Herkese Merhaba,,
Fadikcim,çok güldüm test olayına:),sen yine de işini garantiye al
Tülincim,tedaviye başlıyormuşsun,herşey yolunda gitsin canım inşallah:)
Liyadora,Çarşamba günü güzel haberlerini bekliyoruz :)
Yabangülüm slm,bizim de morfoloji %3 ,hem gittiğim bazı kadın doğumcular normal olur dedi,hem de eşimin gittiği
ürologlar,ama 3senedir maalesef olmuyor,ben bu gidişle sinir stresten olmayacak diye düşünmeye başlayıp,mikroenjeksiyona niyet ettim,
Siz ne zamandır istiyorsunuz da problem var?
AYMESim Allah kurtarsın.
Peygamber efendimiz'e (sas) sormuşlar cehennem azabı dünyada neye benzer diye
diş ağrısına benzer demiş.
Bencede insanı ağlatan yaşayarak öldüren bir ağrı mafoldumbenmafoldumben
yakında benimde var dolgularım.
üfff ya...
metal dolgu kanser yapıcı etkisi var diyorlar.
benimde bir dolgum metal
yenileri diğerinden yaparlar mı bilmem.
vallahi neye elimizi atsak zararlı diyorlar.
şaşırdım vallahi:uhm:
bugun doktora gıttım prengyl catlama ıngesı verdı yarın 12 yapılacak ıcımde buay nedense hıc heyecan yok hayırlsı olsun ınsallah acaba bu ıgnenın yan etkılerı varmı
Benimde 1 dolgum metak canım digerlerı beyaz..Ama genelde metal (amaglam doluları ) doktorlar daha dayanıklı diyorr ..Az çürükleri beyaz dolgu yapıyorlar genelde ..daha çok ilerlemiş çürükleri metal dolgu :sinifsinif: :çok üzgünüm: bu aksam kesın ruyama gırıcek diş kabusum :çok üzgünüm:
Tozum bide içinde cıva va dıye okumustum
özlemcim aksiliklerde seni bulmuş ...ama hayırlısı olsun...kimsecikler kalmamış. bugun neler geldi başıma . sabah arabayla çıkamadık eşimin abisine lazımmış araba o aldı.ve biz geç kaldık hastaneye kan vermek için dönerken otobusun tam uzerinde oturdugum lastik patladı ama öyle böyle bir patlama değildi. kanım geç kaldıgımız için akşama kadar bekledim çıkmadı.fadikom sana gulduk ama benim basıma geldi koskoca hastanede 12,20 de verdiğim kan çıkmadı. tabii bu arada eve geldim netten takip edicem kan tahlilimi bilgisayar bozuldu. artık tulınım sesimi duydu sabah inanılmaz bir tıkanıklıkla uyandım acayip üşütmüşüm .kötü bir gun geçirdim ve sizi beklettim kusura bakmayın kıslar hakkınızı helal edin. tabii bunlaırn yanında guzel taraflarda var adetim 2 gun geçti şimdiye olmam lazımdı .umarım benim için ettiğiniz onca dua kabul olur. ve ben yarın bayram halayı çekerime çektiririm. alıntı yapamadım çok çok özür dilerim eşim eski kasayı bagladı ondan yazıyorum 40 satten açtım. hepinizi çok seviyorum negatifsede pozitifsede bana sevinç verdiniz öptüm hepinizi iigeceler
hayırlı olsun canım...allah yardımcın olsun....bugun doktora gıttım prengyl catlama ıngesı verdı yarın 12 yapılacak ıcımde buay nedense hıc heyecan yok hayırlsı olsun ınsallah acaba bu ıgnenın yan etkılerı varmı
Özlemcim geçmiş olsun diyorum aksiklikler için bu kadar üstüste herşeyin gelmesinde bi hayır vardır bakalım:) ne bekletmesi aşkolsun,iyi haber alalım da gerisi boşkaydirigubbakcemile3kimsecikler kalmamış. bugun neler geldi başıma . sabah arabayla çıkamadık eşimin abisine lazımmış araba o aldı.ve biz geç kaldık hastaneye kan vermek için dönerken otobusun tam uzerinde oturdugum lastik patladı ama öyle böyle bir patlama değildi. kanım geç kaldıgımız için akşama kadar bekledim çıkmadı.fadikom sana gulduk ama benim basıma geldi koskoca hastanede 12,20 de verdiğim kan çıkmadı. tabii bu arada eve geldim netten takip edicem kan tahlilimi bilgisayar bozuldu. artık tulınım sesimi duydu sabah inanılmaz bir tıkanıklıkla uyandım acayip üşütmüşüm .kötü bir gun geçirdim ve sizi beklettim kusura bakmayın kıslar hakkınızı helal edin. tabii bunlaırn yanında guzel taraflarda var adetim 2 gun geçti şimdiye olmam lazımdı .umarım benim için ettiğiniz onca dua kabul olur. ve ben yarın bayram halayı çekerime çektiririm. alıntı yapamadım çok çok özür dilerim eşim eski kasayı bagladı ondan yazıyorum 40 satten açtım. hepinizi çok seviyorum negatifsede pozitifsede bana sevinç verdiniz öptüm hepinizi iigeceler
aynen öyle canım bi noktadan sonra gözü hiçbişey görmüyo insanın beni bu ağrıdan kurtarsınlarda ne yaparşarsa yapsınlar
hoşgeldin canım çok sağol yoksun uzun zamandır
bende yani başladım sayılır bi hafta olur
bakalım ne kadar gidebilcem ben sık pc açamıyorum çünkü
gittiği yere kadar giderim artık
Benimde 1 dolgum metak canım digerlerı beyaz..Ama genelde metal (amaglam doluları ) doktorlar daha dayanıklı diyorr ..Az çürükleri beyaz dolgu yapıyorlar genelde ..daha çok ilerlemiş çürükleri metal dolgu :sinifsinif: :çok üzgünüm: bu aksam kesın ruyama gırıcek diş kabusum :çok üzgünüm:
Tozum bide içinde cıva va dıye okumustum
selam canlarım ballom mesaj yazdım sana
çilekleri topla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?