Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben Çıkıyorum herkese ıyı akŞamlar

canım tebriklr darısı başimiza:CüvCüv::1hug:a.s.:lepi::lepi::Saruboceq:Şeniz:asigim:

süpeeeeeeeer
canziiiii
tebrikler:teytey:

canım çok çok tebrik ediyorum seni inşallah yarında kesinleşecek hamileliğin senin için bol bol halay çekeceğiz rabbim tamamına erdirsin hayırlısıylada kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:1hug:

canım ne güzel tebrikler :teytey: :teytey: :teytey:inş yarın kandada çıkıcak öpüyorum çok darısı başımıza inşş:Saruboceq: :Saruboceq:

Canım benim ne kadar mutlu oldum anlatamam. Gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı diğer arkadaşlara inşallah. Kendine dikkat et, yorma sakın. Şeniz

iste bu yaaaaaaaaa
ne guzel bi haber bu
tebrikler canim
saglikli bir sekilde kucagina alman dilegi ile
sorunu tam olarak ve neler yaptigini yazarmisin:lepi::lepi:
delikafaduldendelikafadulden

canım tebriklr darısı başimiza:CüvCüv::1hug:a.s.:lepi::lepi::Saruboceq:Şeniz:asigim:

canlarım çok teşekkür ederim ama inanınki yarın kesin sonucu almadan sevinmek istemiyorumm allahım bu sefer hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin
darısıııı hepinizin başına inşallah canlarım tüm kalbimle dua edeceğim imkansız diye birşey yok sadece inanın ve allahtan çok isteyinn gerisini rabbim biliyor zaten

ben iki yıl önce doğla yoldan hamile kaldım 21 haftalık erken doğumla kaybettim sonrasında korunmadık ve olmadı eşimin sperm sayısı en son teste 2 milyon hareketli yok morfoloji yok benimde sağ tüpüm tıkalıydı rahim ağzında da miyomum vardı tam tüp bebek yaptırmaya karar verdik tüm tahliller tamamdı ama maddi olarak biraz daha hazır olunca gitmeye karar verdik ama allahın izniyle galiba bebeğim kendi çıktı geldi

:ecrin_bebek: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :teytey: :teytey: :teytey: delikafadulden

bu mucize degilllde neeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey:

alkisalkisalkis
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

harıkkaaa ıste cıfte bayrammmm

sağlıkla kucakla nsallah

yuce allahımın mucizesi işte.... mafoldumben

allahım darısı başımıza ınsallah

canzı cok cok tebrıkler canım.ne guzel anlatmıssın oyle..ınsallah yarında mevlam yuzunu guldurur ve ıkı bayramı bır arada yasarsın canım..

[/COLOR][/SIZE][/FONT]
canım ALLAH analı babalı buyutsun nurtopu gibi bir bebeğin olsun tebriiikkk ederrriiimmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hoşbulduk tabıkı sen daha ıyısını bılırsın gıtmış gormüsun ben 2 şahıstan duyduklarımı yazdım sımmdı butun kotu dusuncelerımı değiştiirdin ALLAH'ım hayırlısını nasıp etsın özel hastane nereye gidiyosun tüp bebek merkezimi bide aşılamada canın acıdımı benımkınde acııı olduda şimdi 2 . de korkuyoruummm

canzi3445 tebrik ederim,,İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini:)) eşin ve sen bi mucizeye imza atmışsınız hakikaten..gerçek bi mucizeye..bu hepimize moral oldu.

canım çok sevindim....ben de bebeğimi 21. haftada kaybetmiştim...Allah kucağına almayı nasip eder hasretin son bulur inşallah.....

Merhaba,
Ah yaaa ,benim de eşim morfolojisi %3 ,eşime üroloğu da normal yolla olur dedi ama bizim de 3senedir olmuyor.Ama soktuğu stres normal yolla olacağı varsa da engelliyor.
Biraz rahat bi insan olsam normal yolla devam dicektim ama devamlı ağlamak geliyor içimden niye diye,bu yüzden bayramdan sonra mikroenjeksiyon deneyeceğim
Proxeedi ben de geçen duydum ama şimdi niyetlenmişken tedaviye,tekrar beklemeyim proxeedin sonucunu görmek için diye düşündüm.Yine de merak etmiyorum değil,morfoloji üzerindeki etkisini,ne zaman çektireceksiniz tekrar spermiyogram sonucu görmek için?
*Aşılamayı biz denedik ama tutmadı maalesef tabi ben ozaman çok araştırmamıştım tam olarak bu morfoloji sorunu ne diye,sonradan karşılaştığım çoğu örnekte hızda bir problem yoksa aşılamanın morfoloji için pek bir faydası olmadığını gördüm..
yerimseniben

Son düzenleme:

Süper Süper Süper!! Tebrik ederim,allah nazardan saklasınnn:teytey:

Vay be gerçekten Allah mucizelerini gösteriyor bize:) O kadar mutlu oldum ki anlatamam,gözün aydın canımŞeniz

Herkese ıyi Akşamlar,ancak bu saatte girebiliyorum bugün Posam çıktı valla işte yaaaa.
Herkes iyidir umarım.
Öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorumkaydirigubbakcemile5

CANZI tebrik ederim canim insallah yarin kan testinde de cikar
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin zamaninda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…