slm kılar nasılsınız ben anca arada bir girip bakabiliyorum güzel haberler sevindiriyor beni ama hamile habiri yok sanırım bu sefer inşallah en kısa zamanda bir halay daha görürü topiğimiz tedavide olan arkadaşlar var inşallah rabbim bebişlerinize kavuşturu sizleride
canım hayırlı olsun rabbim bu sefer emelerinin karşılığını verir inşallah
tamam canım güncelelrim ben...
Inşallah türkiyeden bebeğimle dönersin...
çok geçmiş olsun canım....
Kendine iyi bak...
-------------------------------------------------------------------------------
herkese hayırlı günler canlara.s.
canım iyi düşün iyi olsun
inşşş rabim bir olumsuzlukla karşılaştırmaz
ne zor bulunuyorlar bütün korkular o yüzden
rabim yardımcın olsun
test sonucun iyi çıkar inşşş
CASPERIM iyi dusun iyi olsun canim dualarimiz seninle canim insallah bebisini saglikla kucagina alicaksin
YETERIM canim gecmis olsun rabbim sifa versin dikkat et kendine
evet canım aynen..tanıdıkça daha çok seviyorum:)
senin hamişşşlik nasıl gidiyor?adaegenin kardeşleri seni çok üzmüyorlar inşallah..:1hug:
kızlar hepinize selam..nasılsınız?
canzi hamişşşşmiş....çok sevindim..Allah tamamına erdirsin inşallah..
ayşecim ve pinkim hayırlısı olsun demekten başka elden bişey gelmiyor maalsefff..üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez değilmi??:1hug:
aymescim sen enyaptın..gittinmi yücel beye?başladınızmı?
ben yücel beyin yanından geliyorum kızlar..rahim ameliyatımı oldum bu sabah..yücel bey yaptı ve sağdan,soldan ve yukardan 1 cm genişletti rahmimi..ameliyatın iyi geçtiğini söyledi..cd sini verdi..ilaçlar falan..spiral takılı şimdi..6 hafta kalacakmış spiral..
ara sıra gelen hafif bir sancının dışında Allaha şükür çok iyiyim..rahmi deldirmeden bu ameliyatı da oldum sonunda..çok rahatladım.kaydirigubbakcemile2
inşallah bu ameliyat beni bebeğime kavuşturur..
selamlar herkese
balkafali topigi kapattirmisin bi prasi vardi orada yok bi burasi var artik girdigim burdada kimseler olmuyor
bende daha az girerim zaten hafatda bir girmeye basladim vay beeeeeeeee
nerde eski gunlerkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrr
guanydın kıslarrrr gunaydın şekerimmmm kaydirigubbakcemile3
nerelerdesiniz kızlar ya
yeterim düzel artık canım sıcak tut kendini
geçmiş olsun yetercim rabbim şifalar versin inş sana ve senin gibi rahatsız olan tüm canlara
kızlar bende karar aldım bakalım rejime başladım hayırlısı artık.tekrar tüp bebek denemesine kadar en az 10 kilo vermeyi düşünüyorum tüp bebege kiloda etkiliymiş öyle duydum.rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?