mrhba arkadaşlar hepinize günaydın.beni delistenize ekleyin inşallah bizde önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ayrıca benim son adet tarihim19kasımdı.bidebir başarısız aşılamam oldu
canlarım günaydınnnn hepinize çok teşekkür ediyorum akşam kan testine gittik sonuç pozitif 83,5 değer hamileyimmmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq:
allaha şükürler olsun benim için ettiğiniz tüm dualar için çok teşekkür ederim
allahım inşallah sizlerinde yüzünü güldürsün hergün dua edicem rabbim en kısa zamanda sizlerin kucaklarını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin tüm kalbimle dua edicem
olmaz demeyin oluyor işte imkansız yok rabbimde
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım çok çok çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasipe tsin inşallah seni ve eşini tebrik ederim canım :teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
ollllllleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy yaşasınn bir melek geliyooorrrr ne guzeelll yyyaaa ALLLAH analı babalı buyutsuuunnn sana hayırlı evlat olsssuuun tum özlemini gidersin inşalllah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canlarım günaydınnnn hepinize çok teşekkür ediyorum akşam kan testine gittik sonuç pozitif 83,5 değer hamileyimmmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq:
allahım inşallah sizlerinde yüzünü güldürsün hergün dua edicem rabbim en kısa zamanda sizlerin kucaklarını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin tüm kalbimle dua edicem
esra1989 sen 1989 lumusun eger oyleyse yasıtız kıızz
evet 89luyum ne tesadüf hemde ne büyük mutluluk yaşıtımın olması çok sevindim canım sende hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan.aşılama konusuna gelince ewet bi kere aşılama denedik ama olmadı kısmet.fakat bi daha aşılama yapmak istemiyorum neden dersen;ben aşılama yapmadan önce okudum hiç acı çekmiyormuşsun ama benimki hiçte öyle olmadı doktorumdan mıydı bilmem ama ben çok ama çok acı çektim gerçekten inanılmaz bi acıydı.o yüzden soğudum yani.ama gittiğim doktorda hiç bişey bilmiyordu bunu çok geç farkettim.çevremdekilerde o doktora gitmiş ama hiç biri memnun kalmamış.neyse fazla uzattım galiba.iyi günlerkaydirigubbakcemile5
tuliny: nasıl yanı ben bu hafta asılma yaptıracam olurmu sen ce olma olasılıgı varmıdıryıkama sonrası ıyı oncesimi
canlarım çok teşekkürler inşallah allahım sizlerede gösterecek hepiniz hamiş kalacaksınız canım
yıkama sonrası değerler bir hayli iyi canım..
vakti de gelmişse olur merak etme..
öncesi de çok kötü değil..
aşılama da neden canınız yandı anlamadım doktorun hatası mı acaba..
aşılama esnasında ince bir kataterle spermi veriyorlar sadece içeri..
inş bu kez aynısı olmaz..
tedavinin sonucu pozitif olur inş..
canlarım çok teşekkür ederim ama inanınki yarın kesin sonucu almadan sevinmek istemiyorumm allahım bu sefer hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin
darısıııı hepinizin başına inşallah canlarım tüm kalbimle dua edeceğim imkansız diye birşey yok sadece inanın ve allahtan çok isteyinn gerisini rabbim biliyor zaten
ben iki yıl önce doğla yoldan hamile kaldım 21 haftalık erken doğumla kaybettim sonrasında korunmadık ve olmadı eşimin sperm sayısı en son teste 2 milyon hareketli yok morfoloji yok benimde sağ tüpüm tıkalıydı rahim ağzında da miyomum vardı tam tüp bebek yaptırmaya karar verdik tüm tahliller tamamdı ama maddi olarak biraz daha hazır olunca gitmeye karar verdik ama allahın izniyle galiba bebeğim kendi çıktı geldi
Canımmm çok tebrik ederim:asigim:
Sen de temmuz annesi oluyorsun demekl ki..yerimseniben
mrs.gizmo;.bende senin gibiyim canım.bu konudan başka bişeye kendimi veremiyorum,etrafımdaki herkes en beteri 3 ay deniyo ve hamile haberini alıyorum.eşim 2 ayrı ürologtanda size verilen cevabı aldı.biz telaş ettiysekte doktorlar rahat davranıyolar.baktık ilaç bile vermiyolar bende kür başladım eşime.bal,polen,arısütü,keçiboynuzu tozu ve ısırgan tohumunu karıştırdım,hergün yiyor.1 aydırda proxeed plus kullanıyo.bu ilacı internetten kendim keşfettim,kimseye danışmadan başladık.eczacıbaşı olunca güvendik.dün telefonla bi ürologu aradım,prof.bu adam..dedimki böyle bi ilaç var ne düşünüyorsunuz?bitkisel bi ürün ve iyi bir destek,kullanın dedi.doğru tedaviye başlamışım yani:) gerekirse tekrar bu doktora gideceğiz.çünkü varikosel başlangıcı var ortada.bi dahaki testi ne zaman yaparız bilmiyorum,ama muhtemelen en az 1 ay daha içer eşim.garanti olsun:) zaten 6 ay kesin kullanacak.. bizde yaza doğru aşılamaya gitmeyi düşünüyoruz,direk tüp bebek istemiyoruz,bu ilaç aşılamaya kadar bi yükseklik sağlarsa aşılamada şansımız artar diye düşünüyorum.morfolojinin düzeleceğine benimde aklım pek kesmiyo ama bi umut..baksana bu değerlerle hamile kalan arkadaşlarımız var..bu arada az önce kontrolden geldim ve 2 tane kistim duruyormuş ve dr.2 ay daha doğum kontrol hapı kullan dedi,canım sıkıldı.resmen kaş yaparken göz çıkardıkMerhaba,
Ah yaaa ,benim de eşim morfolojisi %3 ,eşime üroloğu da normal yolla olur dedi ama bizim de 3senedir olmuyor.Ama soktuğu stres normal yolla olacağı varsa da engelliyor.
Biraz rahat bi insan olsam normal yolla devam dicektim ama devamlı ağlamak geliyor içimden niye diye,bu yüzden bayramdan sonra mikroenjeksiyon deneyeceğim
Proxeedi ben de geçen duydum ama şimdi niyetlenmişken tedaviye,tekrar beklemeyim proxeedin sonucunu görmek için diye düşündüm.Yine de merak etmiyorum değil,morfoloji üzerindeki etkisini,ne zaman çektireceksiniz tekrar spermiyogram sonucu görmek için?
*Aşılamayı biz denedik ama tutmadı maalesef tabi ben ozaman çok araştırmamıştım tam olarak bu morfoloji sorunu ne diye,sonradan karşılaştığım çoğu örnekte hızda bir problem yoksa aşılamanın morfoloji için pek bir faydası olmadığını gördüm..
yerimseniben
kızlar ya nevronun doğumu bugün yarın olur heralde dimi. takvimine baktım takvimi gözükmüyo en son 34 . haftadaydı
canim neden iki bebis var
kese goruldumu ikizmi benmi atladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?