sansimiz yok o yuzden yapamiyoruz

canım 1 defa aşılama yaptırdım tutmadı 1 tane daha var sonra tüp bebek.gerçi hipertroid için tedavi görüyorum o yüzden bekliyoruz yoksa aşılama yaptıracaz yine..sende üzülme allah büyük rabbimin vermeye gönlü oldumu heşey bahane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…