Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim doktorum normal olur dedi.bende pko var bide hipertroid çıktı.onlar başlı başına engel zaten.benimkide 5 yıldır olmuyor.2.aşılama için troid tedavimin bitmesini bekliyorum..

Bencede insanı ağlatan yaşayarak öldüren bir ağrı mafoldumbenmafoldumben

yakında benimde var dolgularım.
üfff ya...
metal dolgu kanser yapıcı etkisi var diyorlar.
benimde bir dolgum metal
yenileri diğerinden yaparlar mı bilmem.
vallahi neye elimizi atsak zararlı diyorlar.
şaşırdım vallahi:uhm:

Benimde 1 dolgum metak canım digerlerı beyaz..Ama genelde metal (amaglam doluları ) doktorlar daha dayanıklı diyorr ..Az çürükleri beyaz dolgu yapıyorlar genelde ..daha çok ilerlemiş çürükleri metal dolgu :sinifsinif: :çok üzgünüm: bu aksam kesın ruyama gırıcek diş kabusum :çok üzgünüm:
Tozum bide içinde cıva va dıye okumustum

bu gün topik bayağı kalabalımış
geçmişi okuyamadım

merhaba kizlar nasilsiniz
kimsecikler kalmamis
gecmisi cok okuyamadim
bu aralar pek giremiyorum haftaya misafirim var pek ugrayamiycam
insallah geldigimde sizlerden guzel mujdeler alirim

Son düzenleme:
kimsecikler kalmamış. bugun neler geldi başıma . sabah arabayla çıkamadık eşimin abisine lazımmış araba o aldı.ve biz geç kaldık hastaneye kan vermek için dönerken otobusun tam uzerinde oturdugum lastik patladı ama öyle böyle bir patlama değildi. kanım geç kaldıgımız için akşama kadar bekledim çıkmadı.fadikom sana gulduk ama benim basıma geldi koskoca hastanede 12,20 de verdiğim kan çıkmadı. tabii bu arada eve geldim netten takip edicem kan tahlilimi bilgisayar bozuldu. artık tulınım sesimi duydu sabah inanılmaz bir tıkanıklıkla uyandım acayip üşütmüşüm .kötü bir gun geçirdim ve sizi beklettim kusura bakmayın kıslar hakkınızı helal edin. tabii bunlaırn yanında guzel taraflarda var adetim 2 gun geçti şimdiye olmam lazımdı .umarım benim için ettiğiniz onca dua kabul olur. ve ben yarın bayram halayı çekerime çektiririm. alıntı yapamadım çok çok özür dilerim eşim eski kasayı bagladı ondan yazıyorum 40 satten açtım. hepinizi çok seviyorum negatifsede pozitifsede bana sevinç verdiniz öptüm hepinizi iigeceler

bugun doktora gıttım prengyl catlama ıngesı verdı yarın 12 yapılacak ıcımde buay nedense hıc heyecan yok hayırlsı olsun ınsallah acaba bu ıgnenın yan etkılerı varmı

bugun doktora gıttım prengyl catlama ıngesı verdı yarın 12 yapılacak ıcımde buay nedense hıc heyecan yok hayırlsı olsun ınsallah acaba bu ıgnenın yan etkılerı varmı

hadi hayırlısı canım.sen yan etkileri düşünme faydasını düşün.ilişkiden sonra belinin altına yastık koy kalkma yat .

kızlar benim de 3 tane dolgu dişim var...ikisinin içinde civa var....
ama maşallah diyeyim ben ne dolgularımı yaptırırken nede sonra hiç bir acı ve zararını görmedim...
ayriyeten balım ben dişte çektirdim hiç acı hissetmedim...
ben bekarlığımdan berli hep aynı dişçiye giderim...çokta memnunum...
en son dolgu yaptırdığım dişim için dişçi bu dişin çok yıpranmış dolgu tuıtmayabilir istersen yapmayalım dedi...
ama ben çektirmektense yinede dolgu yapalım dedim ve yaptı...
şuan o dişimin yanından azıcık dişim kırıldı ama maşallah dolgu yinede düşmedi...

özlemcim aksiliklerde seni bulmuş ...ama hayırlısı olsun...
ama allahtan benim gibi bayramdan sonrayı beklemeyeceksinkaydirigubbakcemile3
neyse canım güzel haberlerini bekliyoruz...

hayırlı olsun canım...allah yardımcın olsun....
ben nu iğneden hiç vurulmadığım için bir bilgim yok canım...

kızlar bu arada benim kırmızılar yolda gibi....dün akşamdan berli hafif lekelen meler var....

Özlemcim geçmiş olsun diyorum aksiklikler için bu kadar üstüste herşeyin gelmesinde bi hayır vardır bakalım:) ne bekletmesi aşkolsun,iyi haber alalım da gerisi boşkaydirigubbakcemile3

canim evet yokum bu aralar...
foruma girdikce icim daraliyor bebek konusunda..
tedaviyi,herseyi biraktim ya,ne bileyim,böylesi daha iyi geliyor sanki bana..
ama arada takip etmeye calisiyorum sizlerin haberlerini...
bu arada özlemcim yarina kalmis sonuc..
hadi insallah bu aksakliklarin sonunda güzel haber vardir :Saruboceq:

:sinifsinif:işte o civaymış kanser yapıcı etkisi olan.
amaaaan daraldım ya.akannehir
bize de günah...
gazete okumuyorum haber izlemiyorum artık.
GDO bi taraftan, domuz gribi öteki taraftan.kafamçokkarıştı

özlemcim var bu başına gelenlerin bi hikmeti..
hep ters gitti senin işler yine..
hadi inş sonuçta güzel olur çok seviniriz..
hayırlısı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…