Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim hiçbilgim yok

rabim kolaylık versin

merhaba arkadaşlar
artık çok sıkıldım beklemekten ve her ay hayal kırıklığı yaşamaktan. canım anlatamayacağım kadar çok sıkılıyor. doktora gideceğim bu hafta içi, ocak ayında aşılama dşünüyorum ama buda beni strese sokuyor. herhalde rahim filmi ister önce. umarım birşey çıkmaz. çok sıkıntılıyım anlatamam.

Neden bu kadar çok stres yapıyosun
Rahat ol
stres yaparak bebeğinin gelmesini engelliyosun
bende acayip stresliydim, doktora gittiğimde ağlamaktan konuşamıyodum
benim yerime eşim konuşuyodu
Doktor"sen bu psikolojiyle hamile kalamazsın" dedi bana
Herşeyi oluruna bırak, bak nasıl geliyo bebeğin

meraba arkadaşlar nasıl özledim sizleri valla. siteye giriyorum açılmıyor sinir oldum 2 gündür girmedim hiç.işallah güzel haberler vardır görmeyeli.ayşenin sonucu belli oldumu?

turkbayragi yeterrr iyiyiz bizde
haftaya cumartesi doğum iznine çıkıyorum
artık çalışmak zor geliyo bu halde
canım yyaaa doğum o kadar yaklaşı hha
canım daha dün gibi senin hamileyim dedğin gün
rabim kolay doğumla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş

canım bu yol uzun ve zor sabırlı nolmak zorundasın
rabim inşşş çok yormaz ve bekletmez
ama dua edip sabır edeceksin başka bir şey gelmiyor elimizden

meraba arkadaşlar nasıl özledim sizleri valla. siteye giriyorum açılmıyor sinir oldum 2 gündür girmedim hiç.işallah güzel haberler vardır görmeyeli.ayşenin sonucu belli oldumu?

EVET CANIM YYAAAA
2 GÜNDÜR GİREMİYORDUK
NEYSEKİ ŞİMDİLİK GİRİLİYOR TOPİĞE:lepi::lepi::lepi:

yeteeer nasılsın canım bende 2 gün önce kırmızıları gördüm ama bu sefer hiç üzülmedim üzülmeyeceğimde ne yapalım ne zaman sevineceğimiz belli değilki sürekli ağlayarak ta ömür geçmez ki

hoşgeldin canıma.s. ayşenin sonucu malesef negatif :1no2:

sağlık olsun canım
çok haklısın ağla ağla nereye kadar,
evet çocuk çok istiyoruz ama bu durum bizim sağlığımızı bozacak hale gelmemeli
allah sağlık huzur versin inşşş bebişlerde gelir

kizlar slm nasilsiniz
ben iyiyim 3.tedavi icin hazirliklara basladik allahin izniyle turkiyede olacak tedavimiz
25 aralikta turkiyeye geliyoruz insallah ve ocak ayinin basindaki adetimle insallah baslicaz tedaviye allahin izniyle
allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda meleklerimize kavustursun rabbim

CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN :lepi::lepi::lepi:
İNŞŞŞ RABİM BU SEFER GÜLDÜRÜR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ALLAH YARDIMCIN YARDIMCIMIZ OLSUN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tedavin hayırlı olsun canım
İnşallah evine göbeğinde meleklerinle dönersin:Saruboceq:

Çok sağol yeterrrrr
Darısı hepinize olsun :Saruboceq:

AMİN CANIM İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
DUALARINIZLA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

BURADAN YARAMAZIN FOTOLARINI GÖRECEĞİZ İNŞŞŞŞ:lepi::lepi::lepi:

evet canım ALLAH ın izniyle gelecekler ama korkarım ki pamuklara sarıp sarmalayacağın nazlılarımızı sevgi arsızı olup çıkacaklar başımıza:1rolleyes:

meryem tedavin hayırlı olsun....ınşallah Allah gönlüne göre verir canım...

kızlar bilen varsa cevap yazsın lütfen geçen bir yerlerde okumuştum ama nerede okudum , adı neydi bir türlü hatırlayamadım.bir ilaç vardı daha doğrusu vitamin gibi bişiy....gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş...f ile başlıyordu bitkisel destek adı neydi bilen, hatırlayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…