slm kızlar nasılsınız
kaçgundur morelım bozuktu eltım hamıle 3 ama bu gun aldırmaya karar verdı ılk bana soyledı halıyle uzuldum ama ona destek oldum aldırmaması için mucızeydı bana gore yumurtalıklarında 2tane kıst rahmınde myomu rahım agzı yarası ve ıltıhapı vardı korunuyormuş eşi ama rabbım verıcı onada anlattım ama belınde fıtık oldugu için dr 1kılo bıle alman yasak sen çocuk dusunuyorsun demış
slm arkadaslar, nasilsiniz?
Kk'ya nazar degdi, ne girebiliyoruz nede hamis haberi aliyoruz(tabii gozden kacirmadiysam)
esim urologla gorustu ve 10gun icinde cift tarafli varikosel ameliyati olacak ..urolog, 72gunde spermlerin yenilendigini soyluyo ancak varikoselin iyilesmesi 6ay alabiliyomus, birde lazerle kesinlikle tavsiye tmiyo tekrarliyomus acik ameliyat en iyisiymis aklinizda bulunsun.....
kk'ya nazar degdi, ne girebiliyoruz nede hamis haberi aliyoruz(tabii gozden kacirmadiysam)
esim urologla gorustu ve 10gun icinde cift tarafli varikosel ameliyati olacak ..urolog, 72gunde spermlerin yenilendigini soyluyo ancak varikoselin iyilesmesi 6ay alabiliyomus, birde lazerle kesinlikle tavsiye tmiyo tekrarliyomus acik ameliyat en iyisiymis aklinizda bulunsun.....
slm kizlar
evetkk yanazar degdi
canim hakkina hayirlisiolsun insallah iyihaberler alir ve bizlerede iyihaberler verirsin
meryemcim,tedavin şimdiden hayırlı olsun,yeni yıl uğurlu gelir de inşallah bebeğini alırsın kucağına sağlıcaklakaydirigubbakcemile3
kk'ya nazar degdi, ne girebiliyoruz nede hamis haberi aliyoruz(tabii gozden kacirmadiysam)
meryem canim hakkinda hayirlisi olsun
ya kizlar ben kk ya giremiyorum
heralde bir cok seyide kacirdim
hamile arkadaslar varmi aramizda
sagol canim insallah
allahim hepimize nasip eder insallah
meryem canim hakkinda hayirlisi olsun
ya kizlar ben kk ya giremiyorum
heralde bir cok seyide kacirdim
hamile arkadaslar varmi aramizda
HOŞ GELDİNİZ KIZLAR a.s.a.s.a.s.
MERYEM CANIM İNŞŞŞ BU SEFER HER ŞEY
GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLUR :Saruboceq::Saruboceq:
RABİM MUCİZENLE SENİ BULUŞTURUR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
UMUDUNUKAYBETME CANIM KK GİRİŞLERDE SORUN VARI AMA 2 GÜNDÜR DAHA RAHAT GİRİLİYOR
YENİ HAMİŞ HABERİ YOKSANIRIM ( KAÇIRMADIYSAK EĞER )lmaz: lmaz: lmaz:
KIZLAR AZ ÖNCE ÇOK GÜZEL BİR HABER ALDIM
BİR ARKADAŞIMIN BİRKAÇ BAŞARISIZ DENEMEDEN SORA
ADANADA BİR MERKEZDEN HAMİŞKALMIŞTI
VE ANNE OLMUŞ
RABİM BİZLEREDE YAŞATIR İNŞŞŞŞŞ
HEPİMİZE
vallah daha benbugun girebildim neden boyle oldu anlamadim
aminnnnnn
insallahbizlerde buguzelduyguyu yasariz
gelicekler yeteeerim gelicekler ve mutluluğa boğacaklar bizi
hoş geldiniz kızlar a.s.a.s.a.s.
Meryem canım inşşş bu sefer her şey
gönlünden geçen gibi olur :saruboceq::saruboceq:
Rabim mucizenle seni buluşturur :saruboceq::saruboceq::saruboceq:
Umudunukaybetme canım kk girişlerde sorun varı ama 2 gündür daha rahat giriliyor
yeni hamiş haberi yoksanırım ( kaçırmadıysak eğer )lmaz: lmaz: lmaz:
Kızlar az önce çok güzel bir haber aldım
bir arkadaşımın birkaç başarısız denemeden sora
adanada bir merkezden hamişkalmıştı
ve anne olmuş
rabim bizlerede yaşatır inşşşşş
hepimize
meryem tedavin hayırlı olsun....İnşallah Allah gönlüne göre verir canım...
kızlar bilen varsa cevap yazsın lütfen geçen bir yerlerde okumuştum ama nerede okudum , adı neydi bir türlü hatırlayamadım.bir ilaç vardı daha doğrusu vitamin gibi bişiy....gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş...f ile başlıyordu bitkisel destek adı neydi bilen, hatırlayan var mı?
canım arkadaşlarım uzun bi aradan sonra evime döndüm geçmişi okumamım imkanı yok sayfalar dolusu..umarım herkes iyidir..hava değişikliğinden olacak sanırım ufak bi grip dışında iyiyim ben çok şükür...
(badem)liyadora hamişmişş..çokkk ama çokk sevindimm..
canzi arkadaşımızda doğal yoldan mucizesine kavuşmuş rabbim tamamına erdirir inşş
ayşe ve pinkin tedavileri olumsuz sonuçlanmış hayırlısı olsun..
bu arada muhtemel adet tarihim 24 aralık
kızlar selam herkese..
hersey aynı ya.hıc degısıklık yok hayatımda.yan taraftan bebek seslerı gelıyor.daha 50 gunluk.ama bı tatlıkı sormayın..
ben ve bırkac arkadasım buraya temel attık.sanırım bız burdan anne olacagımızı duyuramayacagız..
CANIM HAYIRLISIkızlar selam herkese..
hersey aynı ya.hıc degısıklık yok hayatımda.yan taraftan bebek seslerı gelıyor.daha 50 gunluk.ama bı tatlıkı sormayın..
ben ve bırkac arkadasım buraya temel attık.sanırım bız burdan anne olacagımızı duyuramayacagız..
canım arkadaşlarım uzun bi aradan sonra evime döndüm geçmişi okumamım imkanı yok sayfalar dolusu..umarım herkes iyidir..hava değişikliğinden olacak sanırım ufak bi grip dışında iyiyim ben çok şükür...
(badem)liyadora hamişmişş..çokkk ama çokk sevindimm..
canzi arkadaşımızda doğal yoldan mucizesine kavuşmuş rabbim tamamına erdirir inşş
ayşe ve pinkin tedavileri olumsuz sonuçlanmış hayırlısı olsun..
bu arada muhtemel adet tarihim 24 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?