canım ağol bu gün daha iyiyim
dün dr gittim aslında grip tem çok beni rahatsız eden şey böbreklerim ve idrar yolu enfeksiyonum vardı onlarmış
dr ilaç vermişti iyi geldi çok şükür
GÜNAYDIN a.s.a.s.a.s.a.s.[ı]günaydınlar kızlar..[/ı]
yetercim geçmiş olsun canım .
canzimmm kıs gittinmi doktora gördünmü bebişini .
sidelyacım evet kilo önemli bak canzi kilo verdikten sonra hamiş kaldı kilo aslında herşey için önemli. bend evermek istiyorum(((((((((
yetercim geçmiş olsun canım .
canzimmm kıs gittinmi doktora gördünmü bebişini .
sidelyacım evet kilo önemli bak canzi kilo verdikten sonra hamiş kaldı kilo aslında herşey için önemli. bend evermek istiyorum(((((((((
kızlar nasılsınız,özlem canım sen nasılsın?canzi hamişlik nasıl gidiyor.
canzi3445, Fadik+, ozlem82do+, yabangülüm kızlar hoşgeldinizzzz
hoşbulduk şekeropuyorumnanaktancanzi3445, Fadik+, ozlem82do+, yabangülüm kızlar hoşgeldinizzzz
güzel haberlerle gel inşallah...rabbim bebeğini sağ salim sana bağışlasın...günaydınlar canların hayırlı günler olsun inşallah
canım inşallah hayırlısıyla bugün gidicem inşallah allahım bana bağaşlamıştır bebeğimi hayırlı sağlıklı bir bebek sahibi olmayı nasip etmiştir allahım
evet arkadaşlar ben kilo verdim yaklaşık 8 kilo ondan sonra hamile kaldım kilo önemli bir etken kilo verdinizmi yumurtalıklarınız daha iyi çalışıyor şansımız artıyor
Allahım isteyen ve ümitle bekleyen herkeze nasip etsin sizlerede biran önce göstersin allahım
ÇOK İYİYİM CANIM ALLAHA ŞÜKÜR .SEN NASILSIN CANIM BEN NE ZAMANDIR TROIDIME BAKTIRMIYORUM Bİ GİDİP KAN TAHLİLİ YAPTIRMAMA LAZIM İLAÇLARINI AYNI DOZDA KULLANMAYA DEVAMMI EDİYOSUN.ben kafama göre takılıyorum ilaçta biraz salladım sanırım haftaya gidip ne olmuş görmek istiyorum degerlerim.kızlar nasılsınız,özlem canım sen nasılsın?canzi hamişlik nasıl gidiyor.
canzi3445, Fadik+, ozlem82do+, yabangülüm kızlar hoşgeldinizzzz
günaydınlar canların hayırlı günler olsun inşallah
canım inşallah hayırlısıyla bugün gidicem inşallah allahım bana bağaşlamıştır bebeğimi hayırlı sağlıklı bir bebek sahibi olmayı nasip etmiştir allahım
evet arkadaşlar ben kilo verdim yaklaşık 8 kilo ondan sonra hamile kaldım kilo önemli bir etken kilo verdinizmi yumurtalıklarınız daha iyi çalışıyor şansımız artıyor
Allahım isteyen ve ümitle bekleyen herkeze nasip etsin sizlerede biran önce göstersin allahım
canım bir iki gündür hafif bulantılarım oluyor ama onada şükür insan hamile olduğunu o bulantılardan anlıyor yoksa hiçbir değişiklik olmuyor bugünde doktordan allahın izniyle hayırlı haberlerle dönersem çok daha iyi olacağım darısı sizlerin başına canım
kızlar içimden hiç bir şey gelmiyor inanırmısınız bebiş için ne yumurta takibi yapıyorum ne ateş ölçüyorum gelecekse kendiliğinden gelse melegim ya artık yoruldugumu hissediyorum.
canım bir iki gündür hafif bulantılarım oluyor ama onada şükür insan hamile olduğunu o bulantılardan anlıyor yoksa hiçbir değişiklik olmuyor bugünde doktordan allahın izniyle hayırlı haberlerle dönersem çok daha iyi olacağım darısı sizlerin başına canım
CANIM İNŞŞŞ GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİNgünaydınlar canların hayırlı günler olsun inşallah
günaydın şekerlera.s.
daha kahvaltı etmedim ama size bir uğrayayım dedim:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?