Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
özlemcim çok üzüldüm canım:çok üzgünüm:senağlama
şimdi ne desek boş....
rabbim sabır versin...

merhaba kizlar
ozlem canim cok uzuldum
hayirlisi boyleymis
insallah en kisa zamanda saglikla bebegin seninle olur

iyi aksamlar kizlar bende gelecek ay basliyorum ucuncu kez insallah bu sefer hersey yolunda giderde bu sefer o hastanenin kapisindan gulerek cikarim

iyi aksamlar tam 3saattir siteye girmek için ugrasiyorum sinir oldum!!!!!
ozlemi merak etmistim, ama olmamis, ozlem canim cok uzuldum negatif sonuc rekortmeni olarak neler hissetttigini anlayabiliyorum, agla rahatla ama ne yakin zamanda tekrar dim dik ayakta ol hakkimizda hayirlisini dilemekten baska bisey gelmiyo elden

Özlemcim,Allah ın imtihanı bu sanırım,bizi deneyip duruyor işte...........
ınşallah en kısa zamanda sürpriz yapar sana bebişin ........

canim ya bende oldu kesin dedim adetide gecikince
demekki icimde ki sesi bir daha dinlemeyim ben
ne denirki canim ya
cok uzuldum
allah sabur versin

herkese günaydın kızlar işe gittmedenbir baakyım dedim akşam nette girilmiyordu ÖZLEMCŞĞıM SANIRIM NEGATıF SONUÇ ALMIŞŞSIN ÇOKÜÜZÜLDÜM ARKADAŞIM

KIZLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM BEN :kedi::kedi::kedi:

AKLIM HEP SİZDE opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İYİKİ VARSINIZ KIZLAR İYİKİ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrr yeni bir hafta dilerim herkeze umut olur
özlemim canım rabbim süprizle gönderir melegini inş.

herkese hayırlı haftalar canlar çok şükür bugün iyiyim
inşallah böyle devam eder dün yine kötüydüm oyüzden gelemedim
adet oldum bide kasık ağrım eklendi ağrılarıma oyüzden çıldırmak üzereydim resmen
fadikçim yeni tarihim 20 aralık canım

AYMESim Allah kurtarsın.
Peygamber efendimiz'e (sas) sormuşlar cehennem azabı dünyada neye benzer diye
diş ağrısına benzer demiş.

sağol tatlım vallahi cehennem azabını bilmiyom
ama bu diş ağrısını düşündükçe hiçte bilmek istemiyom:kedi:

Günaydın ve ıyi haftalar herkese:)
Fadikcim ben de kırmızıları gördüm,yeni tarihimi 23 aralık olarak kaydedebilirsin
Sevgiler herkese...

slm kızlar herkese günaydın.sizlerden bi isteğim olacak biz ilk defa tüp bebek yaptıracağız ve nereye gideceğimizide bilmiyorum.bi size sorayım dedim bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi yada hasatane dr. varsa bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.cevaplarınız için şimdiden tşk.opuyorumnanaktan

Herkeze hayırlı sağlık dolu günler ..Aman dıkkat kızlar zorda kalmadıkca dışarı çıkmayalım aciller doluymuş

Günaydın kızlar bugün özlemin test günüydü ne yaptı acaaba inşallah hamiştir ya rabbim nasip etsin

özlem işallah müjdeli haberle gelirsin canım..

kızlar malesef olmamış negatif özlemin sonucu senağlama
hayırlısı ne diyelim adet gelmeyince umut ettim oldu herhalde dedim ama kısmet..

Hayırlısı olsun özlemm..Herşeyde bir hayır vardır sağlık olsun

Özlemcim,çok üzüldüm yaaa ama herşey de vardır bir hayır diyorlar,ne diyelim,sağlık olsun:gitme:

Hayırlısı olsun özlemmcimmm ..Herşey de bir hayır vardır senin sağlığın yerine olsunda ....rabbim gönlüne göre versin inşallahh ....

özlem canım hayırlısı canım.troid tedavin ne aşamadaydı senin.işallah bebişin gelir bir an önce kendiliğinden.

özlemcim çok üzüldüm canım:çok üzgünüm:senağlama
şimdi ne desek boş....
rabbim sabır versin...

merhaba kizlar
ozlem canim cok uzuldum
hayirlisi boyleymis
insallah en kisa zamanda saglikla bebegin seninle olur

ÖZLEMcim ne desem boş.
Allah ferahlık versin sana.

Özlemcim,Allah ın imtihanı bu sanırım,bizi deneyip duruyor işte...........
İnşallah en kısa zamanda sürpriz yapar sana bebişin ........

canim ya bende oldu kesin dedim adetide gecikince
demekki icimde ki sesi bir daha dinlemeyim ben
ne denirki canim ya
cok uzuldum
allah sabur versin

herkese günaydın kızlar işe gittmedenbir baakyım dedim akşam nette girilmiyordu ÖZLEMCŞĞİM SANIRIM NEGATİF SONUÇ ALMIŞŞSIN ÇOKÜÜZÜLDÜM ARKADAŞIM

günaydın kızlarrrrr yeni bir hafta dilerim herkeze umut olur
özlemim canım rabbim süprizle gönderir melegini inş.

gunaydın kıslar. bayağı beklemişsiniz beni ama size güzel haber veremedim. şükür ALLAH ne diyeyim. üzüldüm ama öyle ağlayıp yıpranacak kadar değil benim zaten tedavim hep tersliklerle basladı ilk gun iğnemi kırdım yanlışlıkla vardır bir hayır dedim ama demek buymuş sonucu. neyse diğer tedavi için bekleyeceğim artık ama halen adet olmadım ona cnaım sıkılıyor bugunde olmazsam yarın bi gidicem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…