Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişi değildir. şimdi iyi olmana sevindim canım

günaydın canım
gribim hala geçmedi
sen nasılsın

pinkim günaydın canım nasılsın

günaydın canım
hamişlik nasıl gidiyor
yaramaz seni üzüyormu

valla canım yaramaz iyide beni mahfediyo sürekli tansiyonum düşüyo çıkarmaktan onun dışında şimdilik herşey yolunda ikili test yapıldı merakla sonuç bekliyorum oda iyi çıkarsa dahada rahatlıycam canım. ama bunlar tabiki güzel rahatsızlıklar inşallah sonuna kadarda herşey yolunda gider içimde sürekli korku var bişi olacak diye sürekli kabus görüyorum her rüyamda kaybediyorum bebeğimi zor bulunca böyle korkular oluyo heralde

inşallah rabbim hepinize daha fazla bekletmeden tattırır bu güzel duyguyu canım benim sürekli dualarımdasınız :Saruboceq:

selam kizlar nasilsiniz
papatyacim gecmis olsun insallah ameliyatin seni bebegini kavusturur
fadikcim bugun kirmizilari gordum yeni adet tarihim 6 ocak insallah turkiyede olucaz ve tedaviyede baslicaz rabbimin izniyle

canım iyi düşün iyi olsun
inşşş rabim bir olumsuzlukla karşılaştırmaz
ne zor bulunuyorlar bütün korkular o yüzden
rabim yardımcın olsun
test sonucun iyi çıkar inşşş

kızlar yaa çok gribim diye has gitim
bir şeyin yok git eve dinlen geçer dediler
bir torba da ilaç yazdılar

yeterr dikkat et cok gecmıs olsun .naıl şikayetlerın var boll c vitamını al....istirahat et pc basında fazla durma bence ciddiye al

CASPERIM iyi dusun iyi olsun canim dualarimiz seninle canim insallah bebisini saglikla kucagina alicaksin
YETERIM canim gecmis olsun rabbim sifa versin dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…