öğretmen arkadasılarımın öğretmenler günü kutlu olsun tabii azcıkta olsa benimde bende aslında bir öğretmenim atanamayan bir öğretmen ama olsun azcıkta olsa tadına baktım stajlardan :))))))))
negatif bitanem RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER o yüzden şükür çunku bronşit oldum kaç gundur antibiyotikten ilaçlardan miğdem agriyo
kısmet canım benim inan üzülmedim ve bunun için tek bir gözyaşı dökmedim böylesi hayırlıymış vericek olduktan sonra tüp bebekmi dinler ALLAH O İSTEDİĞİNDE VERİCEK ZATEN ol diyecek banada kısmetse . bu arada geçmiş dogum gunun kutlu olsun. bebeğinde hayırlısıyla gelsi,n dünyayaya inşallahözlemciğim tatlım
vardır bundada hayır
Allah yardımcın olsun inşallah
ben 4 aydır kullnıyorum ilaç ama başlarda seninki kadar az kullnmadım gunde 6 tablet içiyordum 2. ay olmadan düzene girdi zaten şuan 2 aydırda normal halindeyken içiyorum. hamile kaldıgımdada dozu ayarlanamacaktı. kadındoğumcularla. endokronlar pek anlaşamıyorlar bu konuda. birisi gebeliğe engel değil diyor diğeri engel diyor. az kalmış canım biraz daha sabret vardır belki bir bildiği doktorunun benimki başla dedi başladımcanım ne kadardır ilaç kullanıyorsun sen?çok olmadı sanırım benimde değerlerim düzeldi ama genel cerrah ilacını keselim öyle başla dedi tedaviye.şubattan sonra kesecek benimki daha.tüp bebek yapmadan önce bakıldı dimi seninkine?
sağol canım hepimiz dikkat edelimgeçmiş olsun canım kendine iyi bak
yok bitanem niye aglayım üzüleyim şükür ALLAHIMA bir değil bin kere doktorun bir hatası yüzünden böyle oldu hiç olmazsa bunu biliyorum içim rahat bir 2-3 ay geçsin başka yere gidip guvenebileceğim beni anlayan bir yerde tedavi olucam demek çıkacak para varmış elimizden başka bişey olmasında şükürhepinize selam kızlar
dün sorunlardan dolayı siteye hiç giremedim yeni duydum özlemcim ne denirki allahım can sağlığı versin sana ve eşine istediğin kadar ağla üzül acını doya doya yaşa ilk günler ama sonra tamamen sil bunu çıkar aklından bu negatifi ve yoluna dim dik devam et canım azmin elinden allahın izniyle hiç bişey kurtulmaz
laluzcum seninde tedavin hayırlı olsun tatlım inşallah emeklerini boşa çıkarmasın rabbim
semihacım doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum eşinle bebişinle ailenle ve bütün sevdiklerinle beraber mutlu günler geçirirsin inşallah canıma.s.
yok bitanem bir iğne yaptı o toparladı beni . bronşit olmuşum bayağı öksürüyorum ve sökülüyo ciğerlerimden şükür ama geceleri ateşim gene çıkıyo bayramda yaklaşınca izin almadım bir dun erken çıktım iyi gibi gidiyorum bugun öksürük olucak dedi doktor sökülmesi içiniyi geceler kızlar..
bayram temizliği bitti artık..
yarın da birşeyler bakıcam uygun bulursam alıcam..
yeni tedaviye karar veren arkadaşlarım hayırlısı olsun..
zulalcim araştır yine sen o ücret almamalarını sonradan acayip bir rakam çıkarmasınlar sana..
özlemim geçmiş olsun canım..
ne dedi doktor.. serum falan vermediler mi.. daha çabuk canlanırdın belki..
hepinizi çok öptüm..
sitede de sorun var herhalde zor girdim habire yeniliyorum hata veriyor..
inş mesajım gelir..
herşey olucağına varır canım sende üzülüp sıkma kendini ne yapalım bekleyeceğiz gelecek leri gunleri üzülmegünaydın arkadaşlar özlemcim hayırlısı bu demekten başka çare yok üzüldük ama elden bişi gelmiyor rabbimin ol dediği günlerde gelicektir inşallah
bende durumlar hiç değişmiyo ayın 9unda olmam gerekirken bugün ayın 24ü yani 15gün geçiktim bişide yok buara işlerim okdar yoğunki izin almam mümkün değil ama nasipse bayramdan sonraki hafta rahatlıcam biras hemen izin alıp doktora gidicem nereye hanig doktora nasıl gidcem bilmiyorum özelemi gitsem devlet hastanesinemi ne önerirsiniz birde ilk etapta bana yapacğı adet düzenlemesi olur heralde çok sıkkınım bu günlerde olur olmaz ağlıyorum aklıma geldikçe bişiler ben engel oluyoremuşum gibi geliyor çocuğum olması için hiçbişey yapmıyorum giibi geliyor ve bu suçluluk duygusu beni mahvediyor rabbim en kısa zamanda hayırlısı nasip etsin hakkımızda
smashım doğum günün kutlu olsun geç oldu biras ama birkaç gündür giremiyorum siteye inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın allah yardımcın olsun güzelim
laluz tedavin hayırlı olsun umutların yeşerir inşallah
aymesim geçmiş olsun sanada inşallah yaşamassın bidaha diş ağrısı güzelim
hayırlı günler bacılar.........yeni gelenler hoşgeldiniz umarım tez zamanda bu dertten kurtulursunuz hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz...........özlemin sonucu negatifmi anlamadım biraz hazırcılık yapcam emme geçmişi okumadım
negatif bitanem RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER o yüzden şükür çunku bronşit oldum kaç gundur antibiyotikten ilaçlardan miğdem agriyo