Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ağol bu gün daha iyiyim
dün dr gittim aslında grip tem çok beni rahatsız eden şey böbreklerim ve idrar yolu enfeksiyonum vardı onlarmış
dr ilaç vermişti iyi geldi çok şükür

yetercim geçmiş olsun canım .

canzimmm kıs gittinmi doktora gördünmü bebişini .

sidelyacım evet kilo önemli bak canzi kilo verdikten sonra hamiş kaldı kilo aslında herşey için önemli. bend evermek istiyorum (((((((((

[ı]günaydınlar kızlar..[/ı]
GÜNAYDIN a.s.a.s.a.s.a.s.

EVET CANIM DÜN GİTTİM İYİYİM BU GÜN

günaydınlar canların hayırlı günler olsun inşallah

canım inşallah hayırlısıyla bugün gidicem inşallah allahım bana bağaşlamıştır bebeğimi hayırlı sağlıklı bir bebek sahibi olmayı nasip etmiştir allahım
evet arkadaşlar ben kilo verdim yaklaşık 8 kilo ondan sonra hamile kaldım kilo önemli bir etken kilo verdinizmi yumurtalıklarınız daha iyi çalışıyor şansımız artıyor
Allahım isteyen ve ümitle bekleyen herkeze nasip etsin sizlerede biran önce göstersin allahım

günaydın şekerlera.s.
daha kahvaltı etmedim ama size bir uğrayayım dedim:asigim:

kızlar nasılsınız,özlem canım sen nasılsın?canzi hamişlik nasıl gidiyor.

canım bir iki gündür hafif bulantılarım oluyor ama onada şükür insan hamile olduğunu o bulantılardan anlıyor yoksa hiçbir değişiklik olmuyor bugünde doktordan allahın izniyle hayırlı haberlerle dönersem çok daha iyi olacağım darısı sizlerin başına canım

canzi3445, Fadik+, ozlem82do+, yabangülüm kızlar hoşgeldinizzzz
hoşbulduk şekeropuyorumnanaktan
pehrizinde hayırlı olsun canım....kolayca kilolalarından kurtulursun inşallah...

güzel haberlerle gel inşallah...rabbim bebeğini sağ salim sana bağışlasın...

canzicim inşallah güzel haberlerle gelceksin canım ilk pıt pıtları duycaksın inşallah bugün rabbim herkese yaşatsın inşallah o duyguları
bu arada herkese günaydın kızlar

kızlar nasılsınız,özlem canım sen nasılsın?canzi hamişlik nasıl gidiyor.
ÇOK İYİYİM CANIM ALLAHA ŞÜKÜR .SEN NASILSIN CANIM BEN NE ZAMANDIR TROIDIME BAKTIRMIYORUM Bİ GİDİP KAN TAHLİLİ YAPTIRMAMA LAZIM İLAÇLARINI AYNI DOZDA KULLANMAYA DEVAMMI EDİYOSUN.ben kafama göre takılıyorum ilaçta biraz salladım sanırım haftaya gidip ne olmuş görmek istiyorum degerlerim.
canzi3445, Fadik+, ozlem82do+, yabangülüm kızlar hoşgeldinizzzz

DUYUCAKSIN CNAIM İNŞALLAH BİZLEREDE GÜZEL HABERLERLE GELİCEKSİN HEMEN GEL BİZİ MERAKLANDIRMA.:CüvCüv:

kızlar içimden hiç bir şey gelmiyor inanırmısınız bebiş için ne yumurta takibi yapıyorum ne ateş ölçüyorum gelecekse kendiliğinden gelse melegim ya artık yoruldugumu hissediyorum.

hayırlı günler kızlar......bayadır yazmıyodum arada okuyup çıkıyodum....malum ben evde pek durmam olduğumdada misafirim eksik olmaz bide kardeşimin kızına baktım eniştem hastaydı kardeşim anca eşiyle uğraşıyo çocukla ilgilenemiyo bende minikle uğraştım kaç günlerden beri bücür bütün vaktimi alıyo ne yemekle uğraştırıyo ne iş yaptırıyo hep benle ilgilen oyna diyo cadı 1.5 yaşında oldu tam yaramazlık zamanı ama çok seviyorum onu yaptığı herşey bana güzel geliyo bazen çok yaramazlık yapıp sinir etsede ona kızmaya bile kıyamıyorum allah isteyen herkese hayırlı böyle tatlı evlat nasip etsin inşallahhh sağolsun bana annelik duygusunu fazlasıyla yaşatıyo kardeşimle yakın olunca çok sık görüşüyoruz banada fazlasıyla düşkün tabi her dediğini yapınca annesinden çok benim adımı sayıklıyo kardeşimle kocasıda diyolar zaten sen bunu al biz bi tane daha yaparız bizi senin kadar anmıyo diye neyse.......sitede problem vardı sinir ediyodu insanı şimdi düzelmiş herhalde.........pek değişiklik olmamış topiğimizde yeni hamiş haberleri yok ya zaten hep böyle oluyo geldimi arka arkaya olmazssada baya uzun sürüyo neyse hayırlısı ..........bendede pek bi değişiklik yok 2 aydan beri halen adet olamadım sökmüyor inat ediyo gıcık şey her gün sancı ağrı olacak diyorum önlem alıyorum tık yok zaten aldığım 2 paket pedide böyle boştan boşa bitirdim kesin bir dr gitmem lazım ama adet olayımda gideyim diyorum malum genelde adetin 3 günü yapılan tahliller daha iyi oluyo neyse kendinize iyi bakın kızlar öptüm sizi

amin canım amin :Saruboceq:işallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar içimden hiç bir şey gelmiyor inanırmısınız bebiş için ne yumurta takibi yapıyorum ne ateş ölçüyorum gelecekse kendiliğinden gelse melegim ya artık yoruldugumu hissediyorum.

aslında oluruna bırakmak en iyisi.çünkü ateş şu bu psikolojimizi daha çok yıpratıyor.kendiliğinden geleceklersede engelliyoruz.

slm kızlar nasılsınız? kimsecikler yokmuuuuu

Günaydın arkadaşlar,a.s.
canzi canım çokkk tebrik ederim..opuyorumnanaktan

CANIM İNŞŞŞ GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN
AYIRLISIYA SAĞLIK HAYIRLI BİR EVLET NASİP ETSİN RABİM

günaydın şekerlera.s.
daha kahvaltı etmedim ama size bir uğrayayım dedim:asigim:

HOŞGELDİN CANIMa.s.a.s.a.s.a.s.
BİZ İŞTE BÖLEYİZ BAĞIMLILIK YAPARIZ :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…