Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
agri kesici falan alinca hic agri gecmiyormu canim
insallah kurtarir
ama insan bu durumdayken disi falan gozu gormuyor cekilsinde agri bitsin diyor

aynen öyle canım bi noktadan sonra gözü hiçbişey görmüyo insanın beni bu ağrıdan kurtarsınlarda ne yaparşarsa yapsınlar

hoşgeldin canım çok sağol yoksun uzun zamandır

yok canim herkes bahsediyor ya merak ettim bende nasil bisey diye
bilmiyorum nasil birsey
ama ben hic girmeyim o islere yoksa hic cikamam inat ederim ugrasir dururum

bende yani başladım sayılır bi hafta olur
bakalım ne kadar gidebilcem ben sık pc açamıyorum çünkü
gittiği yere kadar giderim artık

buda film istemedi canım ya elektrikli bişeyle diş hala yaşıyomu diye baktı pardon sinirler sinirler ölürse ozaman direk çekeriz ama sinirler daha yaşıyo dedi aman bende anlamadımki ne yapıyolar doktor diye güvenip bırakıyorum kendimi ellerine Allah yardımcım olsun artık inşallah doğru kişinin ellerindeyimdir. Ok canım onaylıycam gel benim güzel komşucum gelŞeniz

aymesim allah yardımcın olsun canım diş ağrısı bambaşka bişey ya ömründen ömür gidiyo insanın ben çürük dişten olmasada genetik nedenlerden dolayı dişetlerimden kendimi bildim bileli çektim öyle illet bişeyki sorma daha 11 yaşındaydım ağız kokusuyla tanıştığımda doktora gittik dişetlari iltihaplı oluduğundan koku yapıyo dişteşıda tetikliyomuş bu durumu 11 yaşımda başladım diştaşı temizletmeye en az 6 ayda bi gitmem gerekiyo ve ne kadar dikkat atsemde her gittiğimde aynı acılı işlem tekrarlanıyo vede ömür boyu tekrarlanmak zorunda çünkü dişetlerim çekileceği kadar çekilmiş bide ilgilenmessek dişlerimin dökülmesi uzun sürmezmiş çünkü dişleri tutacak dişetim yok nerdeyse( çürük dişlerden çektiklerimde cabası .... yani ağız sağlığı çok önemli ihmale gelmiyo sende inşallah bi an önce kurtulursun canım allah yardımcın olsun bizim oralarda diş ağrısı kabir azabı derler tabiki kıyaslanmaz ama ağrısının şiddeti anlatılacak gibi değil

Herkese Merhaba,,
Fadikcim,çok güldüm test olayına:),sen yine de işini garantiye al

Tülincim,tedaviye başlıyormuşsun,herşey yolunda gitsin canım inşallah:)

Liyadora,Çarşamba günü güzel haberlerini bekliyoruz :)

Yabangülüm slm,bizim de morfoloji %3 ,hem gittiğim bazı kadın doğumcular normal olur dedi,hem de eşimin gittiği
ürologlar,ama 3senedir maalesef olmuyor,ben bu gidişle sinir stresten olmayacak diye düşünmeye başlayıp,mikroenjeksiyona niyet ettim,
Siz ne zamandır istiyorsunuz da problem var?

Özlemden haberiniz yok mu kızlar;
Bütün gün ders çalıştım,baktım eski mesajlara ama bir haber göremedim

kafamçokkarıştı

kızlar özlemin sonucu yarına kalmış..
kanı öğleden sonra vermiş diye..
inş yarın o beklediğimiz güzel haberi verir bize :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun

yeter slm,

saol tülincim haber için;inşallah alırız güzel sonucu yarın,bu kadar beklettiğine göre güzel bir haberle gelecek

slm canım iyiyim işten geldim yorgunum topikte neler var özlemden güzel haber geldimi

kızlar siteye giremedim ama tüpbebek çeklişi bu gün yapılmış özlem isimli arkadaşımıza çıkmış sonu güzel olur inşşşş

bu tedaviden bebşini alıp döner

kızlar siteye giremedim ama tüpbebek çeklişi bu gün yapılmış özlem isimli arkadaşımıza çıkmış sonu güzel olur inşşşş

bu tedaviden bebşini alıp döner

ben de merak ediyordum canım...
demekki kısmet onunmuş...hayırlısı olsun....

ah canım benim çok sağol sende az çekmemişsin
gerçekten berbat bişey o lafı bende duymuştum kıyaslanamz tabide
hani ağrının ne kadar kötü bişey olduğunu söylemek için demişler haksızda sayılmazlar gibime geliyo . :çok üzgünüm:

özlemdende bugün haber yokmuş sanırım bende onun için sürekli girip çıkıyodum neyse görüşmek üzere çıkıyım ben artık herkese iyi akşamalr

AYMESim Allah kurtarsın.
Peygamber efendimiz'e (sas) sormuşlar cehennem azabı dünyada neye benzer diye
diş ağrısına benzer demiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…