Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınlar arkadaşlar allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin
Canım gebelik hesaplayıcılarına göre 4+3 günlük hamilesin.Ama Lilypie cetveli bir gün fazla gösteriyor hep opuyorumnanaktan

Evet,yeniden ikiz,avatarımdaki gibi..Çok sağol canım...

allahım kucağımıza almayı nasip etsin ikimizde geçmişte acı yaşadık allahım bir daha yaşatmasın meleklerimizin kardeşleri sağlıcakla gelsinler canım

iyi günler ewet canım çok acıdı.yeni doktorumuzda aşılama yapın tutar diyo ama ben korkuyorum(ilk tecrübemden sonra).doktorumun ismini vermesem olmazmı zatn o kadar ünlü biri de değil.eşimin sperm saysı bir milyon(bunu duyduğum gün dünyam başıma yıkldı ama neyse)eşimde varikosel var ve ameliyat olması şart(ayrıca keçi bonuzu kürünü de uyguluyorum).benimde şimdilik bildiğim bi yer yok arkadaşlara sordum geçen eşim şu anda cerrahpaşaya gdiyor.opuyorumnanaktan

canım demek ikizler...allah bağışlasın...darısı başımıza inşallah

şimdiden iyi bayramlaropuyorumnanaktan

canım tebrikler ikiz demek maşallah hayırlısıyla vakti geldiğinde ikisinide sağlıkla kucağına almanı diliyorum darısı başımıza inşşŞenizkaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim arkadaşlar,hepinize iyi bayramlar diliyorumopuyorumnanaktan

Tüp bebek tedavisi olucak arkadaşlara bir önerim var...

Transfer sonrası kesinlikle çok fazla hareketsiz kalmayın..Kendinizi yormadan hareket edin..İlla yatağa bağlı kalacaksınız diye bir şey yok..Ayrıca illa sırt üstü kıpırdamadan yatacaksınız diye bir şey de yok..sırt üstü,yan,yüz üstü vs yatın..Ki rahimde kan devranı olsun..Ananas yiyin bir de ...Sevgiler..opuyorumnanaktan :1hug:

arkadaşlar herkese merhaba....kaan aydos hocaya mail atıp eşimin sonuçlarını yazmıştım..2 tane üroloji doktoru bu sonuçları görmüş ve normal deyip yollamışlardı..e bizde normal dediler diye açıp bakmamıştık bi daha...kaan hocaya yazdım ve eşimin fsh ının çok yüksek olduğunu söyledi.bi araştırdım hakikaten normalin 3 katı falan..ya neden ilgilenmediler!!nasıl sinirliyim yaa..aylardır gitmediğim aktar,ecz.kalmadı...macunlar..netin başında kafam şişti bi çare diye...neyse kaan hoca ilaç önerdi..tekrar test falan yapılacak...Allah yardımcımız olsun...hepimizin...

arefe günü buraya uğramış herkesi almış götürmüş hayrola kızlar bitmedimi bayram temizlikleri:))

Merhaba kızlar canzicim tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
bademcim ne güzel hayırlısı olsun tekrardan iki minik bebiş geliyormuş rabbim sağlıklıca kucağına aldırsın inşallah
kızlar buakşam yola çıkıyorum annemlere gidiyhorum şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun birdahaki bayramlarda hepimizin kucakları dolu dolu olsun inşallah rabbim nasip etsin herkese

buarada ben bugün kırmızı kartı gördüm fadikcim yeni tarihim 26 kasım eklersin canım hepinize sevgiler öptüm iyi taTıLERler

sağol tatlım bu güzel tavsiyelerin için
ben ilkinde sürekli yatmıştım aman bişey olmasın die tutmadı
bu sefer hep yatmayı düşünmüyorum açıkçası

slm kızlar, nasılsınız? şimdiden bayramınızı kutlayayım dedim, yarın kayınvalidemlerde olurum bütün gün, giremem oyüzden, şimdiden herkese iyi bayramlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…