Herkeze hayırlı sağlık dolu günler ..Aman dıkkat kızlar zorda kalmadıkca dışarı çıkmayalım aciller doluymuş
evet dün gece çok ateşlendim giribal enfeksiyon hatta bronşite dönmüş dedi doktor ateşten bayılıyordum nerdeyse bulantıya döndü öksürüğüm. tabii devlet ahstenesinin aciline gittik ilk önce ama önümde 275 kişi vardı ve ben orda beklerken gene bayılacak gibi olunca özel hastaneye gittik çok çok acil olmadıkça gitmeyin derim acillere orda hasta olup gelirsiniz
slm kızlar herkese günaydın.sizlerden bi isteğim olacak biz ilk defa tüp bebek yaptıracağız ve nereye gideceğimizide bilmiyorum.bi size sorayım dedim bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi yada hasatane dr. varsa bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.cevaplarınız için şimdiden tşk.opuyorumnanaktan
slm kızlar herkese günaydın.sizlerden bi isteğim olacak biz ilk defa tüp bebek yaptıracağız ve nereye gideceğimizide bilmiyorum.bi size sorayım dedim bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi yada hasatane dr. varsa bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.cevaplarınız için şimdiden tşk.opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşım ben istanbulda brüksel tüp bebek merkezi doktor yücel karamana gidiyorum çok iyi bi doktor bence onu tavsiye edebilirim.
aymesiiiim canım nasılsın? nasıl oldun? ağrılar ne durumda
teşekkür ederim gerçekten cevap yazdığın için.ben oraya bi bakıcam çok sağol
opuyorumnanaktan
slm canım istanbuldasın galiba, orda en iyi brüksel de yücel bey diye biliyorum bende gitmedim ama genelde olumlu duyumlar aldığım bi merkeza.s
rica ederim arkadaşım ne demek bende bu ay gitmeyi düşünüyorum inşallah bi aksilik çıkmazsa 2. tedaviye başlıycam
canım benim çok şükür bugün iyiyim gribim geçti sayılır
dişim arada bi ağrı yapıyo ama bunada şükür daha berbatlarını görünce
bunada şükür diyorum gerçekten sen nasılsın tatlımopuyorumnanaktan
Kızlar Nevrosky nin artık doğum yapmış olması lazım. Haber alanınız varmıdır????
Merhaba kızlar hepinize günaydıN güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.Arkadaşlar bende bu ay tedaviye başladım daha doğrusu başlamaya karar verdim ve doktora gittim adetin 3 günü hormon testini yaptırdım tekrar ve bu ay yumurta takibi yaptırıcam eşim test yaptıracak bayramdan sonra bakalım sonuçlar nedir bir sene önce yaptırmıştık çünkü.Ayırca ibrahim saraçoğluna mail attım anlattım sonra beni aradılar eşimin sperm sonucu fakslıycam ıona göre bir kür verecekler sanırım gelişmeleri paylaşırım kendinize iyi bakın .allah hepimizin duasını kabul etsin en yakın zamanda bebeklerimize kavuştursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?