Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öğretmen arkadasılarımın öğretmenler günü kutlu olsun tabii azcıkta olsa benimde bende aslında bir öğretmenim atanamayan bir öğretmen ama olsun azcıkta olsa tadına baktım stajlardan :))))))))

özlemciğim tatlım
vardır bundada hayır
Allah yardımcın olsun inşallah
kısmet canım benim inan üzülmedim ve bunun için tek bir gözyaşı dökmedim böylesi hayırlıymış vericek olduktan sonra tüp bebekmi dinler ALLAH O İSTEDİĞİNDE VERİCEK ZATEN ol diyecek banada kısmetse . bu arada geçmiş dogum gunun kutlu olsun. bebeğinde hayırlısıyla gelsi,n dünyayaya inşallah
ben 4 aydır kullnıyorum ilaç ama başlarda seninki kadar az kullnmadım gunde 6 tablet içiyordum 2. ay olmadan düzene girdi zaten şuan 2 aydırda normal halindeyken içiyorum. hamile kaldıgımdada dozu ayarlanamacaktı. kadındoğumcularla. endokronlar pek anlaşamıyorlar bu konuda. birisi gebeliğe engel değil diyor diğeri engel diyor. az kalmış canım biraz daha sabret vardır belki bir bildiği doktorunun benimki başla dedi başladım
geçmiş olsun canım kendine iyi bak
sağol canım hepimiz dikkat edelim
yok bitanem niye aglayım üzüleyim şükür ALLAHIMA bir değil bin kere doktorun bir hatası yüzünden böyle oldu hiç olmazsa bunu biliyorum içim rahat bir 2-3 ay geçsin başka yere gidip guvenebileceğim beni anlayan bir yerde tedavi olucam demek çıkacak para varmış elimizden başka bişey olmasında şükür
yok bitanem bir iğne yaptı o toparladı beni . bronşit olmuşum bayağı öksürüyorum ve sökülüyo ciğerlerimden şükür ama geceleri ateşim gene çıkıyo bayramda yaklaşınca izin almadım bir dun erken çıktım iyi gibi gidiyorum bugun öksürük olucak dedi doktor sökülmesi için
herşey olucağına varır canım sende üzülüp sıkma kendini ne yapalım bekleyeceğiz gelecek leri gunleri üzülme

negatif bitanem RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER o yüzden şükür çunku bronşit oldum kaç gundur antibiyotikten ilaçlardan miğdem agriyo

arkadasım öncelıkle hayırlısı olsun sen hep olmayacagını dusunuyorsun doktorun dedıgı zmn içerisinde beklide bebişin olacak nerden bılıyorsun bak benım ısım daha zorrr benım tup bebek tedavısı ypatırdıgımdan kımsenın haberı yok tedavıye tek gıdıyorum herkeze korunuyorum dıyoruuum onlar neden dedıklerınde dıyecek bısey bulamıyoruuum ama senın kadar kafama takmıyoruum hıc unutmakkı sende daha zor drumda olanlar var onları dusun ve bır gün benimde bebeğim gelkecek dıye dusun rahatlarsın boyle davranırsan senden baska kımseye bsey olmaz kendıne edersın?

ozlem82dosenın derdı n neydı cnm öremen öretmendir sende o diploma varken o zmn ögretmenler günün kutlu olsun ALLAH

kızlaar anlayan varsa yukarıda yazmıs oldugum test sonucları nsl bi söylleesssiiinnnnn

ozlem82dosenın derdı n neydı cnm öremen öretmendir sende o diploma varken o zmn ögretmenler günün kutlu olsun ALLAH

en yakın zamanda bebegını elıne versın inşallah[/COLOR][/B]
[/QUOTE]

bende diploma varda canım maalesef burası türkiye kendi mesleğini yapamıyosun. sağol canım inşallah RABBİM hepimizin yüzüne güler. bizim problem eşimin hareket problemi morfolojımız iyi fakat hareketsizimiz çok.

