Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınlar arkadaşlar herkesler iyidirler umarım allahım tüm dularınız kabul eylesin
papatya canım güzel dileklerin için teşekkür ederim darısı tüm arakadşalrımın başına inşallah
yeter canım kardeşin içinde hayırlı olur inşallah bu sefer bebiş sahibi olur ve sende aynı zamanda hamiş kalırsın çifte sevinç olur bayram yaşarsınız
maviumutolsun çok üzüldüm canım ama merak etme veren allah yeniden veriyor canım ama isyan etmeden beklemek tek yapacağımız şey canım bol bol dua et allahtan iste canım

fokur fokur canım maşallah bebişine ne kadar büyümüş allahım sağlıklı uzun ömürler versin

Merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktan
papatya, yücel bey harika bir dr dur..Benim de histeroskopi ameliyatımı yapmıştı...

[/FONT]

slm kılar nasılsınız ben anca arada bir girip bakabiliyorum güzel haberler sevindiriyor beni ama hamile habiri yok sanırım bu sefer inşallah en kısa zamanda bir halay daha görürü topiğimiz tedavide olan arkadaşlar var inşallah rabbim bebişlerinize kavuşturu sizleride

canım hayırlı olsun rabbim bu sefer emelerinin karşılığını verir inşallah

selam kizlar nasilsiniz
papatyacim gecmis olsun insallah ameliyatin seni bebegini kavusturur
fadikcim bugun kirmizilari gordum yeni adet tarihim 6 ocak insallah turkiyede olucaz ve tedaviyede baslicaz rabbimin izniyle
tamam canım güncelelrim ben...
inşallah türkiyeden bebeğimle dönersin...

kızlar yaa çok gribim diye has gitim
bir şeyin yok git eve dinlen geçer dediler
bir torba da ilaç yazdılar
çok geçmiş olsun canım....
kendine iyi bak...

-------------------------------------------------------------------------------

herkese hayırlı günler canlara.s.

merhabalar papatya:)
çok geçmiş olsun,umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun:lepi:

sağol canım inşallah..
sağol canım..evet histeroskopi..çoğunlukla rahimde perde olunca yapılıyor aslında.benim gibi yarım rahim ameliyatını yapan tek dr yücel bey ama.bugün de arada sırada sancılarım var.o da spiralden sanırım.

canım geçmiş olsun. dediğin gibi inşallahhhhhh bu ameliyattan sonra bebişine kavuşursun canım.
inşallah canım..inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın..
canım çok geçmiş olsun.rabbim en kısa zamanda bebişini göndersin işallah.:Saruboceq:
amin canım inşallah..

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
İNŞŞ BU AMELİYAT BEBĞİNİ SANA GETİRİR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım..inşallah hepimiz,sen de kardeşin de bebişlerimize kavuşuruz:)

geçmiş olsun papatyacım
tez zamnada bebeşini kucağına alırsın bak ezanda okunuyo:Saruboceq:
çok sağol canım..Allahım bizi duyuyor inşallah..

sağol aymescim,inşallah öyle olur.
demek gitmedin daha..
önemli olan senin kendini hazır hissetmen..belki de doğaldan gelivercek bebişin de senin içine doğuyor..belli mi olur?
hakkımızda hayırlısı canım..
sağol canım..evet birini halletim..sırada yapılmayı beklenen ve yaklaşık 1.200 lira tutarında olan genetik testlerim varöfffff..bu aralar göçtük kızlar resmen..ev paramız kaybolup gidiyor ama napalım yaa?bebişsiz bir ev istemiyorum..

papatyacım geçmiş olsun canım bu adım bebeğine dahada yaklaştırır seni inşallah canım
inşallah tatlışım aminnnn..çok sağol..

sağol canım..
sen neler yapıyorsun ?
tedaviniz ne alemde?

selam kizlar nasilsiniz
papatyacim gecmis olsun insallah ameliyatin seni bebegini kavusturur
fadikcim bugun kirmizilari gordum yeni adet tarihim 6 ocak insallah turkiyede olucaz ve tedaviyede baslicaz rabbimin izniyle
sağol canım..
tedavin hayırlı olsunnn..
inşallah sen de bebişine kavuşursun..

Merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktan
papatya, yücel bey harika bir dr dur..Benim de histeroskopi ameliyatımı yapmıştı...
evet canım aynen..tanıdıkça daha çok seviyorum:)
senin hamişşşlik nasıl gidiyor?adaegenin kardeşleri seni çok üzmüyorlar inşallah..:1hug:

sağol canım

papatyaa10 CANIM SAĞOLUN ıYı DıLEKLERıNıZ VE DUALARINIZ ıÇıN
ıNŞŞŞ RABıM BU DUALARI KARŞILIKSIZ BIRAKMAZ

selam kızlar sabahtan beri girmeye çalışıyorum netimde bi sorun var hiç bi sayfayı açmıyo zar zor girdim herkes iyidir inşallah.
Yetercim hala düzelmemişsin tekrar çok geçmiş olsun.
Liyadora dönmüşsün tekrar hoşgeldin canımŞeniz
kız balkafa nie kapattırdın topiği :sinifsinif:

sağol canım yyaaa evet hala çok kötüyüm dr gittim git evde dinlen dedi bakalım

Aymesim :)) kapatırrdım işte kaydirigubbakcemile3 artık başka yerlere takılıyorum anladın sen onu

herkese iyi akşamlarrrr, nerdesiniz anacım geliyorum gidiyorum kimsecikler olmuyo artık burdafisfisfis

selamlar herkese
balkafali topigi kapattirmisin bi prasi vardi orada yok bi burasi var artik girdigim burdada kimseler olmuyor
bende daha az girerim zaten hafatda bir girmeye basladim vay beeeeeeeee
nerde eski gunler
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…