selam herkese iyi pazarlar kızlar
sanada iyi pazarlar yetercim kimseler yok burda napıyosun tek başına(
belinde fıtık olupta doğum yapan çok insan gördüm...slm kızlar nasılsınız
kaçgundur morelım bozuktu eltım hamıle 3 ama bu gun aldırmaya karar verdı ılk bana soyledı halıyle uzuldum ama ona destek oldum aldırmaması için mucızeydı bana gore yumurtalıklarında 2tane kıst rahmınde myomu rahım agzı yarası ve ıltıhapı vardı korunuyormuş eşi ama rabbım verıcı onada anlattım ama belınde fıtık oldugu için dr 1kılo bıle alman yasak sen çocuk dusunuyorsun demış
canım inşallah sınavın sonucu güzel olur...iyi akşamlar kızlar
ne zamandır giremiyodum. şu an ankaradayım bugün sınavım vardı 2 dersim vardı birine ancak çalışabilmiştim. yarın mersine dönüyorum tekrar. biraz rahatlarım artık siteyede rahat rahat girebilirim. özledim sizi kızlar
hadi hayırlısı canım...inşallah ameliyatın size çok faydası olur....slm arkadaslar, nasilsiniz?
kk'ya nazar degdi, ne girebiliyoruz nede hamis haberi aliyoruz(tabii gozden kacirmadiysam)
esim urologla gorustu ve 10gun icinde cift tarafli varikosel ameliyati olacak ..urolog, 72gunde spermlerin yenilendigini soyluyo ancak varikoselin iyilesmesi 6ay alabiliyomus, birde lazerle kesinlikle tavsiye tmiyo tekrarliyomus acik ameliyat en iyisiymis aklinizda bulunsun.....
canım arkadaşlarım uzun bi aradan sonra evime döndüm geçmişi okumamım imkanı yok sayfalar dolusu..umarım herkes iyidir..hava değişikliğinden olacak sanırım ufak bi grip dışında iyiyim ben çok şükür...
bu arada muhtemel adet tarihim 24 aralık
slm kızlar ne zaman listeyi görsem yazamıyorum
ben kaybettim bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldım bu hafta 1 ay olacak
yazamadım bi türlü
kan pıhtılaşma testi falan yapılacak şubat gibi bırakıcaz korunmayı sonrası Allah kerim varikosel ameliyatının 3.ayındA GELMİŞTİ BEBEĞİM DEĞERLER DÜZELMİŞTİR DİYE ÜMİT EDİYORUM
inşallah yeniden olucak ve ben tekrar giricem listeye
Allah kimseye yaşatmasın çok zor
eskisinden ilerde miyim,geride mi ??????????karar veremiyorum
kaydirigubbakcemile3 Senin canım senin rabbim sağlıklı uzun ömür versin bebişine ve anne ve babasına.Allah analı babalı büyütsün bir gün gelecek bizde aynen senin gibi diyeceğiz zamanı gelince buna inanıyorum ama bazen sancılı bir bekleyiş oluyor rabbim bekletmesin kimseyi evlat hasreti çeken herkese sabır ve sağlıklı bir bebek versin.:Saruboceq::Saruboceq:iyi geceler.inşallahhh laluzcum bende senin gibi bundan 11 ay önce ye kada listeye bakıp umutlanırdım şimdi ise oğluma bakıyorum Rabbim herkese nasip etsin..
Benimki gerçk bir mucize tüp bebekten sonra hala bile inanmakta zorluk çekiyorum belki komik gelecek ama bu benim mi diyorum
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar umarım yeni hafta mucizelerle dolar.Rabbim evlat hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.Fadik canım liste için eline sağlık.Listeyi görünce şöyle bir eski listedede gezindim baktım kaç kişi hamile kalmış aramızdaan bu listelere bakmak beni mutlu umutlu ediyor.Rabbim hepimize nasip etsin.
CADIARZU listemizden bu güne kadar 75 hamile çıkmış maşallah
bu hamilelerin 48 i aşılama ve doğal yoldan hamile kalmış (aşılama çok az)
diğer 27 arkadaşımızda tüp bebekle bebeklerine hayallerine kavuşmuş rabbim mutluluklarını daim etsin hayırlı evlatlar olsun hepsi.Listedeki duruma bakılırsaher an hamile kalabiliriz ha ne dersinizkaydirigubbakcemile3 bu 48 doğal yoldan hamile kalanları 23 morfoloji sorunu olup doğal yoldan hamile kalmış.Kızlar hadi herkes çalışmaya başlasın sıranın bizede gelmesi için çok çalışmak lazımkaydirigubbakcemile3
hamile kalmayı bekleyen LİSTEMİZDE 48 KİŞİ VAR
inşallahhh laluzcum bende senin gibi bundan 11 ay önce ye kada listeye bakıp umutlanırdım şimdi ise oğluma bakıyorum Rabbim herkese nasip etsin..
Benimki gerçk bir mucize tüp bebekten sonra hala bile inanmakta zorluk çekiyorum belki komik gelecek ama bu benim mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?