Yetercim çok geçmiş olsun,c vitamini almayı ihmal etme ...[/QUOTE
SAĞOL CANIM [/FONT]
BALIM İYİ ETMİŞSİN SENLE BENDEN BAŞKA KİMSE UĞRAMIYORDU ZATENyeterim partiye elveda kapattırdım topiği kaydirigubbakcemile3 elveda parti elveda sana
CANIM SAĞOL İYİ DİLEKLERİN VE DUALARIN İÇİN İNŞŞŞŞŞŞgünaydınlar arkadaşlar herkesler iyidirler umarım allahım tüm dularınız kabul eylesin
papatya canım güzel dileklerin için teşekkür ederim darısı tüm arakadşalrımın başına inşallah
yeter canım kardeşin içinde hayırlı olur inşallah bu sefer bebiş sahibi olur ve sende aynı zamanda hamiş kalırsın çifte sevinç olur bayram yaşarsınız
maviumutolsun çok üzüldüm canım ama merak etme veren allah yeniden veriyor canım ama isyan etmeden beklemek tek yapacağımız şey canım bol bol dua et allahtan iste canım
fokur fokur canım maşallah bebişine ne kadar büyümüş allahım sağlıklı uzun ömürler versin
TEŞEKÜRLER CANIMyetercim geçmiş olsun canım
hepinize günaydın kızlar
yeterr dikkat et cok gecmıs olsun .naıl şikayetlerın var boll c vitamını al....istirahat et pc basında fazla durma bence ciddiye al
CASPERIM iyi dusun iyi olsun canim dualarimiz seninle canim insallah bebisini saglikla kucagina aliCANIM SAĞOL YA BAŞ AĞRIM HALSİZLİK VAR C VİTAMİNİDE ALIYORUM
AMA KOLAY GEÇECEĞE BENZEMİYORcaksin
YETERIM canim gecmis olsun rabbim sifa versin dikkat et kendine
SAĞOLUN KIZLAR PC SORUN VAR NE YAZDIM KİME YAZDIM ANLAMADIM İNŞŞŞ DOĞRU OLMUŞTUR
kizlar slm nasilsiniz
ben iyiyim 3.tedavi icin hazirliklara basladik allahin izniyle turkiyede olacak tedavimiz
25 aralikta turkiyeye geliyoruz insallah ve ocak ayinin basindaki adetimle insallah baslicaz tedaviye allahin izniyle
allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda meleklerimize kavustursun rabbim
kızlar nerdesiniz
tamam canım güncelelrim ben...selam kizlar nasilsiniz
papatyacim gecmis olsun insallah ameliyatin seni bebegini kavusturur
fadikcim bugun kirmizilari gordum yeni adet tarihim 6 ocak insallah turkiyede olucaz ve tedaviyede baslicaz rabbimin izniyle
çok geçmiş olsun canım....kızlar yaa çok gribim diye has gitim
bir şeyin yok git eve dinlen geçer dediler
bir torba da ilaç yazdılar
merhabalar papatya:)
çok geçmiş olsun,umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun:lepi:
sağol canım..evet histeroskopi..çoğunlukla rahimde perde olunca yapılıyor aslında.benim gibi yarım rahim ameliyatını yapan tek dr yücel bey ama.bugün de arada sırada sancılarım var.o da spiralden sanırım.papatyacım geçmiş olsun bende seninkine benzer bir ameliyat oldum histereskopi denniliyor sanırım. bende de perde vardı onu aldırdım inşallah hayırlısı ile kavuşursun bebişine 2. gune bişeyin kalmas ben ameliyettan bir saat sonra evime döndüm
bu arada kıslar herkese merhaba geçmişi okuyamadım evde internet yok şuanda wınla bağlanıyorum bu da hiç iyi değilmişş kotayı gecersen bir sürü fatura geliormuş oyuizden biraz dikkatli kullanıyorum
inşallah canım..inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın..canım geçmiş olsun. dediğin gibi inşallahhhhhh bu ameliyattan sonra bebişine kavuşursun canım.
