- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
evet dün gece çok ateşlendim giribal enfeksiyon hatta bronşite dönmüş dedi doktor ateşten bayılıyordum nerdeyse bulantıya döndü öksürüğüm. tabii devlet ahstenesinin aciline gittik ilk önce ama önümde 275 kişi vardı ve ben orda beklerken gene bayılacak gibi olunca özel hastaneye gittik çok çok acil olmadıkça gitmeyin derim acillere orda hasta olup gelirsiniz
canım şuan hiç kimse yok galiba:gitme:
iyi aksamlar kizlar bende gelecek ay basliyorum ucuncu kez insallah bu sefer hersey yolunda giderde bu sefer o hastanenin kapisindan gulerek cikarim
Kızlar bu arada ben tüp bebek merkezinde başladım kontrollere bakalım belki sonucunda aşılama yaparlar ama bilmiyorum.Ve benden herhangi bir ücret almadı henüz spom takip gibi bişey yazdı dosyaya sonradan ücretlendirme yapılacak dedi.MEDİCAL PARK GÖZ TEPE HANDAN GÜRPINARA gidiyorum.Sizde bu şekilde bir takip oldumu.Ayrıca bende sadece adetin 3 günü jinekolojik muayene yaptı ve hormon tahlili istedi onuda dışarıda yaptırdım adetin 8 günü tekrar gidicem yumurtaların durumuna bakacak.bakalım nolacak rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi...
yabangülüm teşekkürler selamıma bi tek sen cevap vermişsin
inşalalh canım...allah yardımcın olsun...iyi aksamlar kizlar bende gelecek ay basliyorum ucuncu kez insallah bu sefer hersey yolunda giderde bu sefer o hastanenin kapisindan gulerek cikarim
herkese hayırlı haftalar canlar çok şükür bugün iyiyim
inşallah böyle devam eder dün yine kötüydüm oyüzden gelemedim
adet oldum bide kasık ağrım eklendi ağrılarıma oyüzden çıldırmak üzereydim resmen
fadikçim yeni tarihim 20 aralık canım]
Günaydın ve İyi haftalar herkese:)
Fadikcim ben de kırmızıları gördüm,yeni tarihimi 23 aralık olarak kaydedebilirsin
Sevgiler herkese...
hayırlısı kızlar bende dün adet oldum....arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz regl oldum malesef. bu ayda hüsran.
canım çok çok geçmiş olsun...çabucak geçsin inşallah...evet dün gece çok ateşlendim giribal enfeksiyon hatta bronşite dönmüş dedi doktor ateşten bayılıyordum nerdeyse bulantıya döndü öksürüğüm. tabii devlet ahstenesinin aciline gittik ilk önce ama önümde 275 kişi vardı ve ben orda beklerken gene bayılacak gibi olunca özel hastaneye gittik çok çok acil olmadıkça gitmeyin derim acillere orda hasta olup gelirsiniz
canım hayırlı olsun...herşey yolunda gider inşallah...Merhaba kızlar hepinize günaydıN güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.Arkadaşlar bende bu ay tedaviye başladım daha doğrusu başlamaya karar verdim ve doktora gittim adetin 3 günü hormon testini yaptırdım tekrar ve bu ay yumurta takibi yaptırıcam eşim test yaptıracak bayramdan sonra bakalım sonuçlar nedir bir sene önce yaptırmıştık çünkü.Ayırca ibrahim saraçoğluna mail attım anlattım sonra beni aradılar eşimin sperm sonucu fakslıycam ıona göre bir kür verecekler sanırım gelişmeleri paylaşırım kendinize iyi bakın .allah hepimizin duasını kabul etsin en yakın zamanda bebeklerimize kavuştursun..
canım kaçıncı haftasıydı bilmiyorum ama sezaryan olmuş...aa demek doğum yaptı konuştunuzmu
bende kaç gündür dşünüyodum onu
maşallah canım yaa
kaçıncı haftada ve nasıl doğum yaptı biliyomusun
smshsmsh canım doğum günün kutlu olsun.rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
semihacım doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum eşinle bebişinle ailenle ve bütün sevdiklerinle beraber mutlu günler geçirirsin inşallah canıma.s.
canlarım çook teşekkürlerdoğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım kaçıncı haftasıydı bilmiyorum ama sezaryan olmuş...
badem telefonda konuşmuş...
canlarım çook teşekkürler
sağolasınız amin inşallahopuyorumnanaktan
fadiğim sezeryan olucam kesinleşti
o yüzden bide merak ettim
haftasıyla kendimi kıyaslayım diye maşallah kilosuda gayet iyi 4100
yarın kontrolüm var bakalım
o zaman desene doğum yakın...
hayırlısı olsun canım...rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin...
peki neden sezaryan?
fadiğim evet öyle gibi görünyo akannehirsağlıcakla inşallah :Saruboceq:
canım pozisyonu ters ti ama dönebilir asıl sebep bu değilde
3 yıl evvel gözümden ameliyat oldum içine mercek kondu normal doğumda ıkınma nedeniyle göz içi baskı artıyomuş bana sakıncalıymış göz dr uyla konuş bana onay getir dedi
cumartesi ameliyat olduğum hastanedeydik normal doğum olmaz dedi dr
yarında kadın doğumcuya söyleyeceğim oda zaten olmaz demişti
bende hep normal istedim fakat önemli olan sağlıcakla gelmesi
hımm
bide sorma plesanta yaşlanması var demişti 10 gün evvel
bakalım yarın ne dencek
fadiğim evet öyle gibi görünyo akannehirsağlıcakla inşallah :Saruboceq:
canım pozisyonu ters ti ama dönebilir asıl sebep bu değilde
3 yıl evvel gözümden ameliyat oldum içine mercek kondu normal doğumda ıkınma nedeniyle göz içi baskı artıyomuş bana sakıncalıymış göz dr uyla konuş bana onay getir dedi
cumartesi ameliyat olduğum hastanedeydik normal doğum olmaz dedi dr
yarında kadın doğumcuya söyleyeceğim oda zaten olmaz demişti
bende hep normal istedim fakat önemli olan sağlıcakla gelmesi
hımm
bide sorma plesanta yaşlanması var demişti 10 gün evvel
bakalım yarın ne dencek
evet canim onemli olan saglikla gelmesi
sende saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah oglusunu:Saruboceq:
anladım canım..hayırlısı olsun...
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?