canım her hastanede değer aralıkları farklı oluyor..
en iyisi kendi sonucunu kendin değerlendirmen..
bu değerlerin yanında kadın foliküler faz yazan bir değer olması lazım o değerlerin arasındaysa sorun yok demektir..
bildiğim kadarıyla sorun yok..
rahim filmini de adet bitince çekiyorlar..
adetin ilk gününden say 8 ile 11. günü arası bir gün çekilirsin..
[/Biz kullandık canım 3 ay,.biz de hiç bişey değişmedi,aama değiştiren kişiler de gördüm,
bizimki sanırım çevresel değil kalıtsal bozukluk,Solgar yada GNC de vardı,Solgardı sanırım.
Denemek de fayda var ama,
QUOTE]
ilgin için tşk ler canım.ikna edersem kullanırız.birde biz deneyelim bakalım.denemekte yarar var.sizin morfoloji kaçtı acaba.valla işimiz zor görünüyo kızlar.allah yardımcımız olsun.tek umudum bu ilaçtı ama neyse canım Allah kerim.bakacaz artık.
fadiğim bir sonraki tarihim 7 ocak demeyi unutmuşum..
bugün iğneye başladım..
pazartesi kontrole gidicem..
aşılama başladı bakalım olmaz ya neyse kaydirigubbakcemile3
[/Biz kullandık canım 3 ay,.biz de hiç bişey değişmedi,aama değiştiren kişiler de gördüm,
bizimki sanırım çevresel değil kalıtsal bozukluk,Solgar yada GNC de vardı,Solgardı sanırım.
QUOTE]
ilgin için tşk ler canım.ikna edersem kullanırız.birde biz deneyelim bakalım.denemekte yarar var.sizin morfoloji kaçtı acaba.valla işimiz zor görünüyo kızlar.allah yardımcımız olsun.tek umudum bu ilaçtı ama neyse canım Allah kerim.bakacaz artık.
tabi tabi canım deneyin bence de,herkes de farklı reaksiyonlar gösterebilir.%3 çıktı bizim hep ama enson memorialda çektirdik,büyütünce %1 e düştü.Tek umut diye düşünme,sonuçta şans şanstır,ol diyince oluyor,herşeyi normal olup yine de olmayan çiftler var,herşeyi problemli olup hiç ummadıkları anda hamilelik yaşayanlar da:lepi:
Ayrıca siz sadece 1 kere mi çektirdiğiniz,morfoloji bakana göre değişebilen bişey,eğer 1kere çektirdiyseniz,bence başka bi merkezde 3ay sonra tekrar çektirin,problem çıkarsa sonra üzülün derim.Böyle çok farklı sonuçları çıkan insanlar da var.ınan 2 senedir araştırıyorum ben:)
fadiğim bir sonraki tarihim 7 ocak demeyi unutmuşum..
bugün iğneye başladım..
Biz kullandık canım 3 ay,.biz de hiç bişey değişmedi,aama değiştiren kişiler de gördüm,
ya off ya alıntı yapmaya çalışıyorum bi türlü beceremedim yavv.neyse.bide böyle deneyim bakim.kızlar olazsa bana anlatın ya.şu alıntı yapmayı
tabi tabi canım deneyin bence de,herkes de farklı reaksiyonlar gösterebilir.%3 çıktı bizim hep ama enson memorialda çektirdik,büyütünce %1 e düştü.Tek umut diye düşünme,sonuçta şans şanstır,ol diyince oluyor,herşeyi normal olup yine de olmayan çiftler var,herşeyi problemli olup hiç ummadıkları anda hamilelik yaşayanlar da:lepi:
Ayrıca siz sadece 1 kere mi çektirdiğiniz,morfoloji bakana göre değişebilen bişey,eğer 1kere çektirdiyseniz,bence başka bi merkezde 3ay sonra tekrar çektirin,problem çıkarsa sonra üzülün derim.Böyle çok farklı sonuçları çıkan insanlar da var.İnan 2 senedir araştırıyorum ben:)
canım çok sağol ya.ne bilim şaşırdım artık ne yapacağımı.ne edeceğimi.bakalım hayırlısı artık.
Ayrıca siz sadece 1 kere mi çektirdiğiniz,morfoloji bakana göre değişebilen bişey,eğer 1kere çektirdiyseniz,bence başka bi merkezde 3ay sonra tekrar çektirin,problem çıkarsa sonra üzülün derim.Böyle çok farklı sonuçları çıkan insanlar da var.İnan 2 senedir araştırıyorum ben:)
evet canım bir defe kruger kriterine göre mi ne bakıldı.evet dediğin gibi değişiklik gösteren bişeymiş bakana göre.bir başkasıda baksa çok çok bu %1-%5 arası olur herhal değilmi.en iyisi bol bol dua edelim.şifayı veren rabbim değil mi.ayrıca alıntı yapmak için yardımın için tşk ler canım.yeni old için sağını solunu çok bilmiyom.inş bu kez yapabilmişimdir.alkisalkisalkis
İyi geceler kızlar nasılsınız bu aralar yoğunum pek yazamıyorum ama her gün açıp okuyorum.kızlar keçiboyuzu kürünü ve havuç suyunu bir arada kullanabilirmiyiz.yani birini akşam birini sabah içirsem.Birde ben ibrahim sarçoğlundan kür şeklinde kendinin hazırladığı karışımlardan almayı düşünüyorum mail atmıştım geri döndüler ibrahim bey görüştüreceklerdi ve sperm testinin fax istediler ona göre bişey verceklerdi ama tekkrar aramdım aslında yeni bir sperm testi yaptırsak ona göre bişeyler yapalım diyorum çünkü;biz geçen ocak ayında yaptırmıştık testi üstünden 1 yıl geçti durum nedir bilmiyoruz.Ama benim eşim hiç oralı değil herşeyle ben uğraşıyorum bazen yoruluyorum bu durumdan neyse allah yar ve yardımcımız olsun..herkese acil şifalar ve mucizeler versin.
canım kürler hakkında çok bilgim yok...
ama test yapalı çok zaman geçmiş...bnece de yeni bir test yaptırın...
Yeni hamile mi var arkadaşlar ?
yokya kızlar yeni hamilemiz yok şimdilik...kızlar merhaba sanırım hamile var ben mi yanlış gördüm döktürmüşsünüz maşallahhhh yine hızlanmış topic
aslında var ama arkadaşın kendisi bu sıra siteye girmemiş...
ben ona özel mesaj yazdım...
geldiğinde bizede haber verecektir...
bu arkadaş tedaviler listesindeki surayn...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...6-cok-sukur-dondurulmuslarimla-hamileyim.html
selam canım...slm fadik . ordamısın gıı?
mesajını görmeden çıkmışım...
başladın demek...fadiğim bir sonraki tarihim 7 ocak demeyi unutmuşum..
bugün iğneye başladım..
hayırlı olsun bitanem...
ama ne olur bu kadar negatif olma canım...
biliyorsun ne kadar düşük değerlerle normal yolla bile hamile kalaln arkadaşlar oldu...
allah yardımcınız olsun...
Canım aşılama tedavin hayırlı olsun.İnşallah sende hamle kalırsın.Bende beklemedeyim.
tuliny canim hayirli olsun
insallah yuzunu guldurecek sonuclar alirsin:Saruboceq:
Teşekkür ederim.
canim hayirli olsun tedavin insallah sonu guzel olur
tüliny canım hayırlı olsun .tedaviye başlamışın.inş sende hamişlere katılırsın.arkandan da bizler geliriz.rabbim gönlüne göre versin:