amin canım inşallah..canım çok geçmiş olsun.rabbim en kısa zamanda bebişini göndersin işallah.:Saruboceq:
sağol canım..inşallah hepimiz,sen de kardeşin de bebişlerimize kavuşuruz:)CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
İNŞŞ BU AMELİYAT BEBĞİNİ SANA GETİRİR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok sağol canım..Allahım bizi duyuyor inşallah..geçmiş olsun papatyacım
tez zamnada bebeşini kucağına alırsın bak ezanda okunuyo:Saruboceq:
sağol aymescim,inşallah öyle olur.selam canım geçmiş olsun ameliyatının güzel geçmesine sevindim. İnşallah sonucuda çok güzel olurben daha gitmedim ne yazıkki gidip gitmemekte kararsızım bi yanım gidip hemen başlamaktan yana bi yanımda biraz daha zamana bırakmaktan bende ne yapıcağımı bilmiyorum açıkçası
sağol canım..evet birini halletim..sırada yapılmayı beklenen ve yaklaşık 1.200 lira tutarında olan genetik testlerim var
geçmiş olsun canım...
demek ameliyatı oldun...
artık sorunun birinden kurtuldun...
zaten eşinin değerleride öğle çok kötü değil...
bir de baktık doğal yoldan gelmiş...
inşallah...
hepiniz iyisinizdir umarım..
ayşecim hayırlısı canım.. Allah gönlüne göre versin inş..
papatya geçmiş olsun canım.. hadi inş artık gelir yaramaz velet..
pek okumadım geçmişi başım ağrıyor..
iyi akşamlar size..
sağol canım..selam kizlar nasilsiniz
papatyacim gecmis olsun insallah ameliyatin seni bebegini kavusturur
fadikcim bugun kirmizilari gordum yeni adet tarihim 6 ocak insallah turkiyede olucaz ve tedaviyede baslicaz rabbimin izniyle
günaydınlar arkadaşlar herkesler iyidirler umarım allahım tüm dularınız kabul eylesin
papatya canım güzel dileklerin için teşekkür ederim darısı tüm arakadşalrımın başına inşallah
yeter canım kardeşin içinde hayırlı olur inşallah bu sefer bebiş sahibi olur ve sende aynı zamanda hamiş kalırsın çifte sevinç olur bayram yaşarsınız
maviumutolsun çok üzüldüm canım ama merak etme veren allah yeniden veriyor canım ama isyan etmeden beklemek tek yapacağımız şey canım bol bol dua et allahtan iste canım
fokur fokur canım maşallah bebişine ne kadar büyümüş allahım sağlıklı uzun ömürler versin
evet canım aynen..tanıdıkça daha çok seviyorum:)Merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktan
papatya, yücel bey harika bir dr dur..Benim de histeroskopi ameliyatımı yapmıştı...
tamam canım güncelelrim ben...
Inşallah türkiyeden bebeğimle dönersin...
çok geçmiş olsun canım....
Kendine iyi bak...
-------------------------------------------------------------------------------
herkese hayırlı günler canlara.s.
selam kızlar sabahtan beri girmeye çalışıyorum netimde bi sorun var hiç bi sayfayı açmıyo zar zor girdim herkes iyidir inşallah.
Yetercim hala düzelmemişsin tekrar çok geçmiş olsun.
Liyadora dönmüşsün tekrar hoşgeldin canımşeniz
kız balkafa nie kapattırdın topiği :sinifsinif:
selam kızlar sabahtan beri girmeye çalışıyorum netimde bi sorun var hiç bi sayfayı açmıyo zar zor girdim herkes iyidir inşallah.
Yetercim hala düzelmemişsin tekrar çok geçmiş olsun.
Liyadora dönmüşsün tekrar hoşgeldin canımŞeniz
kız balkafa nie kapattırdın topiği :sinifsinif:
Aymesim :)) kapatırrdım işte kaydirigubbakcemile3 artık başka yerlere takılıyorum anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?