Önceki hamileliğim de ikizdi canım.Hayırlısını versin Allah..:Saruboceq:
Canım gebelik hesaplayıcılarına göre 4+3 günlük hamilesin.Ama Lilypie cetveli bir gün fazla gösteriyor hep opuyorumnanaktan
Evet,yeniden ikiz,avatarımdaki gibi..Çok sağol canım...
kızlar ben çıkıyorum yarın sabah doktora gıdecem bana dua edin hepinizi öptüm iyi geceleropuyorumnanaktan
canım beni yalniş anlamışsın benımde canım cok acıdı senınkıde acıdımımı dıye sordum asılama yaptırnaya cok korkuyorum ama 1 kere daha deneyecegım sen nerde yaptırdın asılamanı doktorunun adı ne ne zmn tup bebek dusunyyorsun sızın sorununuz ne ve nerde yaptıracaksın kendıme yer arıyorummdddaaaopuyorumnanaktan
canım demek ikizler...allah bağışlasın...darısı başımıza inşallah
şimdiden iyi bayramlaropuyorumnanaktan
canım tebrikler ikiz demek maşallah hayırlısıyla vakti geldiğinde ikisinide sağlıkla kucağına almanı diliyorum darısı başımıza inşşŞenizkaydirigubbakcemile5
günaydınlar arkadaşlar allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin
allahım kucağımıza almayı nasip etsin ikimizde geçmişte acı yaşadık allahım bir daha yaşatmasın meleklerimizin kardeşleri sağlıcakla gelsinler canım
selam ozlemcigim
canim nasilsin
biraz toparlandi dimi
Teşekkür ederim arkadaşlar,hepinize iyi bayramlar diliyorumopuyorumnanaktan
Tüp bebek tedavisi olucak arkadaşlara bir önerim var...
Transfer sonrası kesinlikle çok fazla hareketsiz kalmayın..Kendinizi yormadan hareket edin..İlla yatağa bağlı kalacaksınız diye bir şey yok..Ayrıca illa sırt üstü kıpırdamadan yatacaksınız diye bir şey de yok..sırt üstü,yan,yüz üstü vs yatın..Ki rahimde kan devranı olsun..Ananas yiyin bir de ...Sevgiler..opuyorumnanaktan :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?