günaydın kızlarrr, canzi çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşşş, casperim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik şeker , aymesin sen nasılsıjn, yagmur bebiş nasıl canım
canım çok teşekkürler ben bile halen rüyada gibiyim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma alabilirim canım sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım
ben her zaman bizim durum umutsuz.
bizim tup bebekten baska sansimiz yok diyorum
canzi canim sunu bil ki sen benim umudum oldun
ve artik inaniyorum ki benim ki imkansiz degil yeterki rabbim vermek istesin
insallah en yakinda benim de ve butun kk daki arkadaslariminda mucizeci gerceklesecek
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mrhba arkadaşlar hepinize günaydın.beni delistenize ekleyin inşallah bizde önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ayrıca benim son adet tarihim19kasımdı.bidebir başarısız aşılamam oldu
Oh çok şükür :) Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :)canlarım günaydınnnn hepinize çok teşekkür ediyorum akşam kan testine gittik sonuç pozitif 83,5 değer hamileyimmmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq:
allaha şükürler olsun benim için ettiğiniz tüm dualar için çok teşekkür ederim
allahım inşallah sizlerinde yüzünü güldürsün hergün dua edicem rabbim en kısa zamanda sizlerin kucaklarını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin tüm kalbimle dua edicem
olmaz demeyin oluyor işte imkansız yok rabbimde
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ben her zaman bizim durum umutsuz.
bizim tup bebekten baska sansimiz yok diyorum
canzi canim sunu bil ki sen benim umudum oldun
ve artik inaniyorum ki benim ki imkansiz degil yeterki rabbim vermek istesin
insallah en yakinda benim de ve butun kk daki arkadaslariminda mucizeci gerceklesecek
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar benim adet tarihim 25 kasımdı ama önce adet oluyordum 22 si gibi gelmesi lazımdı şimdi işten eve geldim test yaptım ve pozitif çıktı hamileyim ama yarın kan testi yaptırcam kesin olması için şoktayım ağladımm mahfoldum
günaydın kızlarrr, canzi çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşşş, casperim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik şeker , aymesin sen nasılsıjn, yagmur bebiş nasıl canım
kızlar ya nevronun doğumu bugün yarın olur heralde dimi. takvimine baktım takvimi gözükmüyo en son 34 . haftadaydı
Herkese Günaydın Bu Arada Kızlar;
Yarından itibaren nete giremeyebilirim
O yüzden herkesin bayramını şimdiden kutluyorum
Sevgiler herkese....opuyorumnanaktan
casperim doktor bekleyelim biraz daha dedi bakalım hayırlısı bu arada nevro dogum yaptı şeker tam hatırlamıyorum ama tarıhi melegi dogdu onun tatlım senin sınavlar ne alemde
Oh çok şükür :) Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :)
GÖZÜN aydın canım sabrının mükaftını görmüşsün bence.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bu mucizeler umut oluyor işte imkansız diye bir şey yok rabbim istedikten sonra.İnanmak umutlu olmak ve sabretmek sonunda zamanı geldiğinde bir sebeple gelecek .İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini rabbim tüm isteyenlere böyle güzel mucizelerle göndersin..:sm_cool::teytey::teytey:
canım çok çok çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasipe tsin inşallah seni ve eşini tebrik ederim canım :teytey::teytey::teytey:arkadaşlar benim adet tarihim 25 kasımdı ama önce adet oluyordum 22 si gibi gelmesi lazımdı şimdi işten eve geldim test yaptım ve pozitif çıktı hamileyim ama yarın kan testi yaptırcam kesin olması için şoktayım ağladımm mahfoldum
özlemcim şimdi okuyunca öğrendim sonucu hayırlısı olsun canım benim vardır bundada bir hayır belki bunun peşine kendiliğinden gelir meleğin böyle olan bir çok arkadaşımız var biliyosun canım. rabbim en güzel zamanını kolluyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?