canlarım çok teşekkürler inşallah allahım sizlerede gösterecek hepiniz hamiş kalacaksınız canım
mrs.gizmo;.bende senin gibiyim canım.bu konudan başka bişeye kendimi veremiyorum,etrafımdaki herkes en beteri 3 ay deniyo ve hamile haberini alıyorum.eşim 2 ayrı ürologtanda size verilen cevabı aldı.biz telaş ettiysekte doktorlar rahat davranıyolar.baktık ilaç bile vermiyolar bende kür başladım eşime.bal,polen,arısütü,keçiboynuzu tozu ve ısırgan tohumunu karıştırdım,hergün yiyor.1 aydırda proxeed plus kullanıyo.bu ilacı internetten kendim keşfettim,kimseye danışmadan başladık.eczacıbaşı olunca güvendik.dün telefonla bi ürologu aradım,prof.bu adam..dedimki böyle bi ilaç var ne düşünüyorsunuz?bitkisel bi ürün ve iyi bir destek,kullanın dedi.doğru tedaviye başlamışım yani:) gerekirse tekrar bu doktora gideceğiz.çünkü varikosel başlangıcı var ortada.bi dahaki testi ne zaman yaparız bilmiyorum,ama muhtemelen en az 1 ay daha içer eşim.garanti olsun:) zaten 6 ay kesin kullanacak.. bizde yaza doğru aşılamaya gitmeyi düşünüyoruz,direk tüp bebek istemiyoruz,bu ilaç aşılamaya kadar bi yükseklik sağlarsa aşılamada şansımız artar diye düşünüyorum.morfolojinin düzeleceğine benimde aklım pek kesmiyo ama bi umut..baksana bu değerlerle hamile kalan arkadaşlarımız var..bu arada az önce kontrolden geldim ve 2 tane kistim duruyormuş ve dr.2 ay daha doğum kontrol hapı kullan dedi,canım sıkıldı.resmen kaş yaparken göz çıkardıkcanım epey uzun oldu,ama bu ilacı kullanın derim ben,prof bile onay verdi:))) inşallah bi an önce başarırız...
canım beni yalniş anlamışsın benımde canım cok acıdı senınkıde acıdımımı dıye sordum asılama yaptırnaya cok korkuyorum ama 1 kere daha deneyecegım sen nerde yaptırdın asılamanı doktorunun adı ne ne zmn tup bebek dusunyyorsun sızın sorununuz ne ve nerde yaptıracaksın kendıme yer arıyorummdddaaaopuyorumnanaktan
ALLAH razı olsun ıcımı ferahlattın ama sayı 12milyon dusuk degılmı doktorum fazla umıtlenme dedı bılmem ama asılamada canım cok acıdııııı cok korkuyorum hsg bu kadar canım acımadıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanALLAH hepımıze en saglıklısından nasıp etsın:enbuyukkk:
Canım ya çok sevindim senin adına, gerçekten bu bir mucize.İnşallah sağlıcakla kucaklarsın bebişini.Bizde de morfoloji bozukluğu var bende 3.aşılamamı olacağım.Umut oldun bana teşk.:))
:sinifsinif: :sinifsinif:
:1hug:şimdi gördüm hamile olduğunu tekrar tebrikler ...inşallah ben de senin gibi hamiş olduğumu sizlerle paylaşırım.kendine dikkat et...a.s
Canımmm çok tebrik ederim:asigim:
Sen de temmuz annesi oluyorsun demekl ki..yerimseniben
iste bu gercekten bir mucize canim o sperm sayisi ve hic morfoloji yok
rabbim insallah sag salim kucagina almayida nasip eder
Canım ya çok sevindim senin adına, gerçekten bu bir mucize.İnşallah sağlıcakla kucaklarsın bebişini.Bizde de morfoloji bozukluğu var bende 3.aşılamamı olacağım.Umut oldun bana teşk.:))
Canımmm çok tebrik ederim:asigim:
Sen de temmuz annesi oluyorsun demekl ki..yerimseniben
arkadaşlar siyah üzüm çekirdeği hakkında bilginiz varmı? epey okudum güçlü antiosidan yazıyo..e vitamini açısından kapsüllerden çok çok daha zenginmiş.bunada başlayalım bari..
aymesim ne oldu canım geçmedimi dişini,n ağrısı hala :gitme:
aymesim hayırdır..
canım valla sat 25 ekim doğum 1 ağustos gösteriyor ama muhtemelen temmuz olabilir bir hafta bir gün öndesin benden canım allahım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin seninde ne güzel yeniden ikiz allahım sağlık sıhhat versin
Canım gebelik hesaplayıcılarına göre 4+3 günlük hamilesin.Ama Lilypie cetveli bir gün fazla gösteriyor hep opuyorumnanaktan
Evet,yeniden ikiz,avatarımdaki gibi..Çok sağol canım...
canım tekrar tebrik ediyorum bu defa iki kere:asigim:
allahım sana bağışlasın canım bebişlerini:Saruboceq:
Evet 2 kese var canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?