Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlarrr, canzi çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşşş, casperim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik şeker , aymesin sen nasılsıjn, yagmur bebiş nasıl canım

mrb canım şimdilik iyi gidiyo çok şükür inşallah böyle devam ederiz.

sen ne yaptın canım kasım sonu diyodun en son başlıyacakmısın

canım sakın umutsuz olma her zaman umudun olsun işte bak günü gelince çıkıp geliyorlar canım allahım en kısa zamanda isteyen herkese versin rabbim isteyince veriyor buna inanın

smhsmh heyecan dorukda desene bişi kalmadı bebişine kavuşmaya plesanta bildiğime göre 5 haftamı ne idare ediyomuş 10 gün olduysa öğreneli 4 hafta idare eder seni 38 olursun zaten sezeryan olacaksa normalden erken alındığına göre bir sorun teşkil etmez tahminen ama kontrollerini sıklaştır tedbiri elden bırakmamak lazım . hayırlısıyla kucağına alırın inşallah canım. bebiş mi 4100 maşallah canım allahım esirgesin

Oh çok şükür :) Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :)

casperim doktor bekleyelim biraz daha dedi bakalım hayırlısı bu arada nevro dogum yaptı şeker tam hatırlamıyorum ama tarıhi melegi dogdu onun tatlım senin sınavlar ne alemde

Umudunukaybetme üzme kendini ,gerçekten ol deyince oluyor allah,ne mucizeler görüyor insan bu forumda gezdikçe.
Moralimiz bozulunca var olan şansımız da gidiyor,olacağına inan bence :Saruboceq:

Herkese Günaydın Bu Arada Kızlar;
Yarından itibaren nete giremeyebilirim
O yüzden herkesin bayramını şimdiden kutluyorum
Sevgiler herkese....opuyorumnanaktan

GÖZÜN aydın canım sabrının mükaftını görmüşsün bence.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bu mucizeler umut oluyor işte imkansız diye bir şey yok rabbim istedikten sonra.İnanmak umutlu olmak ve sabretmek sonunda zamanı geldiğinde bir sebeple gelecek .İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini rabbim tüm isteyenlere böyle güzel mucizelerle göndersin..:sm_cool::teytey::teytey:

casperim doktor bekleyelim biraz daha dedi bakalım hayırlısı bu arada nevro dogum yaptı şeker tam hatırlamıyorum ama tarıhi melegi dogdu onun tatlım senin sınavlar ne alemde

bekle bakalım canım biraz daha vardır herfşeyde bir hayır bakarsın tedaviye bile gerek kalmaz canım benim.

nevro doğum yaptı ha allah analı babalı büyütsün inşallah.

5 aralıkda sınavlarım 2 dersim kalmıştı. ama birine doğru dürüst çalışamadım 1 tanede versem kardır bakalım. 3 aralıkda kontroluüm var doktordan onay çıkarsa ayın 4 ünde ankaraya yola çıkacam bakalım.

Oh çok şükür :) Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :)

çok teşekkürler canlarım allahım hepinize yaşatsın allahım sizlerinde dualarını kabul etsin ve mucizelerinizi biran önce yollasın :teytey: :teytey: :Saruboceq: :Saruboceq:

canzim bayrama bebişinle beraber giriceksin ne kadar güzel
çifte bayram oldu senin için valla çok sevindim:lepi:
Rabbim bizlerede nasip eder inşallah

özlemcim şimdi okuyunca öğrendim sonucu hayırlısı olsun canım benim vardır bundada bir hayır belki bunun peşine kendiliğinden gelir meleğin böyle olan bir çok arkadaşımız var biliyosun canım. rabbim en güzel zamanını kolluyodur

canım çok çok çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasipe tsin inşallah seni ve eşini tebrik ederim canım :teytey::teytey::teytey:

sağol canım kısmet böyleymiş. hep hayırlısını istedim hayırlı değilse olmasın dedim var demkki bundada bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…