tessekur ederım canım bende 2.asılamamı bu ay yaptırdıktan sonra aynı hastanede tup bebek dusunuyorum bana yardımcı olursun inşalah allah yardımcın olsun bebişin koşsun sana gellsiiin
günaydın arkadaşlar..bebekleriniz hayırlı olsun öncelikle..Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..sizlerin durumlarınız ve yaşadıklarınızı merak ediyorum..neler kullandınız..benim eşimde morfoloji ve hareket sıkıntısı var..(sayı;46mlyn/ml-toplam hareketli;%50-ileri hızlı;%9-morfoloji;%3) eşim 2 ayrı üroloğa göründü,minimal varikosel var,ama ameliyat edilmeyecek kadar az,gebeliğede engel değil dediler..14 aydır korunmuyoruz ama bi sonuç alamadık..bu arada bende ovülasyon testi yapıyordum evde,ovülasyon olamadığımı tespit ettim,dr.a gittim ve hormonlarımdada problem bulundu..klomen başlandı bende,,,.tüp bebek merkezine gittik en sonunda.ikimizlede ilgilenirler diye..doktor eşimdeki sıkıntı için engel olmaz sadece gebelik geç elde edilir dedi..beni muayene etti,hsg çekildi,hiç bi problem yok klomen bile kullanma dedi????o kadar rahattıki,ama sonuç yok ortada.bize yazdan önce gelmeyin dedi ama o zaman 2 yıl olacak neredeyse..aşılama istedik,başarısı normalden farklı değil,normal yolla deneyin dedi..klomen 3 tane kist yapınca doğ.kontrol hapına içtim bu ay..artık yaza kadar bekleyeceğiz herhalde..düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor..nette araştırıyorum hergün..proxeed plus ı keşfettim,1 aydır içiyor eşim..6 aylık sipariş ettik.bu arada kürler yapıyorum,hiç itiraaz etmiyor..kendimede başlayacağım..yinede bana tavsiye edebileceğiniz bir şey varmı?beni sizden başka kimse anlamaz..rüyalarımda bebek görmekten bıktım:) birde listeye bende girmek istiyorum,,ne yapmam lazım? şimdiden teşekkürler..
can-iso teşekkür ederim cevabın için..aklımda incir kürü vardı benimde.senin aşılamaylamı olmuştu?eşine müdahale yapıldımı?değerleri nasıldı?kusura bakma soru yağmuru gibi oldu:) benim beklenen adet tarihim 3 aralık 2009-sorun hareket ve morfoloji-eşim proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü kullanıyor..
canım özelmi devlet hastanesımı dıye sormussun ben ozele gıdıyorum ama benım en yekın arkadasım bebek dalında en ıyı devlet hastanesınde tedavı oldu 2 sene bos ıslerle oyaladılar cok arastırıyorlar yada sallıyorlar bılmem ama hıc bısey elde edemedı 2 senede asılamaya sıra anca geldı 1 asılama oldu ve daha sonra yasın 23 den kucuk dıye bıraktılar tedavıyı ama ben3 ayda yol aldım ve 2 asılamamı yaptıracam tup bebekte devlet hastanesı ınsanı bıtırıyor gucu kalmıyo devlet astenesınde tup bebek yaptırmak cok zzzzzoooooooorrrrr?:ecrin_bebek:günaydın arkadaşlar özlemcim hayırlısı bu demekten başka çare yok üzüldük ama elden bişi gelmiyor rabbimin ol dediği günlerde gelicektir inşallah
bende durumlar hiç değişmiyo ayın 9unda olmam gerekirken bugün ayın 24ü yani 15gün geçiktim bişide yok buara işlerim okdar yoğunki izin almam mümkün değil ama nasipse bayramdan sonraki hafta rahatlıcam biras hemen izin alıp doktora gidicem nereye hanig doktora nasıl gidcem bilmiyorum özelemi gitsem devlet hastanesinemi ne önerirsiniz birde ilk etapta bana yapacğı adet düzenlemesi olur heralde çok sıkkınım bu günlerde olur olmaz ağlıyorum aklıma geldikçe bişiler ben engel oluyoremuşum gibi geliyor çocuğum olması için hiçbişey yapmıyorum giibi geliyor ve bu suçluluk duygusu beni mahvediyor rabbim en kısa zamanda hayırlısı nasip etsin hakkımızda
smashım doğum günün kutlu olsun geç oldu biras ama birkaç gündür giremiyorum siteye inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın allah yardımcın olsun güzelim
laluz tedavin hayırlı olsun umutların yeşerir inşallah
aymesim geçmiş olsun sanada inşallah yaşamassın bidaha diş ağrısı güzelim
[/QUOTE]merhaba arkadaşım inşallah ikimiz içinde hayırlı olur en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz.benim ilk tedavim sen aşılamanıdamı orda yaptırdın.Sorması ayıp ne kadar tuttu benden ücret almadılar ama bu gidişimde soracağım sonra uçuk bir fatura dayamasınlar bize.Hangi doktora gidiyorsun ben bu ay yumurta takibi yaptırıyorum.Bakalım inş geçen seferki gibi tedaviye gerek kalmadan gelir bebişim.allah tüm isteyenlere nasip etsin içindede bizlere nasip etsin.:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?