Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Teşekkür ederim.

Biz kullandık canım 3 ay,.biz de hiç bişey değişmedi,aama değiştiren kişiler de gördüm,
bizimki sanırım çevresel değil kalıtsal bozukluk,Solgar yada GNC de vardı,Solgardı sanırım.
Denemek de fayda var ama,

ya off ya alıntı yapmaya çalışıyorum bi türlü beceremedim yavv.neyse.bide böyle deneyim bakim.kızlar olazsa bana anlatın ya.şu alıntı yapmayı

fadiğim bir sonraki tarihim 7 ocak demeyi unutmuşum..
bugün iğneye başladım..
pazartesi kontrole gidicem..
aşılama başladı bakalım olmaz ya neyse kaydirigubbakcemile3

tüliny canım hayırlı olsun .tedaviye başlamışın.inş sende hamişlere katılırsın.arkandan da bizler geliriz.rabbim gönlüne göre versin:Saruboceq::sm_cool:inş tedavin sonunda:sm_cool:bunun gibi sevindiğini görürüz.

parantez içindeki quoteleri silmeden dene canım

iyi geceler bacılar........sayfalar ilerlemeye başladı en sonunda inşallah güzel haberlerde gelir bol bol hamişimiz çıkar inşallah yeni yılı şöyle yeni cici annelerle karşılayalım dimiii

İyi geceler kızlar nasılsınız bu aralar yoğunum pek yazamıyorum ama her gün açıp okuyorum.kızlar keçiboyuzu kürünü ve havuç suyunu bir arada kullanabilirmiyiz.yani birini akşam birini sabah içirsem.Birde ben ibrahim sarçoğlundan kür şeklinde kendinin hazırladığı karışımlardan almayı düşünüyorum mail atmıştım geri döndüler ibrahim bey görüştüreceklerdi ve sperm testinin fax istediler ona göre bişey verceklerdi ama tekkrar aramdım aslında yeni bir sperm testi yaptırsak ona göre bişeyler yapalım diyorum çünkü;biz geçen ocak ayında yaptırmıştık testi üstünden 1 yıl geçti durum nedir bilmiyoruz.Ama benim eşim hiç oralı değil herşeyle ben uğraşıyorum bazen yoruluyorum bu durumdan neyse allah yar ve yardımcımız olsun..herkese acil şifalar ve mucizeler versin.

hamile falan yok ya kızlar heyecan yapmayım.......
emme inşallah bugün bir hamile haberi çıkarda burdan bizlerde seviniriz azcuk

Son düzenleme:
Canım aşılama tedavin hayırlı olsun.İnşallah sende hamle kalırsın.Bende beklemedeyim.

nergis sen söyleyeli daha birkaç gün geçti ama bana çok uzun geldi nedense..
pozitif sonucu öğrenelim artık inş senden..
bize yapılan aşılama prosedür icabıymış canım..
o yüzden olur diye girmedim tedaviye..
zamanı gelmiştir Rabbim verir belli de olmaz tabi..
hayırlısını diliyorum herkes için ve kendim için..

tuliny canim hayirli olsun
insallah yuzunu guldurecek sonuclar alirsin:Saruboceq:

sağol minoşum..
valla benden çok çok olumlu bakıyorsunuz duruma çok sağol..
olmaz diye bakayım ben yine de olursa sürpriz olsun kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim.

rica ederim canım..

canim hayirli olsun tedavin insallah sonu guzel olur

meryemcim sağol canım..
inş az kaldı senin tedaviye de..

sağol canım.. dediğin gibi olur belki de.. :kedi:
bizim spermler uyuşuk epey kaydirigubbakcemile3 4,5 milyon sayı..
0 ileri hızlı hareket.. veeeee 0 morfoloji..
tutarsa mucize olucak..

başladın demek...
hayırlı olsun bitanem...
ama ne olur bu kadar negatif olma canım...
biliyorsun ne kadar düşük değerlerle normal yolla bile hamile kalaln arkadaşlar oldu...
allah yardımcınız olsun...

teşekkür ederim fadiğim..
hayırlısını istiyorum bende canım..
dediğiniz gibi zamanı gelmişse olucak..
negatiflik değil aslında benimkisi çok rahatım..
stres yapmıyorum kendimi kasmıyorum o olcak bu olcak demiyorum..
böylesi daha iyi..
illa olacak kesin tutar diye kaygım hiç yok..
sonu hayırlı olsun olsa da olmasa da.. Şeniz

fadikcim sanırım en sonunda adet oldum..........
kaç günlerden beri çamur şeklinde lekeler geliyordu ama bugün sıvılaşıp artmaya başladı galiba en sonunda teşrif etti...............
ekim kasım en sonunda oldu aralık ..........
bugün teşrif ediş tarihi aralığın 16 sı ben belki düzenli gelir umuduyla ocak 16 diyorum.....
okadar sevindimki sabahı bekleyemedim (dersem inanma canım kociş yok uyku tutmuyor geziniyorum ) şimdiden yazdım sana listede güncelle canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…