Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nerelerdesiniz kızlar ya
yeterim düzel artık canım sıcak tut kendini

sagol canım ınsallah amın

ınsallah canım

papatyaa10 insallah canim allahim hepimizin emeklerinin karsiligini versin insallah meleklerimize kavustursun bizi

canım iyi düşün iyi olsun
inşşş rabim bir olumsuzlukla karşılaştırmaz
ne zor bulunuyorlar bütün korkular o yüzden
rabim yardımcın olsun
test sonucun iyi çıkar inşşş

çok sağol canım. geçmiş olsun grip olmuşsun nar suyu ve ıhlamur iç bol bol çok iyi gelir canım

CASPERIM iyi dusun iyi olsun canim dualarimiz seninle canim insallah bebisini saglikla kucagina alicaksin
YETERIM canim gecmis olsun rabbim sifa versin dikkat et kendine

çok sağol canım inşallah

geçmiş olsun inşallah gelir artık bebişler

selamlar herkese
balkafali topigi kapattirmisin bi prasi vardi orada yok bi burasi var artik girdigim burdada kimseler olmuyor
bende daha az girerim zaten hafatda bir girmeye basladim vay beeeeeeeee
nerde eski gunler
kaydirigubbakcemile3

nirdeee nirdeeeelülülülülülülülülülülülü

nerelerdesiniz kızlar ya
yeterim düzel artık canım sıcak tut kendini

canım ağol bu gün daha iyiyim
dün dr gittim aslında grip tem çok beni rahatsız eden şey böbreklerim ve idrar yolu enfeksiyonum vardı onlarmış
dr ilaç vermişti iyi geldi çok şükür

kızlar bende karar aldım bakalım rejime başladım hayırlısı artık.tekrar tüp bebek denemesine kadar en az 10 kilo vermeyi düşünüyorum tüp bebege kiloda etkiliymiş öyle duydum.rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inş...

geçmiş olsun yetercim rabbim şifalar versin inş sana ve senin gibi rahatsız olan tüm canlara

canımsağol iyiyim bu gün

evet canım tüpbebekte kilo sorun yaratıyor
zaten sonrasındada alıyorsun sonuç nefatif olsa bile
rabim yardımcımız olsun inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…