agri kesici falan alinca hic agri gecmiyormu canim
insallah kurtarir
ama insan bu durumdayken disi falan gozu gormuyor cekilsinde agri bitsin diyor
merhaba kizlar,herkes iyidir insallah..
gelemedim uzun zamandir..
bademcim gözün aydin,cok sevindim canim,saglicakla gelsin melegin insallah...
baska hamile haberi var mi bilmiyorum...
aymesim sanada gecmis olsun canim,Allah acil sifalar versin
yok canim herkes bahsediyor ya merak ettim bende nasil bisey diye
bilmiyorum nasil birsey
ama ben hic girmeyim o islere yoksa hic cikamam inat ederim ugrasir dururum
maskelim tamam canım alkisalkisalkis
Aymesin bayramdan sonraya inşallahh enfeksiyon ilelemezz.Evet bazı durumlarda kanal tedavisi ile kurtarıabiliyorr ..Yanlızz hala senin dişe flim çekmedimii o salakkk doktorlarrrrcanım mutlaka flim iste kanal tedavisinden önce Eğerki dişin köküne indiyse apse o diş genelde kurtarılmıyor benimkindeki gibi mafoldumben bak yine aklıma geldi offff dişş ben bu dişi nasıl çektiricemmmmafoldumben
bu arada komşuluk isteğii yolladım aymesim isteklerden okeyle :))) :1rolleyes: :jeyyar:
TULIYN sen varsınyaa hepinizz tarla ekiyonzda benim haberimm yokk hıhh :))
Tülincim,tedaviye başlıyormuşsun,herşey yolunda gitsin canım inşallah:)
selam kıalr nasılsınız ben yorgan döşek yatıyorum dün 12de eve geldim işten izin aldım yazmıştım dişçiyede gittim gıcık karı biz bu dişi kurtaramıycaz yine hapse yapmış dedi en iyi çekmemkmiş ağzımın içi şişmiş bi ilaç verdi yine hasta etti beni madem çekicektik 3 haftadır beni niye oyalıyon bi sürüde para harcadım bugüğn eşim işten gelince başka doktora gidicem bide başkasına gösteriyim dedim bugün ağrım yok gerçi ama yeniden olmıycağı ne maul dimi.
canım ne yazıkki dün ediyodu ama bugün iyiyim antibotiklerle ayakta duruyorum üstüne üstlikte gribim çünkü:çok üzgünüm: Adetimde gecikti bu arada bu kadar ilaç içince ne olduğunu şaşırdı oda tabi:sinifsinif:
sapol arkadaşım gerçekten çok zor
bu arada geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim
kimseyi atlamış olmak istemem çok sağolun canlarım
fadiğim sende sağol tatlım
hadi len dedim ya sana istemem dedin :mymeka: :mymeka:
teşekkür ederim canım bakalım ne olucak.. kaydirigubbakcemile3
yeter slm,
saol tülincim haber için;inşallah alırız güzel sonucu yarın,bu kadar beklettiğine göre güzel bir haberle gelecek
kızlar siteye giremedim ama tüpbebek çeklişi bu gün yapılmış özlem isimli arkadaşımıza çıkmış sonu güzel olur inşşşş
bu tedaviden bebşini alıp döner
aymesim allah yardımcın olsun canım diş ağrısı bambaşka bişey ya ömründen ömür gidiyo insanın ben çürük dişten olmasada genetik nedenlerden dolayı dişetlerimden kendimi bildim bileli çektim öyle illet bişeyki sorma daha 11 yaşındaydım ağız kokusuyla tanıştığımda doktora gittik dişetlari iltihaplı oluduğundan koku yapıyo dişteşıda tetikliyomuş bu durumu 11 yaşımda başladım diştaşı temizletmeye en az 6 ayda bi gitmem gerekiyo ve ne kadar dikkat atsemde her gittiğimde aynı acılı işlem tekrarlanıyo vede ömür boyu tekrarlanmak zorunda çünkü dişetlerim çekileceği kadar çekilmiş bide ilgilenmessek dişlerimin dökülmesi uzun sürmezmiş çünkü dişleri tutacak dişetim yok nerdeyse( çürük dişlerden çektiklerimde cabası .... yani ağız sağlığı çok önemli ihmale gelmiyo sende inşallah bi an önce kurtulursun canım allah yardımcın olsun bizim oralarda diş ağrısı kabir azabı derler tabiki kıyaslanmaz ama ağrısının şiddeti anlatılacak gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?