tiroit muaynesı oldunmu hıc varsa oda hamıs kalmaya engelmıs
evet ilk tup bebek tedavisinde tahliler yaptilar ve o zaman cikti tiroid simdi ilac kullaniyorum
yyaaa profilinize nsl resıim koyuyrsunuz
canıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanm üstte solda kullanıcı paneli var tıkla sol tarafta avatarını değiştir var onu tıkla ve ekle.profil içinde aynı profil resmini değiştir var.
yardımın ıcın tessekkur ederım
cankiz84 merhaba ben yenı uyyeyım bızden baska kımse yok
iyi geceler kızlar
HOŞ GELDıN ARAMIZAcankiz84 merhaba ben yenı uyyeyım bızden baska kımse yok
SAĞLIK OLUN CANIM BENıMKıDE 28 DE DÖRT GÖZLE BEKLıYORUMkızlar bende bu ay kırmızıları gördüm yeni tarih 23 aralık herkezde bu ay ırmızı kart gördü yaw hiç hamiş yok bu arada dün siteye giremedim sorun vardı heralde google da arama yapınca bu sitenin nerdeyse aynısını uldum kadının sesi diye çok şaşırdım tıpa tıp aynı ya haberiniz varmı??
CANIM ıYı SENELERkaydirigubbakcemile
teşekkür ederim tatlım
sağolasun sendeopuyorumnanaktan
[
Kızlar bu arada ben tüp bebek merkezinde başladım kontrollere bakalım belki sonucunda aşılama yaparlar ama bilmiyorum.Ve benden herhangi bir ücret almadı henüz spom takip gibi bişey yazdı dosyaya sonradan ücretlendirme yapılacak dedi.MEDıCAL PARK GÖZ TEPE HANDAN GÜRPINARA gidiyorum.Sizde bu şekilde bir takip oldumu.Ayrıca bende sadece adetin 3 günü jinekolojik muayene yaptı ve hormon tahlili istedi onuda dışarıda yaptırdım adetin 8 günü tekrar gidicem yumurtaların durumuna bakacak.bakalım nolacak rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi... [/QUO[/COLOR][/FONT]
Merhaba kızlar hepinize günaydıN güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.Arkadaşlar bende bu ay tedaviye başladım daha doğrusu başlamaya karar verdim ve doktora gittim adetin 3 günü hormon testini yaptırdım tekrar ve bu ay yumurta takibi yaptırıcam eşim test yaptıracak bayramdan sonra bakalım sonuçlar nedir bir sene önce yaptırmıştık çünkü.Ayırca ibrahim saraçoğluna mail attım anlattım sonra beni aradılar eşimin sperm sonucu fakslıycam ıona göre bir kür verecekler sanırım gelişmeleri paylaşırım kendinize iyi bakın .allah hepimizin duasını kabul etsin en yakın zamanda bebeklerimize kavuştursun..
CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN
SONU GÜZEL GELSıN ıNŞŞŞŞŞŞŞ
HOŞ GELDİN ARAMIZA
İNŞŞŞ TOPİĞİMİZ UĞULU GELİR HAMİLŞERİN ARASINA GEÇERSİN
SAĞLIK OLUN CANIM BENİMKİDE 28 DE DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM
NASILSA GÜNÜNÜ ŞAŞIRMAZdelikafaduldendelikafadulden
CANIM İYİ SENELER
YENİ SENE YENİ GÜZELİKLLERLE GELSİN
tessekur ederım canım bende 2.asılamamı bu ay yaptırdıktan sonra aynı hastanede tup bebek dusunuyorum bana yardımcı olursun inşalah allah yardımcın olsun bebişin koşsun sana gellsiiinKızlar bu arada ben tüp bebek merkezinde başladım kontrollere bakalım belki sonucunda aşılama yaparlar ama bilmiyorum.Ve benden herhangi bir ücret almadı henüz spom takip gibi bişey yazdı dosyaya sonradan ücretlendirme yapılacak dedi.MEDİCAL PARK GÖZ TEPE HANDAN GÜRPINARA gidiyorum.Sizde bu şekilde bir takip oldumu.Ayrıca bende sadece adetin 3 günü jinekolojik muayene yaptı ve hormon tahlili istedi onuda dışarıda yaptırdım adetin 8 günü tekrar gidicem yumurtaların durumuna bakacak.bakalım nolacak rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi... [/QUO[/COLOR][/FONT]
CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN
SONU GÜZEL GELSİN İNŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?