aymesımm :))))hedıye ıcın teşekkürlerrrr :))))) bir dahaki hediyem sonbahar yaprakları olsun :roflol:.bugun tekrar dnee 2 defa verbılıyorsun

rica ederim canım canım benim sen yeterki iste
sen bana söyle ne istiyosan ben sana gönderirim kaydirigubbakcemile3
geç oldu ama yeni gördüm kaydirigubbakcemile5
bu arada bende çok teşekkür ederim tatlım

Son düzenleme:
rica ederim canım canım benim sen yeterki iste
sen bana söyle ne istiyosan ben sana gönderirim kaydirigubbakcemile3
geç oldu ama yeni gördüm kaydirigubbakcemile5
bu arada bende çok teşekkür ederim tatlım

canım ben kendi derdimden seni okuyamadım hiç dişinmi kötüydü nasıl oldun. bende ateşli bronşit olmuşum :))))) senağlama

canım ben kendi derdimden seni okuyamadım hiç dişinmi kötüydü nasıl oldun. bende ateşli bronşit olmuşum :))))) senağlama

önemli değil canım benim sen iyi olda
dişimde kötüydü gripte olmuştum baya kötüydüm ama
şu an pek bişeyim yok arada bi diş ağrım tutuyo işte
onla idare ediyom sanada tekrar çok geçmiş olsun
dikkat et kendine:teselli:

sağol canım sanada çok geçmiş olsun grip şuan salgın ne kadar kendini korumak istesende olmuyor ama buyuk ihtimal çogumuz domuz giribiyiz.sadece vucudlarımız sağlam diye normal grip gibi atlatıyoruz neyse atlatalımda bir daha olmayalım :lepi:

öncelikle aramıza hoşgeldin canım
bende iki defa devlette denedim sonuncuyu özelde denedim ikisinide tattım yani
ama şunu söyleyim inanki öyle dağlar kadar bi fark görmedim devlettekilerde ne yapsın oranın ücreti düşük yada ücretsiz olunca hasta sayısı malum yetişmek çok zor genede ben bi hatalarını görmedim sadece orda nasip olmadı bize son şansımızı özelde kullandık vaktide gelmiş demekki çok şükür bu günleri gördük darısı herkesin başına inşallah herşeyin başı sağlıksonra moral moral bozmadan dimdik devam edebilmek çok önemli tabiti ümidimizin tükendiği anlar oluyo ama toparlayım devam edebilmek en iyisi azim ve duanın elinden hiç bişey kurtulmaz allahın izniyle....

arkadaşlar benim adet tarihim 25 kasımdı ama önce adet oluyordum 22 si gibi gelmesi lazımdı şimdi işten eve geldim test yaptım ve pozitif çıktı hamileyim ama yarın kan testi yaptırcam kesin olması için şoktayım ağladımm mahfoldum

ftsedp;canım haklısın tabii..insanın şükretmeye sebebi çok düşünecek olursak..bazende efkarlanıveriyoruz...ben kendimle beraber bunları yaşayan herkes için dua ediyorum..hayırlısı olsun.ümit herkes için var..ümit olmazsa olmuyo tabii:)

Son düzenleme:
canım çok çok tebrik ediyorum seni inşallah yarında kesinleşecek hamileliğin senin için bol bol halay çekeceğiz rabbim tamamına erdirsin hayırlısıylada kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:1hug:

OYYYYYY OOYYYYY NE GÜZEL HABER BU
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
SAĞLICAKLA LKUCAKLAMAYI NASİP ETSİN İNNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
DARISIDA BEKLEYENLERE OLSUN :lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım ne güzel tebrikler :teytey: :teytey: :teytey:inş yarın kandada çıkıcak öpüyorum çok darısı başımıza inşş:Saruboceq: :Saruboceq:

aymesim geçmiş olsun
geçmedimi diş ağrın
allah yardımcın olsun ne zordur diş ağrısı

Canım benim ne kadar mutlu oldum anlatamam. Gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı diğer arkadaşlara inşallah. Kendine dikkat et, yorma sakın. Şeniz

iste bu yaaaaaaaaa
ne guzel bi haber bu
tebrikler canim
saglikli bir sekilde kucagina alman dilegi ile
sorunu tam olarak ve neler yaptigini yazarmisin:lepi::lepi:
delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…