arkadaşlar benim adet tarihim 25 kasımdı ama önce adet oluyordum 22 si gibi gelmesi lazımdı şimdi işten eve geldim test yaptım ve pozitif çıktı hamileyim ama yarın kan testi yaptırcam kesin olması için şoktayım ağladımm mahfoldum
süpeeeeeeeer
canziiiii
tebrikler:teytey:
canım çok çok tebrik ediyorum seni inşallah yarında kesinleşecek hamileliğin senin için bol bol halay çekeceğiz rabbim tamamına erdirsin hayırlısıylada kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:1hug:
OYYYYYY OOYYYYY NE GÜZEL HABER BU
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
SAĞLICAKLA LKUCAKLAMAYI NASİP ETSİN İNNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
DARISIDA BEKLEYENLERE OLSUN :lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım ne güzel tebrikler :teytey: :teytey: :teytey:inş yarın kandada çıkıcak öpüyorum çok darısı başımıza inşş:Saruboceq: :Saruboceq:
Canım benim ne kadar mutlu oldum anlatamam. Gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı diğer arkadaşlara inşallah. Kendine dikkat et, yorma sakın. Şeniz
iste bu yaaaaaaaaa
ne guzel bi haber bu
tebrikler canim
saglikli bir sekilde kucagina alman dilegi ile
sorunu tam olarak ve neler yaptigini yazarmisin:lepi::lepi:
delikafaduldendelikafadulden
canım tebriklr darısı başimiza:CüvCüv::1hug:a.s.:lepi::lepi::Saruboceq:Şeniz:asigim:
arkadaşlar benim adet tarihim 25 kasımdı ama önce adet oluyordum 22 si gibi gelmesi lazımdı şimdi işten eve geldim test yaptım ve pozitif çıktı hamileyim ama yarın kan testi yaptırcam kesin olması için şoktayım ağladımm mahfoldum
canlarım çok teşekkür ederim ama inanınki yarın kesin sonucu almadan sevinmek istemiyorumm allahım bu sefer hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin
darısıııı hepinizin başına inşallah canlarım tüm kalbimle dua edeceğim imkansız diye birşey yok sadece inanın ve allahtan çok isteyinn gerisini rabbim biliyor zaten
ben iki yıl önce doğla yoldan hamile kaldım 21 haftalık erken doğumla kaybettim sonrasında korunmadık ve olmadı eşimin sperm sayısı en son teste 2 milyon hareketli yok morfoloji yok benimde sağ tüpüm tıkalıydı rahim ağzında da miyomum vardı tam tüp bebek yaptırmaya karar verdik tüm tahliller tamamdı ama maddi olarak biraz daha hazır olunca gitmeye karar verdik ama allahın izniyle galiba bebeğim kendi çıktı geldi
canlarım çok teşekkür ederim ama inanınki yarın kesin sonucu almadan sevinmek istemiyorumm allahım bu sefer hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin
darısıııı hepinizin başına inşallah canlarım tüm kalbimle dua edeceğim imkansız diye birşey yok sadece inanın ve allahtan çok isteyinn gerisini rabbim biliyor zaten
ben iki yıl önce doğla yoldan hamile kaldım 21 haftalık erken doğumla kaybettim sonrasında korunmadık ve olmadı eşimin sperm sayısı en son teste 2 milyon hareketli yok morfoloji yok benimde sağ tüpüm tıkalıydı rahim ağzında da miyomum vardı tam tüp bebek yaptırmaya karar verdik tüm tahliller tamamdı ama maddi olarak biraz daha hazır olunca gitmeye karar verdik ama allahın izniyle galiba bebeğim kendi çıktı geldi
öncelikle aramıza hoşgeldin canım
bende iki defa devlette denedim sonuncuyu özelde denedim ikisinide tattım yani
ama şunu söyleyim inanki öyle dağlar kadar bi fark görmedim devlettekilerde ne yapsın oranın ücreti düşük yada ücretsiz olunca hasta sayısı malum yetişmek çok zor genede ben bi hatalarını görmedim sadece orda nasip olmadı bize son şansımızı özelde kullandık vaktide gelmiş demekki çok şükür bu günleri gördük darısı herkesin başına inşallah herşeyin başı sağlıksonra moral moral bozmadan dimdik devam edebilmek çok önemli tabiti ümidimizin tükendiği anlar oluyo ama toparlayım devam edebilmek en iyisi azim ve duanın elinden hiç bişey kurtulmaz allahın izniyle....
kızlar benıde alırmısınız aranıza yardımcı olursanız sevınırııım
günaydın arkadaşlar..bebekleriniz hayırlı olsun öncelikle..Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..sizlerin durumlarınız ve yaşadıklarınızı merak ediyorum..neler kullandınız..benim eşimde morfoloji ve hareket sıkıntısı var..(sayı;46mlyn/ml-toplam hareketli;%50-ileri hızlı;%9-morfoloji;%3) eşim 2 ayrı üroloğa göründü,minimal varikosel var,ama ameliyat edilmeyecek kadar az,gebeliğede engel değil dediler..14 aydır korunmuyoruz ama bi sonuç alamadık..bu arada bende ovülasyon testi yapıyordum evde,ovülasyon olamadığımı tespit ettim,dr.a gittim ve hormonlarımdada problem bulundu..klomen başlandı bende,,,.tüp bebek merkezine gittik en sonunda.ikimizlede ilgilenirler diye..doktor eşimdeki sıkıntı için engel olmaz sadece gebelik geç elde edilir dedi..beni muayene etti,hsg çekildi,hiç bi problem yok klomen bile kullanma dedi????o kadar rahattıki,ama sonuç yok ortada.bize yazdan önce gelmeyin dedi ama o zaman 2 yıl olacak neredeyse..aşılama istedik,başarısı normalden farklı değil,normal yolla deneyin dedi..klomen 3 tane kist yapınca doğ.kontrol hapına içtim bu ay..artık yaza kadar bekleyeceğiz herhalde..düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor..nette araştırıyorum hergün..proxeed plus ı keşfettim,1 aydır içiyor eşim..6 aylık sipariş ettik.bu arada kürler yapıyorum,hiç itiraaz etmiyor..kendimede başlayacağım..yinede bana tavsiye edebileceğiniz bir şey varmı?beni sizden başka kimse anlamaz..rüyalarımda bebek görmekten bıktım:) birde listeye bende girmek istiyorum,,ne yapmam lazım? şimdiden teşekkürler..
canım çok sevindim....ben de bebeğimi 21. haftada kaybetmiştim...Allah kucağına almayı nasip eder hasretin son bulur inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?