Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canlara.s.
öğle olmuş aslında....
özlem de gelmemiş...güzel haberlerle gelir inşallah....

özlem nerelerdesin güzel haberlerle gel inşallah

kızlar malesef olmamış negatif özlemin sonucu senağlama
hayırlısı ne diyelim adet gelmeyince umut ettim oldu herhalde dedim ama kısmet..

özlem canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah, herşeyden önce sağlık, sağlığınız yerinde olsun bebişte gelir peşinden inşallah, vardır bi zamanı tatlım çok üzme kendini olurmu Allah yardımcın olsun

dua edın arkadasalar artık bende yoruldum gercekten eger buayda tutmazsa bıraz ara verıcem psıkolojık olarakda cok yıprandım artık durduk yere aglıyorum herseye alınır oldum sankı laflar bana dokundurulmak ıstenır gıbı gelıyor ıkı uc ay doktora gıtmeden beklıyecem veya daha fazlada olabılır

Enikazyacım,allah sabır versin,anlıyorum psikolojini,ben artık adımın yanına kızı ya da oğlu takısını koyuyorum bakıyorum yakışıyomu diye diyorum yakışmıyo olmayacak galiba çocuğum falan diye..kafayı yiyor insan bu psikolojiyle,ben sırf unutayım bu hamile kalmak takıntısını diye 2 iş 1 ev değiştirdim onlara konsantre olayım diye ,yok olmuyor senağlama
Napıcaz heralde herşeyin bir nedeni ve zamanı var?Bilmiyorum...

Hayırlısı olsun özlemmcimmm ..Herşey de bir hayır vardır senin sağlığın yerine olsunda ....rabbim gönlüne göre versin inşallahh ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…