Merhaba kızlar hepinize günaydıN güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.Arkadaşlar bende bu ay tedaviye başladım daha doğrusu başlamaya karar verdim ve doktora gittim adetin 3 günü hormon testini yaptırdım tekrar ve bu ay yumurta takibi yaptırıcam eşim test yaptıracak bayramdan sonra bakalım sonuçlar nedir bir sene önce yaptırmıştık çünkü.Ayırca ibrahim saraçoğluna mail attım anlattım sonra beni aradılar eşimin sperm sonucu fakslıycam ıona göre bir kür verecekler sanırım gelişmeleri paylaşırım kendinize iyi bakın .allah hepimizin duasını kabul etsin en yakın zamanda bebeklerimize kavuştursun..
evet dün gece çok ateşlendim giribal enfeksiyon hatta bronşite dönmüş dedi doktor ateşten bayılıyordum nerdeyse bulantıya döndü öksürüğüm. tabii devlet ahstenesinin aciline gittik ilk önce ama önümde 275 kişi vardı ve ben orda beklerken gene bayılacak gibi olunca özel hastaneye gittik çok çok acil olmadıkça gitmeyin derim acillere orda hasta olup gelirsiniz
Kızlar bu arada ben tüp bebek merkezinde başladım kontrollere bakalım belki sonucunda aşılama yaparlar ama bilmiyorum.Ve benden herhangi bir ücret almadı henüz spom takip gibi bişey yazdı dosyaya sonradan ücretlendirme yapılacak dedi.MEDİCAL PARK GÖZ TEPE HANDAN GÜRPINARA gidiyorum.Sizde bu şekilde bir takip oldumu.Ayrıca bende sadece adetin 3 günü jinekolojik muayene yaptı ve hormon tahlili istedi onuda dışarıda yaptırdım adetin 8 günü tekrar gidicem yumurtaların durumuna bakacak.bakalım nolacak rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi...
canım nevro doğum yaptı olmuştur 3-4 gün, 4 kilo 100 gram oğluşunu almış kucağına maaşallah
canım benim pardon yaa inan ateşim var göremedim yazdıgını. canım ilaç almaya devam ediyorum ama düzelti troıdım doktor duzene geirdikten sonra bişey olmaz dedi ama ilacı azalttım bu ay biraz daha azaltıcam sanırımözlem canım troid tedavini sordum ne oldu o?
ayy sormayın kıslar diikkat edin kendinize işe geldim ama gidicem sanırım ateşim çıkmaya başladı genekac kisiiiii
o ne yaaaaaa oyle ne kadar cokkkk
aman gecmis olsun dikkat kizlarrrrr
hayırlıs buymuş çunku çok kötü gripim sanırım domuz giribi oldum eve gidiyorum şimdi ilaç aldıgım halde böleyüm bide hamile olsaydım ALLAH korusun......günaydın kıslar, hepimiz için iyi bir hafta olsun bu hafta inşallah,
Özlemciiiiiiim canım nasılsın?çok üzülme olurmu, bundada vardır bi hayır tatlım
sağol cnaım dikkat edin kendinize sizdeAh canım grip mi oldun yaaa bi de ??Çok çok geçmiş olsun a.s.
çok çok üzüldüm desem yalan olur vallahi aymesim diyorum ya göz yası bile dökmedim aşılamalarda aglamıştım ama ardından grip olunca üzülmüyorum .hastalıgım çunku sonucu öğrenmedende vardı ama ilaç alamıyodumözlemcim olmamış canım hakkında hayırlısı olsun insan ne kadar olmasada üzülüyo ama elden gelen bişeyde yok :çok üzgünüm:
özlem canım arkadaşım sonuç negatif mi?
Şimdi gördüm, inan çok üzüldüm
Allahım tez zamanda fazla uğraştırmadan bütün arkadaşlarıma nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
SEMİHA'cım doğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktana.s.:asigim:
Herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktana.s.:asigim:
semihaninda dogul gunuymus
nice mutlu yillaraaaaaaaaaaaaa
dogum gunun kutlu olsun
smshsmsh cim doğum günün kutlu olsun :)
canım nevro doğum yaptı olmuştur 3-4 gün, 4 kilo 100 gram oğluşunu almış kucağına maaşallah
hımm anladım iyisiniz. artık kimse cevap yazmıyor ben de telepati yeteneğimi kullanayım barii
canım benim pardon yaa inan ateşim var göremedim yazdıgını. canım ilaç almaya devam ediyorum ama düzelti troıdım doktor duzene geirdikten sonra bişey olmaz dedi ama ilacı azalttım bu ay biraz daha azaltıcam sanırım
ayy sormayın kıslar diikkat edin kendinize işe geldim ama gidicem sanırım ateşim çıkmaya başladı gene
hayırlıs buymuş çunku çok kötü gripim sanırım domuz giribi oldum eve gidiyorum şimdi ilaç aldıgım halde böleyüm bide hamile olsaydım ALLAH korusun......
sağol cnaım dikkat edin kendinize sizde
çok çok üzüldüm desem yalan olur vallahi aymesim diyorum ya göz yası bile dökmedim aşılamalarda aglamıştım ama ardından grip olunca üzülmüyorum .hastalıgım çunku sonucu öğrenmedende vardı ama ilaç alamıyodum
üzülmeyin yahu ben üzülmedim kısmet böleymiş RABBİM ol demeden olmaz ben sadece görevimi yapıp tedavi olmaya devam edicem delikafadulden
kızlar merhaba nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?