Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

HOŞ GELDİN CANIMa.s.a.s.
BENİM HİÇ BİR BİLGİM YOK

öncelikle hoşgeldin canım...
çok geçmiş olsun....
rabbim bir daha hamilelik nasip edip sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
bence de %6 çok kötü değil...
boşuna stres yapma...
biraz daha sabret bakalım...
eğeğr olmassa aşılama denersiniz...
kızlar günaydın ...

benim yeni tarih 30 aralık sölemişmiydim :gitme:
tamam canım bir ara güncellerim...
hayırlısı olsun...

hayırlısı canım...senin tarihide güncellerim...
hadi hayırlısı canım...
rabbim yüzünü güldürsün...

canım ya ben hatırlayamadım...

evet canım allah ın izniyle gelecekler ama korkarım ki pamuklara sarıp sarmalayacağın nazlılarımızı sevgi arsızı olup çıkacaklar başımıza:1rolleyes:

kız valla doğru sölüyorsun

ama gelsinler sağlıklı olsunlar
ne yapalım nazlı olsunlar

inşşş mevlam hiç birimizi çok bekletmez
gönderiri mucizelerimizi

canım hoş geldin
özlettin Kendini
fadikim yyaa doğru sölüyorsun siteye giremiyoruz
mesaj atamıyoruz
inşş bir an önce düzelir

Son düzenleme:
canım hoş geldin
özlettin Kendini
fadikim yyaa doğru sölüyorsun siteye giremiyoruz
mesaj atamıyoruz
inşş bir an önce düzelir
hoşbulduk canım:asigim:
ben de sizleri çok özledimopuyorumnanaktan
doğrusu ben siteye girmeyi çok denemedim...misafirlerim vardı ama günde en az 1 kere denedim olmayıncada bıraktım...
çünkü pek zamanım yoktu zaten...

Canzicim,bu kadar mucizeyi gerçekleştiren allah,sağlıklı kucağına da almayı nasip eder:)şansın döndü senin
inşallah aminnnnnn canım bende şansıma hep güvenmişimdir zaten allahım inşallah hayatım boyunca şansımı daim eder herkese yavrusunu yollar inşallah
allahımdan tek dileğim sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmak vardı oda inşallah allahın izniyle gerçekleşeşecek evet bebişler allaha emanet olsun olmayan herkesede tez zamanda versin
canım inşşşş bebişin kalp atışlarını duyacaksın
rabim yardımcın olsn

inşallah canım tek dileğim allahım sizede nasip etsin inşallah

canım stres baş düşmanı hamile kalabilmenin allahın izniyel gelecekler inan yeter canım bizler hep birer mucizeyiz allahım zamanı vakti gelince sizlerede gösterecek canım

canım tedavin hayırlı olsun rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar sahibi olasın inşallah canım

slm kızlar nasılsınız
kaçgundur morelım bozuktu eltım hamıle 3 ama bu gun aldırmaya karar verdı ılk bana soyledı halıyle uzuldum ama ona destek oldum aldırmaması için mucızeydı bana gore yumurtalıklarında 2tane kıst rahmınde myomu rahım agzı yarası ve ıltıhapı vardı korunuyormuş eşi ama rabbım verıcı onada anlattım ama belınde fıtık oldugu için dr 1kılo bıle alman yasak sen çocuk dusunuyorsun demış

canım allah bi çıkış yolu gösterir inşallah...

meryem tedavin hayırlı olsun inşallah bu defa bebişlerini alırsın kucağına :Saruboceq::Saruboceq:

allah hayırlısını versin canım

sağol canım hepimize inşallah,burda forum içi aratma yapamıyormuyuz peki?

aramaya tıkla kullanıcı paneli butonunun altında gelişmiş aramayı seç çıkan seçeneklerden arayabilirsin ben bazen kullanıyorum mesaj ve konu arayabiliyorsun

arencim içini ferah tut,özellikle aşılama gibi bir tedaviye niyet ettiysen,moralinin yüksek olması hamile kalabilmek için çok önemli diye biliyorum.
Ben de mikroenjeksiyon için görüşeceğim bu hafta,hepimiz için hayırlısı canım,biz elimizden geleni yapıyoruz,gerisi allahın takdiri diyip üzülmememiz gerek aslındaopuyorumnanaktan
rahim filmi için de sabırlar diliyorum canım..

meryemcim,tedavin şimdiden hayırlı olsun,yeni yıl uğurlu gelir de inşallah bebeğini alırsın kucağına sağlıcaklakaydirigubbakcemile3

teşekkürler hepinize arkadaşlar. elimde değil işte çok üzülüyorum. benim stresim birazda yaşımdan dolayı. 36 yaşım. belki başka yollara başlarsam umutlanır ve stresim azalır diye ddüşünerekten aşılama için bu hafta doktorla görüşmeye gideceğim.

iyi akşamlar kızlar

ne zamandır giremiyodum. şu an ankaradayım bugün sınavım vardı 2 dersim vardı birine ancak çalışabilmiştim. yarın mersine dönüyorum tekrar. biraz rahatlarım artık siteyede rahat rahat girebilirim. özledim sizi kızlar

slm arkadaslar, nasilsiniz?
kk'ya nazar degdi, ne girebiliyoruz nede hamis haberi aliyoruz(tabii gozden kacirmadiysam)
esim urologla gorustu ve 10gun icinde cift tarafli varikosel ameliyati olacak ..urolog, 72gunde spermlerin yenilendigini soyluyo ancak varikoselin iyilesmesi 6ay alabiliyomus, birde lazerle kesinlikle tavsiye tmiyo tekrarliyomus acik ameliyat en iyisiymis aklinizda bulunsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…