Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım tedavin hayırlı olsun Rabbim inşallah emeklerinizi ve çabalarınızı bşa çıkarmaz bir an önce gönderir bebişini tatlım Allah yardımcın olsun

kac kisiiiii
o ne yaaaaaa oyle ne kadar cokkkk
aman gecmis olsun dikkat kizlarrrrr

ay pardon birden dalis yaptim
selamlar herkese
insallah cok guzel bir hafta olur hepimiz icin
bayramda geliyor zaten onden
hicbirseyi takmayalim kizlar bu hafta bizim haftamiz olsun

semihaninda dogul gunuymus
nice mutlu yillaraaaaaaaaaaaaa
dogum gunun kutlu olsun

kıslar ben çıkıyorum bi yemek yapiiim sonrada dışarı çıkacam yarın görüşürüz kendinize iyi bakın emiopuyorumnanaktan

Kızlar bu arada ben tüp bebek merkezinde başladım kontrollere bakalım belki sonucunda aşılama yaparlar ama bilmiyorum.Ve benden herhangi bir ücret almadı henüz spom takip gibi bişey yazdı dosyaya sonradan ücretlendirme yapılacak dedi.MEDİCAL PARK GÖZ TEPE HANDAN GÜRPINARA gidiyorum.Sizde bu şekilde bir takip oldumu.Ayrıca bende sadece adetin 3 günü jinekolojik muayene yaptı ve hormon tahlili istedi onuda dışarıda yaptırdım adetin 8 günü tekrar gidicem yumurtaların durumuna bakacak.bakalım nolacak rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi...

hakkinda hayirlisi ne ise mevlam o yone yonlendirsin insallah

özlem canım troid tedavini sordum ne oldu o?
canım benim pardon yaa inan ateşim var göremedim yazdıgını. canım ilaç almaya devam ediyorum ama düzelti troıdım doktor duzene geirdikten sonra bişey olmaz dedi ama ilacı azalttım bu ay biraz daha azaltıcam sanırım
kac kisiiiii
o ne yaaaaaa oyle ne kadar cokkkk
aman gecmis olsun dikkat kizlarrrrr
ayy sormayın kıslar diikkat edin kendinize işe geldim ama gidicem sanırım ateşim çıkmaya başladı gene
günaydın kıslar, hepimiz için iyi bir hafta olsun bu hafta inşallah,

Özlemciiiiiiim canım nasılsın?çok üzülme olurmu, bundada vardır bi hayır tatlım
hayırlıs buymuş çunku çok kötü gripim sanırım domuz giribi oldum eve gidiyorum şimdi ilaç aldıgım halde böleyüm bide hamile olsaydım ALLAH korusun......
Ah canım grip mi oldun yaaa bi de ??Çok çok geçmiş olsun a.s.
sağol cnaım dikkat edin kendinize sizde
özlemcim olmamış canım hakkında hayırlısı olsun insan ne kadar olmasada üzülüyo ama elden gelen bişeyde yok :çok üzgünüm:
çok çok üzüldüm desem yalan olur vallahi aymesim diyorum ya göz yası bile dökmedim aşılamalarda aglamıştım ama ardından grip olunca üzülmüyorum .hastalıgım çunku sonucu öğrenmedende vardı ama ilaç alamıyodum
özlem canım arkadaşım sonuç negatif mi?
Şimdi gördüm, inan çok üzüldüm
Allahım tez zamanda fazla uğraştırmadan bütün arkadaşlarıma nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

üzülmeyin yahu ben üzülmedim kısmet böleymiş RABBİM ol demeden olmaz ben sadece görevimi yapıp tedavi olmaya devam edicem delikafadulden

smshsmsh cim doğum günün kutlu olsun :)

sağolasın tatlım opuyorumnanaktan

canım nevro doğum yaptı olmuştur 3-4 gün, 4 kilo 100 gram oğluşunu almış kucağına maaşallah

aa demek doğum yaptı konuştunuzmu
bende kaç gündür dşünüyodum onu
maşallah canım yaa

kaçıncı haftada ve nasıl doğum yaptı biliyomusun

canım ne kadardır ilaç kullanıyorsun sen?çok olmadı sanırım benimde değerlerim düzeldi ama genel cerrah ilacını keselim öyle başla dedi tedaviye.şubattan sonra kesecek benimki daha.tüp bebek yapmadan önce bakıldı dimi seninkine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…