Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş olsun canım kendine iyi bak

merhaba arkadaşlar özlem üzüldüm inşallah bir dahaki sefere hamile haberlerini alırız canım

hepinize selam kızlar
dün sorunlardan dolayı siteye hiç giremedim yeni duydum özlemcim ne denirki allahım can sağlığı versin sana ve eşine istediğin kadar ağla üzül acını doya doya yaşa ilk günler ama sonra tamamen sil bunu çıkar aklından bu negatifi ve yoluna dim dik devam et canım azmin elinden allahın izniyle hiç bişey kurtulmaz
laluzcum seninde tedavin hayırlı olsun tatlım inşallah emeklerini boşa çıkarmasın rabbim
semihacım doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum eşinle bebişinle ailenle ve bütün sevdiklerinle beraber mutlu günler geçirirsin inşallah canıma.s.

tedavin hayırlı olsun canım

iyi aksamlar kizlar bende gelecek ay basliyorum ucuncu kez insallah bu sefer hersey yolunda giderde bu sefer o hastanenin kapisindan gulerek cikarim
inşalalh canım...allah yardımcın olsun...

Günaydın ve İyi haftalar herkese:)
Fadikcim ben de kırmızıları gördüm,yeni tarihimi 23 aralık olarak kaydedebilirsin
Sevgiler herkese...

arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz regl oldum malesef. bu ayda hüsran.
hayırlısı kızlar bende dün adet oldum....

canım çok çok geçmiş olsun...çabucak geçsin inşallah...

canım hayırlı olsun...herşey yolunda gider inşallah...

aa demek doğum yaptı konuştunuzmu
bende kaç gündür dşünüyodum onu
maşallah canım yaa

kaçıncı haftada ve nasıl doğum yaptı biliyomusun
canım kaçıncı haftasıydı bilmiyorum ama sezaryan olmuş...
badem telefonda konuşmuş...

herkese hayırlı akşamlar canlara.s.

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

UykucuSirine---22 Kasım---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek düşük)---Keçiboynuzu kürü
eftalya_35 ---22 kasım---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
canzi3445---25 Kasım ---Sayı---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir erken doğum)---???
yeteeeeer---28 KasımSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
Ceylin_naz---28 Kasım---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
fatıma zehra---28 Kasım---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
sidelya01---30 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
ayse57---1 Aralık---Morfoloji(Kendisinde de PKO var)---dondurulmuşlarla tüp bebek tedeavisin de(4 Aşılama ve 5 Tüp Bebek başarısız , 1 Tüp Bebek düşük)---???
bafo---01aralık---morfoloji ve hareket---???
nazz81---3 Aralık---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
yabangülüm.---04 Aralık---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
samsak---4 Aralık---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
meryem42---5 Aralık---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı
ARKAMAHALLE---5 Aralık---sayı---doğal yoldan
leylmelek---10 Aralık---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
minos---13 Aralık---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
tuliny---13 Aralık---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
serenalar---15 Aralık---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
zencefill---16 Aralık---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
melony---17 Aralık---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
aymes---20 Aralık---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
Fadik---22 Aralık---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
Mrs.Gizmo---23 Aralık---Morfoloji---Doğal Yoldan(Yaza kadar mikroenjeksiyon düşünüyor)(1 başarısız aşılama)-Vitamin Takviyesi
butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---doğal yoldan---(1. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
HARZEM---???---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
aşk_meleği---???---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
laluz24z---???---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---Keçiboynuzu kürü,havuç kürü,zencefil,çörek otu yağı
ozlem82do---???---Hareket---Doğal yoldan---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
smshsmsh canım doğum günün kutlu olsun.rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

semihacım doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum eşinle bebişinle ailenle ve bütün sevdiklerinle beraber mutlu günler geçirirsin inşallah canıma.s.

doğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canlarım çook teşekkürler
sağolasınız amin inşallahopuyorumnanaktan

canım kaçıncı haftasıydı bilmiyorum ama sezaryan olmuş...
badem telefonda konuşmuş...

fadiğim sezeryan olucam kesinleşti
o yüzden bide merak ettim
haftasıyla kendimi kıyaslayım diye maşallah kilosuda gayet iyi 4100
yarın kontrolüm var bakalım

ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (23-11-2009 - Pazartesi)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---maviumutolsun---01-10-2009-Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---

69.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

70.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

71.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

72. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

73.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

74.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rapunzell_82 arkadaşımız hamile :CüvCüv: bebişi doğal yoldan süpriz yaptı:hooray:

can_iso arkadaşımız ilk tüp bebek denemesiyle hamile:CüvCüv::teytey:

liyadora(AdaEge) arkadaşımız tüp bebek tedavisiyle hamile:CüvCüv:allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
ayşe57---1 Aralık---dondurulmuşlarla tüp bebek tedavisinde :Saruboceq:
lalin80---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:

LıSTEDE ıSMı OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARıHLERıNıZı VERıRMıSıNıZopuyorumnanaktan

TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...

o zaman desene doğum yakın...
hayırlısı olsun canım...rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin...

peki neden sezaryan?

o zaman desene doğum yakın...
hayırlısı olsun canım...rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin...

peki neden sezaryan?

fadiğim evet öyle gibi görünyo akannehirsağlıcakla inşallah :Saruboceq:

canım pozisyonu ters ti ama dönebilir asıl sebep bu değilde
3 yıl evvel gözümden ameliyat oldum içine mercek kondu normal doğumda ıkınma nedeniyle göz içi baskı artıyomuş bana sakıncalıymış göz dr uyla konuş bana onay getir dedi
cumartesi ameliyat olduğum hastanedeydik normal doğum olmaz dedi dr
yarında kadın doğumcuya söyleyeceğim oda zaten olmaz demişti
bende hep normal istedim fakat önemli olan sağlıcakla gelmesi
hımm
bide sorma plesanta yaşlanması var demişti 10 gün evvel
bakalım yarın ne dencek

evet canim onemli olan saglikla gelmesi
sende saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah oglusunu:Saruboceq:

anladım canım..hayırlısı olsun...
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

evet canim onemli olan saglikla gelmesi
sende saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah oglusunu:Saruboceq:

anladım canım..hayırlısı olsun...
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

sağolasınız amin kızlar inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
darısı sağlıcakla sizlerin başına:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bende bu ay kırmızıları gördüm yeni tarih 23 aralık herkezde bu ay ırmızı kart gördü yaw hiç hamiş yok bu arada dün siteye giremedim sorun vardı heralde google da arama yapınca bu sitenin nerdeyse aynısını uldum kadının sesi diye çok şaşırdım tıpa tıp aynı ya haberiniz varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…