arkadaşlar merhaba
ben izmirde tedavi olan birilerini arıyorum tedavime uzun bir ara verdim ve tekrar sadece bu işle ilgilenen bir merkezde devam etmeye karar verdim smyrnaart a gideceğim bilen var mı? Varsa hangi doktoru tavsiye edersiniz, forumda arama yapamadım bende çareyi birilerine sormakta buldum .nie yok forumda arama motoru yaa,google da arama yapmak istemiyorum
canım benim hiçbilgim yok
rabim kolaylık versin
merhaba arkadaşlar
artık çok sıkıldım beklemekten ve her ay hayal kırıklığı yaşamaktan. canım anlatamayacağım kadar çok sıkılıyor. doktora gideceğim bu hafta içi, ocak ayında aşılama dşünüyorum ama buda beni strese sokuyor. herhalde rahim filmi ister önce. umarım birşey çıkmaz. çok sıkıntılıyım anlatamam.
canım yyaaa doğum o kadar yaklaşı hhaturkbayragi yeterrr iyiyiz bizde
haftaya cumartesi doğum iznine çıkıyorum
artık çalışmak zor geliyo bu halde
merhaba arkadaşlar
artık çok sıkıldım beklemekten ve her ay hayal kırıklığı yaşamaktan. Canım anlatamayacağım kadar çok sıkılıyor. Doktora gideceğim bu hafta içi, ocak ayında aşılama dşünüyorum ama buda beni strese sokuyor. Herhalde rahim filmi ister önce. Umarım birşey çıkmaz. çok sıkıntılıyım anlatamam.
meraba arkadaşlar nasıl özledim sizleri valla. siteye giriyorum açılmıyor sinir oldum 2 gündür girmedim hiç.işallah güzel haberler vardır görmeyeli.ayşenin sonucu belli oldumu?
meraba arkadaşlar nasıl özledim sizleri valla. siteye giriyorum açılmıyor sinir oldum 2 gündür girmedim hiç.işallah güzel haberler vardır görmeyeli.ayşenin sonucu belli oldumu?
yeteeer nasılsın canım bende 2 gün önce kırmızıları gördüm ama bu sefer hiç üzülmedim üzülmeyeceğimde ne yapalım ne zaman sevineceğimiz belli değilki sürekli ağlayarak ta ömür geçmez ki
kizlar slm nasilsiniz
ben iyiyim 3.tedavi icin hazirliklara basladik allahin izniyle turkiyede olacak tedavimiz
25 aralikta turkiyeye geliyoruz insallah ve ocak ayinin basindaki adetimle insallah baslicaz tedaviye allahin izniyle
allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda meleklerimize kavustursun rabbim
kizlar slm nasilsiniz
ben iyiyim 3.tedavi icin hazirliklara basladik allahin izniyle turkiyede olacak tedavimiz
25 aralikta turkiyeye geliyoruz insallah ve ocak ayinin basindaki adetimle insallah baslicaz tedaviye allahin izniyle
allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda meleklerimize kavustursun rabbim
Çok sağol yeterrrrr
Darısı hepinize olsun :Saruboceq:
CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN :lepi::lepi::lepi:
İNŞŞŞ RABİM BU SEFER GÜLDÜRÜR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ALLAH YARDIMCIN YARDIMCIMIZ OLSUN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağlık olsun canım
çok haklısın ağla ağla nereye kadar,
evet çocuk çok istiyoruz ama bu durum bizim sağlığımızı bozacak hale gelmemeli
allah sağlık huzur versin inşşş bebişlerde gelir
Tedavin hayırlı olsun canım
İnşallah evine göbeğinde meleklerinle dönersin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?