Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşım inşallah ikimiz içinde hayırlı olur en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz.benim ilk tedavim sen aşılamanıdamı orda yaptırdın.Sorması ayıp ne kadar tuttu benden ücret almadılar ama bu gidişimde soracağım sonra uçuk bir fatura dayamasınlar bize.Hangi doktora gidiyorsun ben bu ay yumurta takibi yaptırıyorum.Bakalım inş geçen seferki gibi tedaviye gerek kalmadan gelir bebişim.allah tüm isteyenlere nasip etsin içindede bizlere nasip etsin.:hulya:

tessekur ederım canım bende 2.asılamamı bu ay yaptırdıktan sonra aynı hastanede tup bebek dusunuyorum bana yardımcı olursun inşalah allah yardımcın olsun bebişin koşsun sana gellsiiin

[/QUOTE]

Son düzenleme:
günaydın kızlaropuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar..bebekleriniz hayırlı olsun öncelikle..Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..sizlerin durumlarınız ve yaşadıklarınızı merak ediyorum..neler kullandınız..benim eşimde morfoloji ve hareket sıkıntısı var..(sayı;46mlyn/ml-toplam hareketli;%50-ileri hızlı;%9-morfoloji;%3) eşim 2 ayrı üroloğa göründü,minimal varikosel var,ama ameliyat edilmeyecek kadar az,gebeliğede engel değil dediler..14 aydır korunmuyoruz ama bi sonuç alamadık..bu arada bende ovülasyon testi yapıyordum evde,ovülasyon olamadığımı tespit ettim,dr.a gittim ve hormonlarımdada problem bulundu..klomen başlandı bende,,,.tüp bebek merkezine gittik en sonunda.ikimizlede ilgilenirler diye..doktor eşimdeki sıkıntı için engel olmaz sadece gebelik geç elde edilir dedi..beni muayene etti,hsg çekildi,hiç bi problem yok klomen bile kullanma dedi????o kadar rahattıki,ama sonuç yok ortada.bize yazdan önce gelmeyin dedi ama o zaman 2 yıl olacak neredeyse..aşılama istedik,başarısı normalden farklı değil,normal yolla deneyin dedi..klomen 3 tane kist yapınca doğ.kontrol hapına içtim bu ay..artık yaza kadar bekleyeceğiz herhalde..düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor..nette araştırıyorum hergün..proxeed plus ı keşfettim,1 aydır içiyor eşim..6 aylık sipariş ettik.bu arada kürler yapıyorum,hiç itiraaz etmiyor..kendimede başlayacağım..yinede bana tavsiye edebileceğiniz bir şey varmı?beni sizden başka kimse anlamaz..rüyalarımda bebek görmekten bıktım:) birde listeye bende girmek istiyorum,,ne yapmam lazım? şimdiden teşekkürler..

gülemcim öncelikle aramıza hoşgeldinvereliniortak, Allah dualarını kabul etsin ve çabalarınızı boşa çıkarmasın,bebeğinide biran evvel göndersin inşallah, proxeed plus etkili bir ilaç diye biliyorum umarım işinize yarar, sendede yumurta oluşması için incir kürünü deneyebilirsin, kürüde; kuru incirleri akşamdan zeytinyağında bekletip sabah aç karnına yeniliyo diye biliyorum bu siteden araştırırsan incir kürü adında konu açan arkadaşlar var, listeye girmen içinde, beklenen adet tarihini, sorununun ne olduğunu ve eşinin ve senin kullandığınız ilaç ve kürler varsa onların adını yazarsan arkadaşımız listeye senide ekler, Allah yardımcın olsun canım :1hug:

can-iso teşekkür ederim cevabın için..aklımda incir kürü vardı benimde.senin aşılamaylamı olmuştu?eşine müdahale yapıldımı?değerleri nasıldı?kusura bakma soru yağmuru gibi oldu:) benim beklenen adet tarihim 3 aralık 2009-sorun hareket ve morfoloji-eşim proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü kullanıyor..

