Şimdi Nevro ile konuştum...
Günde sadece 5 saat uykuyla durduğunu,o 5 saatin de kesintili olduğunu,oğlunun çok yaramaz olduğunu,geceleri sürekli uyandığını,eşinin ameliyat olduğunu,şu an yatıyor durumda olduğunu,annesinin de grip olduğu için kendisine yardım edemediğini bu yüzden bebeğine bile yaklaşamadığını ,annesinin ancak evde yemek yaptığını,kendisinin çocuğuyla uğraşmaktan ne internete de de başka bir şeye zaman ayıramadığını söyledi..Yemek,temizlik vs işlerini annesi yapıyormuş.....
Doğuma kadar çok zorlandığını normalde 60 kilo iken 96 kilo ile doğuma girdiğini,bütün vücudunun su topladığını,iş yerinden ona mecburen izin verdiklerini,dıptısın da iş yerine onu ziyarete geldiğinde halini gördüğünü söyledi ve isteyen istediğini düşünsün ,canları sağolsun dedi......
Sezaryanden sonra 15 gün yataktan yardımsız kalkamadığını söyledi..
Bu gün loğusalığının 24. günüymüş...
ayrıca sezeryan oldum çoktaaa rahat geçti desteksiz kalktım 3.günden itiberen bebğimin alt değiştirme üst giydirme herşeyini ben yaptım Allah herkese öyle doğum nasip etsinn hmm ayrıca balkafa normal doğum daha zor sezeryandan kesinliklee
canzi rabbim sana bize doğum hikayeni anlattığın günleride gösterir inşallahhhh sağlıklı hayırlı bir evladın olur umarım..........
özlemcim tedaviyemi başlıyosun kız inşallah bu sefer pozitifi görürsün canım sende hamileler kervanına katılırsın güzelim.........
yağmurcan sana katılıyorum zanlımca bir tek sen çıktın kız hayırlı bu topikten ayrılmayan hep uğrayıp slm verip haber veren allah herşeyi gönlüne göre versin bebeğin sağlıklı şekilde büysün emii nasıl dua ama...........
yetercim geç ooldu ama geçmiş olsun kızzz......
nan balkafa bir uğrayıp kaçıyon hemen gız artıkın seni diğer topiklerdede göremiyom hayırdır girmiyonmu artıkın fazla nete
Canım Nevrom yaaa üzüldüm. Umarım hersey tez zamanda yoluna girer. Ben 78 le hamile kalıp 88 le doguma girmistim. Hem lohusa hem ameliyatlı üstüne cocuk onun üsütüne eşinin ameliyatı kolay değil gercekten çok iyi anlıyorum. Kızlar dogum sonrası depresyonda oluyor kimisi 40 günde atlatırken kimi 2-3 ay kimindede uzun süre devam ediyor.
Badem umarim hamişliğin iyi geciyordur canım kendine iyi bak.
casper33, ealsnas, Esrik, Fadik, liyadora+, nesrinsavas, YAĞMURCN KIZLAR NE HABERSİNİZ
BU GÜN YENİ GİREBİLDİM
kızlar fazla uzatmayalım isterseniz..
burası yine de nevonun topiği ve biz iletişimimizi burdan sağlıyoruz..
ceza alıp kapanmasını istemem..
kaydirigubbakcemile3canım benim kociş kurabiye pek sevmez...bu yüzden bend esık yapmıyorum...yahuu kızlar pek alakası yok amma bana özelden sizin bildiğiniz hatta denediğiniz güzel şekerli kurabiyeler varmı ...kk da aradım ama yinede pek içime sinmedi...tuzluyu buldum ama şekerlide kafam karıştı yapacam güzel olmicak sonraada eşim dır dır devamlı söyleyecek çünkü o şekerli kurabiye sever bense tuzlu...(allah rahmet eylesin babaannem hep kureybe derdi kurabiyeye bir türlü doğrusunu söyletemezdik yazınca aklıma geldi rahmetli birden güldüm sizinlede paylaşayım dedim)
arada kaynadımmı ne:) neyse sonra muhakkak biri benim başımı okşar dimi :/ ne yapıcam bennnnnn
Biz micro teseden de umutsuz çıktıkbulunamadı..bundan sonrası nedir bilemiyorum..kök hücreyi araştırmak istiyorum fakat onaylanması zormuş gibi duydum..ilk micro tesede başarısız olup sonradan başarı yakalamış olan varmıdır..çok kötü bunalımdayımm bennnnn (((
Biz micro teseden de umutsuz çıktıkbulunamadı..bundan sonrası nedir bilemiyorum..kök hücreyi araştırmak istiyorum fakat onaylanması zormuş gibi duydum..ilk micro tesede başarısız olup sonradan başarı yakalamış olan varmıdır..çok kötü bunalımdayımm bennnnn (((
canım benim bu konuda çok bir bilgim yok...
ama tesenin bir kaç kere denendiğini duymuştum sanki...
allah yadımcınız olsun...inşallah bir dahakine çıkar...
kızlar ben çıkıyorum yeniden yemek yapacağım...
tencere felakat büyük ihtimal çöpe gidecek...
arada kaynadımmı ne:) neyse sonra muhakkak biri benim başımı okşar dimi :/ ne yapıcam bennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?