Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aminn kızlar allah razı olsun inanın dualarımızdasın erkek infertılıtesi topici olrak doğumda bile ağlayarak girdiğim sırada aklıma glip dua ettim rabbim fazla aratmadan sağlıkla nasip etsin

allah razı olsun yağmurcn
ben hep diyorum bizi bizden başkası anlamaz
bir tek yaşayan bilir
rabim dualarımızı karşılıksız bırakmasın

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :teselli::teselli:
RABİM BİR DAHA BÖLE BİR ŞEY YAŞATMASIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İNŞŞ BUNDAN SONRA Kİ HAMİŞLİĞİNDE BEBĞİNİ SAĞLIKCAKLA KUCAKLARSIN
İİNNNŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar birazdan kız kadeşim için yine ünvrtsye gideceğiz
geçen ay tedavisi negatif oldu
dualarınızı eksik etmeyin
rabim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşşşşşş

bu gün yokum artık akşama görüşürüz

günaydın kıslar uzun zamandır giremiyorum topiğe
sabah açıldığını görünce şaşırdım baktım bi çoğunuz girmeyi başarmışsınız
ama ben bi haftadır hiç aöamadım saldırıdan dolayı

fokurfokurcum maşallah kocaman olmuş kızın çokta güzel
Allah nazarlardan saklasın

tedavide olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzünüz güler Allah yardımcınız olsun

yetercim canım allah yardımcınız olsun allahım inşallah en kısa zamanda kardeşinede sanada meleklerinizi gönderir canım. :Saruboceq:

günaydın kızlar, epeydir görüşemiyoruz, nasılsınız? ne var ne yok?

allah sizlerede nasip etsin teyzeleri.hepinizi öpüyorum allah çıktıgınız bu yolda yüzünüzü güldürsün .eli,nizi boş bırakmasın allah sabır ve savaşma gücü versin olumsuzluklara karşı.

kızlar hepinize selam..nasılsınız?
canzi hamişşşşmiş....çok sevindim..Allah tamamına erdirsin inşallah..
ayşecim ve pinkim hayırlısı olsun demekten başka elden bişey gelmiyor maalsefff..üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez değilmi??:1hug:
aymescim sen enyaptın..gittinmi yücel beye?başladınızmı?

ben yücel beyin yanından geliyorum kızlar..rahim ameliyatımı oldum bu sabah..yücel bey yaptı ve sağdan,soldan ve yukardan 1 cm genişletti rahmimi..ameliyatın iyi geçtiğini söyledi..cd sini verdi..ilaçlar falan..spiral takılı şimdi..6 hafta kalacakmış spiral..
ara sıra gelen hafif bir sancının dışında Allaha şükür çok iyiyim..rahmi deldirmeden bu ameliyatı da oldum sonunda..çok rahatladım.kaydirigubbakcemile2
inşallah bu ameliyat beni bebeğime kavuşturur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…