Rica ederim canım, ben 15 aylık evliyim, evlendikten sonra rahim ağzı kapalılığı yüzünden laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum, eşimde benden bisüre sonra varikosel ameliyatı oldu, onunda sayı ve hareket sorunu vardı, daha sonra bebiş için klomen kullandım, oyüzden oluşan kistler içinde doğum kontrol hapları kullandım tabi ardından, aşılamayı 1 kez denedik ama maalesef olmadı, zaten çok yüksek oranlı bi tedavi değil, bu arada kullandığımız kürler ve ilaçlara oldu, daha sonra tüp bebek merkezine gittik doktor önce "sizde büyük bi sorun gözükmüyo, hem yaşınızda küçük henüz, 1 yıl korunmasız bekleyin sonra gelin "dedi bize gönderdi, temmuzda gitmiştik, benim kendi doktorumda ısrarla tüp bebek vakit kaybetmeyin deyince eylülde tekrar gidip merkezle görüştük ve hemen tedaviye başlandı çok şükür şimdi 7 buçuk haftalık ikizlerime hamileyim Akllah isteyen herkese bebişlerini göndersin ve herkesin dualarını kabul etsin inşallah hikayemi sana kısaca özetleyim dedim ama biraz uzun oldu kusura bakmaopuyorumnanaktan

tebrik ederim canım..sağlıkla büyüt:) ben bazen tükendiğimi hissediyorum, morfoloji problemine rağmen normal yolla hamile kalanları okuyunca umutlanıyorum..biz kimi doktora göre tüpbebekliğiz,kimine göre aşılama yapılmalı,kimine göre beklenmeli,ara yerde sıkıştık kaldık,,tüp bebek uzmanı ısrarlarımıza rağmen yapmıyor.bana öyle geliyorki eninde sonunda tüp bebek yapılacak,ama bu arada beklerken olan bize olacak..sadece maneviyatımı kaybetmeden beklemem gerekiyo,buda bazen çok zor..rol yapmak,gülümsemeye çalışmak çok zor..burada yazarak rahatladım gerçekten:) ailemle bile konuşmak istemiyorum artık..eşimlede bu konuyu kapatmaya karar verdik..tekrar tekrar teşekkürler..

selam kizlar
can_iso canim tebrik ederim senin adina cok sevindim
gulem canim sende moralini bozma o kadar bak sen bize gore sanslisin bizimki azosperm
yani tup bebekten baska sansimiz yok oda sperm bulunursa

teşekür ederim kızlar, darısı başınıza inşallah, dualarımdasınız...

aymesımm :))))hedıye ıcın teşekkürlerrrr :))))) bir dahaki hediyem sonbahar yaprakları olsun :roflol:.bugun tekrar dnee 2 defa verbılıyorsun

hayırlı günler bacılar.........yeni gelenler hoşgeldiniz umarım tez zamanda bu dertten kurtulursunuz hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz...........özlemin sonucu negatifmi anlamadım biraz hazırcılık yapcam emme geçmişi okumadım

canım özelmi devlet hastanesımı dıye sormussun ben ozele gıdıyorum ama benım en yekın arkadasım bebek dalında en ıyı devlet hastanesınde tedavı oldu 2 sene bos ıslerle oyaladılar cok arastırıyorlar yada sallıyorlar bılmem ama hıc bısey elde edemedı 2 senede asılamaya sıra anca geldı 1 asılama oldu ve daha sonra yasın 23 den kucuk dıye bıraktılar tedavıyı ama ben3 ayda yol aldım ve 2 asılamamı yaptıracam tup bebekte devlet hastanesı ınsanı bıtırıyor gucu kalmıyo devlet astenesınde tup bebek yaptırmak cok zzzzzoooooooorrrrr?:ecrin_bebek:

[/QUOTE]

[COLOR="Purple" canım merhaba ben asılamamı şifa hastanesınde yaptırdım benım gıtttıgım hastane senınkı kadar buyuk degıl ve okadar pahalı degıl ben 2. asılamamı olduktan sonra allah kısmet ederse orada yaptıracam ınsallah bu asılamada olurda ilk aşılamam 750 tl cıvarında tuttu sen parasını sor oranın işi bellı olmaz maeleklerımız bıze koşarak gelecek bılıyorrrruuuummmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: [/COLOR][/SIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…