Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım Nevrom yaaa üzüldüm. Umarım hersey tez zamanda yoluna girer. Ben 78 le hamile kalıp 88 le doguma girmistim. Hem lohusa hem ameliyatlı üstüne cocuk onun üsütüne eşinin ameliyatı kolay değil gercekten çok iyi anlıyorum. Kızlar dogum sonrası depresyonda oluyor kimisi 40 günde atlatırken kimi 2-3 ay kimindede uzun süre devam ediyor.
Badem umarim hamişliğin iyi geciyordur canım kendine iyi bak.

yağmurcan canım sen istisnasın canım eminim elinde olsa ameliyathaneden kk ya bağlanacaktın canım. sezeryandan ertesi günmüydü maşallah hemen netteydin kız opuyorumnanaktan

Biz micro teseden de umutsuz çıktık bulunamadı..bundan sonrası nedir bilemiyorum..kök hücreyi araştırmak istiyorum fakat onaylanması zormuş gibi duydum..ilk micro tesede başarısız olup sonradan başarı yakalamış olan varmıdır..çok kötü bunalımdayımm bennnnn (((

sağol canım yyaaa
iyiyim şidi

Benim arkdasımda sezeryanla dogum yaptı oda 1 ay yataktan kalkamamıştı dikişleir açılmış resmen kabus günler geçirmişti. Narkozdan sonra uyanmasıda zaman almıştı. Ben 2 günde ayağa kalktım işte herkesin bünyesi farklı doktor bana karın kısmında yağlanma yok onedenle kesiğin cabuk iyileşti demişti...

Şimdilik pek bir sorun yaşamıyorum,teşekkürler canım..opuyorumnanaktan

casper33, ealsnas, Esrik, Fadik, liyadora+, nesrinsavas, YAĞMURCN KIZLAR NE HABERSİNİZ
BU GÜN YENİ GİREBİLDİM

tülincim aşılaman hayırlı olsun canım. karamsar düşünme belkide haklısın vakit kaybettiğini düşünüyosundur anlıyorum seni farzet devlet tarafından zorunlu. hem allhın işi belli olmaz tüple gelir diyosun gelmez aşılamayla gelmez dersin bakarsın allahım ol der oluverir inşallah. bir dene bakalım hayırlısı olsun canım benim.opuyorumnanaktan

evt casperım :)) aynen bi ara aklıma gelmedi değil laptopu hastaneye getirmek dr bana bi gün daha kalabilirsin istersen dedi ama ertesi gün çıktım :)) dediğin gib gelir gelmez nete girdim doğuma gireceğim sabaha karşıda netteydim delikafadulden cidden sezeryanda olacak varsa Allah herkese benim gibi doğum nasip etsin hemşireler bile maşallah dedi

hee bu arada evime hırsız girdi çalındı laptopum artık anneme gelince nete giriyorum yada ablam bize gelince ((((((((
teşekkürler harzemcim Rabbim herkese nasip etsin dularımdasınınz arkaşlarım yeminle söylüorum ameliyathaneye giderken ağlıyordum hüngür hüngür aklıma geldi topicimiz ve arkaşlarımm

kızlar fazla uzatmayalım isterseniz..
burası yine de nevonun topiği ve biz iletişimimizi burdan sağlıyoruz..
ceza alıp kapanmasını istemem..

bu konuda tüline katılıyorum...
ne olur artık bu konuyu tartışmayalım...
biz bu topiğn çok faydasını gördük ve bizden sonrada bu topikteki bilgilere ihtiyacı olan çok insan olacak...
başka topiklerde açılabilir ama biliyoruzki yeni açıkmışbir topiği ayakta,devamlı aktif tutmak gerçekten zor...
bu topik için bile bugünlerde zorlanıyoruz...

herkesinde nevroya kırılmalarında bir haklılık payı görüyorum...
bu tartışma daha öncede yaşandı...
daha önce çok seyrek girdiği içindi(2-3 hafta falan)ama şimdiki hiç girmediği için...
seyrek girmesine ben hep hak verdim....çünkü tabiki herzamanki gibi gelemezdi...
ama en son mesajı yazalı tam 3 ay olmuş....bu 3 ay içinde ne kadar rahatsız olursa olsun bir kere veya 2 kere girip haber verebilirdi...
eşinin yasağı bir kere olsun aşılabilirdi diye düşünüyorum...
aklıma en kötü ihtimal evde netin olmadığı geliyor ki öğle değilmiş...
öğle bile olsa tel no su olan arkadaşlar var....
bize daha öncede haber etmişti...
bir kere olsun arayıp benim durumum bu diyebilirdi...
herkes nevroya darıldı çünkü o bu topikte sıradan biri değildi...
bu toğikte hamile olduktan sonra gelmeyen o kadar çok kişi varki...
hiç birine darılmıyoruz...
ama.......

neyse kızlar uzatmayalım artık...
şuan evim duman içinde nedenine gelince yemeği yaktım...
sır bu topik için birşeyler yazmak adına...
halbuki benim şuan buraya girmeye bile zamanım yok...
ama bu topiğin yeri bende bu kadar işte...

kaydirigubbakcemile3canım benim kociş kurabiye pek sevmez...bu yüzden bend esık yapmıyorum...
bu yüzden yerdımcı olamıyacağım...

bademcim nevroyu savunmanı anlıyorum....ama dediğim gibi sadece doğumdan sonra değil bu 3 ay içinde bir tel de edebilirdi...
diyeceksinki ben konuştumya...
ama o etmedi sen aradın...
bunlar farklı şeyler....
ben de nevroyu çok merak ettim...istesem arayıp telinide bulurdum...
ama o bizleri hiç aramayınca bende vaz geçtim...

nesrin canım nasılsın. seni görmek ne güzel bir an önce hayırlısı ile kavuşuverirsiniz inşallah canım artık beraber olacaksın eşinle gözünaydın canım

kız harzem kurabiyemi dedin aç kapıyı çabuk geliyorum bennnnnnnnnnnnnnn. yalnız söylim ben yemekten size kalmaz kurabiye haaaaa

arada kaynadımmı ne:) neyse sonra muhakkak biri benim başımı okşar dimi :/ ne yapıcam bennnnnn

mrb canım. genede umudunu kaybetme araştırmaya devam et sor soruştur benim pek bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yazını gördükçe mutlaka yazacaklardır sna canım. hakkınızda hayırlısı olsun

canım benim bu konuda çok bir bilgim yok...
ama tesenin bir kaç kere denendiğini duymuştum sanki...
allah yadımcınız olsun...inşallah bir dahakine çıkar...

kızlar ben çıkıyorum yeniden yemek yapacağım...

tencere felakat büyük ihtimal çöpe gidecek...

allahim kalbine ferahlik versin canim
seni anlayabiliyorum
ama umudunu kaybetme
farkli zamanlarda dene
ne biliyim azosperm icin ilaclardan falan kullanin ve sonra tekrar deneyin
ben her zaman inanin arkadaslar
allaha sizler icin dua ediyorum
rabbim azosperm olan arkadaslarima bi umut ver onlarin umudunu kaybetmesine izin verme iki uc tanede olsa sperm ver diye hep dua ediyorum
edicemde canim

gecmis olsun ve kolay gelsin fadikcim
zor sey yemek yandiysa valla

yetercim iyiz çok şükür bebe ayağımda pc kucağımda :)) bir yandan sallıyorum bir yandan laf yetiştiriyodum kk ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…