Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım çok teşekkürler inşallah allahım sizlerede gösterecek hepiniz hamiş kalacaksınız canım

Canım ya çok sevindim senin adına, gerçekten bu bir mucize.İnşallah sağlıcakla kucaklarsın bebişini.Bizde de morfoloji bozukluğu var bende 3.aşılamamı olacağım.Umut oldun bana teşk.:))

Üzülme gülemcim,sen kistlerini yokedene kadar eşin de ,ilacı kullanır, bi bakarsınız kendiliğinden oluvermiş sonra :)
Bazen diyorum ne olur sadece 1 ay önümde neler olacağını görebilsem,ne zaman zamanı gelecek bakalım bizim bebişlerin vakti:sinifsinif:
Sen haber et bana,testten sonra proxeedin faydasını gördün mü diye;bi denemediğim o kalmıştı:)
Çok saol cevabın için
Öptüm..

uff benimde felaket acımıştı..Bu kişiden kişiye değişiyor.Bazılarında hiç acı duyulmazken .Bazılarında duyuluyorr..:1ninca:Bana dr doğum yolun rahim ağzı dar oldugun için ince kateter acıttı demişti uff dehşett :1ninca:

sayı sınırın altında zaten canım ama çok düşük değil..
bana 4,5 milyon spermle aşılama yapıcaklar benim hiç umudum yok..
sizin sayı da iyi harekette var en azından..
bu kadar takma kafana..
herşey olacağına varır..
elinden gelen neyse onu yap sadece hırpalama kendini..
zamanı gelmişse aşılama vesile olucak..

Canım ya çok sevindim senin adına, gerçekten bu bir mucize.İnşallah sağlıcakla kucaklarsın bebişini.Bizde de morfoloji bozukluğu var bende 3.aşılamamı olacağım.Umut oldun bana teşk.:))

Nergiscim geçmiş olsun,ne kadar çok insandan varmış bu morfoloji problemi,benim eşimde çıkınca ben farkettim ,baya bi insanda varmış
Gerçekten hazır-yiyeceklermi yapıyor diye düşünüyorum,yoksa doğuştan mı?
Benim eşim çok kola içiyordu mesela ondan şüphelendim direkt.

Umarım aşılaman tutar,sağlıkla kucağına alırsın bebişini

opuyorumnanaktan

mrs.gizmo'cum rica ederim..ben bu sayfada geçirecem günlerimi,valla sizlerle konuşmak iyi geliyo..dışardan anlamayan insanlar moral vermeye çalışıyolar,dahada sinirlerim bozuluyo::) testi ne zaman yaptırırız bilmiyorum ama mutlaka sonucu yazarım..

arkadaşlar siyah üzüm çekirdeği hakkında bilginiz varmı? epey okudum güçlü antiosidan yazıyo..e vitamini açısından kapsüllerden çok çok daha zenginmiş.bunada başlayalım bari..

:1hug:şimdi gördüm hamile olduğunu tekrar tebrikler ...inşallah ben de senin gibi hamiş olduğumu sizlerle paylaşırım.kendine dikkat et...a.s

Canımmm çok tebrik ederim:asigim:

Sen de temmuz annesi oluyorsun demekl ki..yerimseniben

iste bu gercekten bir mucize canim o sperm sayisi ve hic morfoloji yok
rabbim insallah sag salim kucagina almayida nasip eder

çok teşekkürler arkadaşlar allahım olmayan umutla bekleyen sabreden herkese bunu yaşatsın inşallah hiççç vazgeçmeyin arkadaşlar onlar birgün çıkıp geliyorlar

Canımmm çok tebrik ederim:asigim:

Sen de temmuz annesi oluyorsun demekl ki..yerimseniben

canım valla sat 25 ekim doğum 1 ağustos gösteriyor ama muhtemelen temmuz olabilir bir hafta bir gün öndesin benden canım allahım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin seninde ne güzel yeniden ikiz allahım sağlık sıhhat versin

arkadaşlar siyah üzüm çekirdeği hakkında bilginiz varmı? epey okudum güçlü antiosidan yazıyo..e vitamini açısından kapsüllerden çok çok daha zenginmiş.bunada başlayalım bari..

Ben de Pycnogenol (Çam Kabuğu Ekstresi) ,çok güçlü bir antioksidan diye bunu kullandırtmıştım eşime 3 ay,Daha sonra tekrar test yaptırdık hiç değişmemişti.
Ama acaip farkettiren insanlar da var:)şakkıdı

aymesim ne oldu canım geçmedimi dişini,n ağrısı hala :gitme:

aymesim hayırdır..

canım sıkıldı kıslar ya yarında çalışıyomuşuz
normalde arifeleri hiç çalışmazdık biz gıcıklık yapıp duruyolar
ben nasıl hazırlanıcam hiç zamanım yok kaynanama gideriz biz arifeden şimdi
nasıl gidicez iş çıkışı çok geç oluyo arabamızda yokki 3 saat sürüyo yol
bayramın birinci günüde gidilmezki yolda geçicek ozaman ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım

kızlar ben çıkıyorum yarın sabah doktora gıdecem bana dua edin hepinizi öptüm iyi geceleropuyorumnanaktan

Canım gebelik hesaplayıcılarına göre 4+3 günlük hamilesin.Ama Lilypie cetveli bir gün fazla gösteriyor hep opuyorumnanaktan

Evet,yeniden ikiz,avatarımdaki gibi..Çok sağol canım...

Canım gebelik hesaplayıcılarına göre 4+3 günlük hamilesin.Ama Lilypie cetveli bir gün fazla gösteriyor hep opuyorumnanaktan

Evet,yeniden ikiz,avatarımdaki gibi..Çok sağol canım...

canım tekrar tebrik ediyorum bu defa iki kere:asigim:
allahım sana bağışlasın canım bebişlerini:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…