meryem tedavin hayırlı olsun....İnşallah Allah gönlüne göre verir canım...
kızlar bilen varsa cevap yazsın lütfen geçen bir yerlerde okumuştum ama nerede okudum , adı neydi bir türlü hatırlayamadım.bir ilaç vardı daha doğrusu vitamin gibi bişiy....gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş...f ile başlıyordu bitkisel destek adı neydi bilen, hatırlayan var mı?
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
ben mart sonunda 15+3 haftalıkken bebeğimi suni sancı verilerek aldırmak zorunda kaldım. zor bir dönem geçirdim. ilkini düşündükten 4 ay sonra hamile kalmıştım. ama şimdi 8 ay oldu ovülasyon testi ile günümü denk getirmeme rağmen hala tekrar hamile kalamadım. hormon testlerim falan normal. olmayınca geçen ay eşimi özel bir labaratuvara yolladım bir sperm testi yaptır diye. sayı ve hareketlilik iyi çıktı. ama morfoloji %6 , doktora göstermedik ama araştırdığımız kadarı ile biraz düşük. belki bebeğimde de anomali bir sperm denk gelmesi nedeni ile sorun oluştu çünkü birşey bulunamadı. şimdi aşılama düşünüyorum. daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. her ay yeni bir hüsran oluyor benim için. adanada merkez, doktor araştırıyorum.
öncelikle hoşgeldin canım...merhaba arkadaşlar
artık çok sıkıldım beklemekten ve her ay hayal kırıklığı yaşamaktan. canım anlatamayacağım kadar çok sıkılıyor. doktora gideceğim bu hafta içi, ocak ayında aşılama dşünüyorum ama buda beni strese sokuyor. herhalde rahim filmi ister önce. umarım birşey çıkmaz. çok sıkıntılıyım anlatamam.
tamam canım bir ara güncellerim...kızlar günaydın ...
benim yeni tarih 30 aralık sölemişmiydim :gitme:
hayırlısı canım...senin tarihide güncellerim...yeteeer nasılsın canım bende 2 gün önce kırmızıları gördüm ama bu sefer hiç üzülmedim üzülmeyeceğimde ne yapalım ne zaman sevineceğimiz belli değilki sürekli ağlayarak ta ömür geçmez ki
hadi hayırlısı canım...kizlar slm nasilsiniz
ben iyiyim 3.tedavi icin hazirliklara basladik allahin izniyle turkiyede olacak tedavimiz
25 aralikta turkiyeye geliyoruz insallah ve ocak ayinin basindaki adetimle insallah baslicaz tedaviye allahin izniyle
allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda meleklerimize kavustursun rabbim
canım ya ben hatırlayamadım...meryem tedavin hayırlı olsun....İnşallah Allah gönlüne göre verir canım...
kızlar bilen varsa cevap yazsın lütfen geçen bir yerlerde okumuştum ama nerede okudum , adı neydi bir türlü hatırlayamadım.bir ilaç vardı daha doğrusu vitamin gibi bişiy....gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş...f ile başlıyordu bitkisel destek adı neydi bilen, hatırlayan var mı?
evet canım allah ın izniyle gelecekler ama korkarım ki pamuklara sarıp sarmalayacağın nazlılarımızı sevgi arsızı olup çıkacaklar başımıza:1rolleyes:
öncelikle hoşgeldin canım...
çok geçmiş olsun....
Rabbim bir daha hamilelik nasip edip sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
Bence de %6 çok kötü değil...
Boşuna stres yapma...
Biraz daha sabret bakalım...
Eğeğr olmassa aşılama denersiniz...
Tamam canım bir ara güncellerim...
Hayırlısı olsun...
Hayırlısı canım...senin tarihide güncellerim...
Hadi hayırlısı canım...
Rabbim yüzünü güldürsün...
Canım ya ben hatırlayamadım...
özlettin Kendini
fadikim yyaa doğru sölüyorsun siteye giremiyoruz
mesaj atamıyoruz
inşş bir an önce düzelir
inşallah aminnnnnn canım bende şansıma hep güvenmişimdir zaten allahım inşallah hayatım boyunca şansımı daim eder herkese yavrusunu yollar inşallahCanzicim,bu kadar mucizeyi gerçekleştiren allah,sağlıklı kucağına da almayı nasip eder:)şansın döndü senin
allahımdan tek dileğim sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmak vardı oda inşallah allahın izniyle gerçekleşeşecek evet bebişler allaha emanet olsun olmayan herkesede tez zamanda versincanzi canım inşallah bebişinin pıt pıtlarını duyup rahat etceksin hayırlısıyla sağlıcakla kucağında resimlerinide görcez inşallah evet zor geçiyo insan yıpranıyo korkudan ama rabbime emanet etmekten başka çare yok..
aren hoşgeldin aramıza canım inşallah tez zamanda hamişlerimize girersin
hepinize iyi geceler kızlar bi daha ne zaman girebilirim meçhul malum site problemleri dünden beridir ilk defa girebildim
canım inşşşş bebişin kalp atışlarını duyacaksın
rabim yardımcın olsn
merhaba arkadaşlar
artık çok sıkıldım beklemekten ve her ay hayal kırıklığı yaşamaktan. canım anlatamayacağım kadar çok sıkılıyor. doktora gideceğim bu hafta içi, ocak ayında aşılama dşünüyorum ama buda beni strese sokuyor. herhalde rahim filmi ister önce. umarım birşey çıkmaz. çok sıkıntılıyım anlatamam.
kizlar slm nasilsiniz
ben iyiyim 3.tedavi icin hazirliklara basladik allahin izniyle turkiyede olacak tedavimiz
25 aralikta turkiyeye geliyoruz insallah ve ocak ayinin basindaki adetimle insallah baslicaz tedaviye allahin izniyle
allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda meleklerimize kavustursun rabbim
slm kızlar nasılsınız
kaçgundur morelım bozuktu eltım hamıle 3 ama bu gun aldırmaya karar verdı ılk bana soyledı halıyle uzuldum ama ona destek oldum aldırmaması için mucızeydı bana gore yumurtalıklarında 2tane kıst rahmınde myomu rahım agzı yarası ve ıltıhapı vardı korunuyormuş eşi ama rabbım verıcı onada anlattım ama belınde fıtık oldugu için dr 1kılo bıle alman yasak sen çocuk dusunuyorsun demış
slm kızlar nasılsınız
kaçgundur morelım bozuktu eltım hamıle 3 ama bu gun aldırmaya karar verdı ılk bana soyledı halıyle uzuldum ama ona destek oldum aldırmaması için mucızeydı bana gore yumurtalıklarında 2tane kıst rahmınde myomu rahım agzı yarası ve ıltıhapı vardı korunuyormuş eşi ama rabbım verıcı onada anlattım ama belınde fıtık oldugu için dr 1kılo bıle alman yasak sen çocuk dusunuyorsun demış
sağol canım hepimize inşallah,burda forum içi aratma yapamıyormuyuz peki?
arencim içini ferah tut,özellikle aşılama gibi bir tedaviye niyet ettiysen,moralinin yüksek olması hamile kalabilmek için çok önemli diye biliyorum.merhaba arkadaşlar
kizlar slm nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?