Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşgeldin canım bende sitede yenıyım 1 asılama yaptırmısssın basarısız benımkıde aynı sekılde ama 2. olmuyacakmısın?kaydirigubbakcemile

ollllllleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy yaşasınn bir melek geliyooorrrr ne guzeelll yyyaaa ALLLAH analı babalı buyutsuuunnn sana hayırlı evlat olsssuuun tum özlemini gidersin inşalllah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

tuliny: nasıl yanı ben bu hafta asılma yaptıracam olurmu sen ce olma olasılıgı varmıdıryıkama sonrası ıyı oncesimi

canım çok çok çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasipe tsin inşallah seni ve eşini tebrik ederim canım :teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey:

canlarım çok teşekkürler inşallah allahım sizlerede gösterecek hepiniz hamiş kalacaksınız canım

slm kızlarrrr...
Canım şimdi gördüm çok sevindim tebrik ederim, Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla doğsun bebişinopuyorumnanaktan

esra1989 sen 1989 lumusun eger oyleyse yasıtız kıızz

evet 89luyum ne tesadüf hemde ne büyük mutluluk yaşıtımın olması çok sevindim canım sende hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan.aşılama konusuna gelince ewet bi kere aşılama denedik ama olmadı kısmet.fakat bi daha aşılama yapmak istemiyorum neden dersen;ben aşılama yapmadan önce okudum hiç acı çekmiyormuşsun ama benimki hiçte öyle olmadı doktorumdan mıydı bilmem ama ben çok ama çok acı çektim gerçekten inanılmaz bi acıydı.o yüzden soğudum yani.ama gittiğim doktorda hiç bişey bilmiyordu bunu çok geç farkettim.çevremdekilerde o doktora gitmiş ama hiç biri memnun kalmamış.neyse fazla uzattım galiba.iyi günlerkaydirigubbakcemile5

:ecrin_bebek:Bugünkü kan testini merak ettim. Dilerim müjdeli haberi tamamlarsın şimdiden tebrikler...

:1hug:şimdi gördüm hamile olduğunu tekrar tebrikler ...inşallah ben de senin gibi hamiş olduğumu sizlerle paylaşırım.kendine dikkat et...a.s

canım beni yalniş anlamışsın benımde canım cok acıdı senınkıde acıdımımı dıye sordum asılama yaptırnaya cok korkuyorum ama 1 kere daha deneyecegım sen nerde yaptırdın asılamanı doktorunun adı ne ne zmn tup bebek dusunyyorsun sızın sorununuz ne ve nerde yaptıracaksın kendıme yer arıyorummdddaaaopuyorumnanaktan

tuliny: nasıl yanı ben bu hafta asılma yaptıracam olurmu sen ce olma olasılıgı varmıdıryıkama sonrası ıyı oncesimi

yıkama sonrası değerler bir hayli iyi canım..
vakti de gelmişse olur merak etme..
öncesi de çok kötü değil..
aşılama da neden canınız yandı anlamadım doktorun hatası mı acaba..
aşılama esnasında ince bir kataterle spermi veriyorlar sadece içeri..
inş bu kez aynısı olmaz..
tedavinin sonucu pozitif olur inş..

ALLAH razı olsun ıcımı ferahlattın ama sayı 12milyon dusuk degılmı doktorum fazla umıtlenme dedı bılmem ama asılamada canım cok acıdııııı cok korkuyorum hsg bu kadar canım acımadıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanALLAH hepımıze en saglıklısından nasıp etsın:enbuyukkk:

iste bu gercekten bir mucize canim o sperm sayisi ve hic morfoloji yok
rabbim insallah sag salim kucagina almayida nasip eder

mrs.gizmo;.bende senin gibiyim canım.bu konudan başka bişeye kendimi veremiyorum,etrafımdaki herkes en beteri 3 ay deniyo ve hamile haberini alıyorum.eşim 2 ayrı ürologtanda size verilen cevabı aldı.biz telaş ettiysekte doktorlar rahat davranıyolar.baktık ilaç bile vermiyolar bende kür başladım eşime.bal,polen,arısütü,keçiboynuzu tozu ve ısırgan tohumunu karıştırdım,hergün yiyor.1 aydırda proxeed plus kullanıyo.bu ilacı internetten kendim keşfettim,kimseye danışmadan başladık.eczacıbaşı olunca güvendik.dün telefonla bi ürologu aradım,prof.bu adam..dedimki böyle bi ilaç var ne düşünüyorsunuz?bitkisel bi ürün ve iyi bir destek,kullanın dedi.doğru tedaviye başlamışım yani:) gerekirse tekrar bu doktora gideceğiz.çünkü varikosel başlangıcı var ortada.bi dahaki testi ne zaman yaparız bilmiyorum,ama muhtemelen en az 1 ay daha içer eşim.garanti olsun:) zaten 6 ay kesin kullanacak.. bizde yaza doğru aşılamaya gitmeyi düşünüyoruz,direk tüp bebek istemiyoruz,bu ilaç aşılamaya kadar bi yükseklik sağlarsa aşılamada şansımız artar diye düşünüyorum.morfolojinin düzeleceğine benimde aklım pek kesmiyo ama bi umut..baksana bu değerlerle hamile kalan arkadaşlarımız var..bu arada az önce kontrolden geldim ve 2 tane kistim duruyormuş ve dr.2 ay daha doğum kontrol hapı kullan dedi,canım sıkıldı.resmen kaş yaparken göz çıkardık canım epey uzun oldu,ama bu ilacı kullanın derim ben,prof bile onay verdi:))) inşallah bi an önce başarırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…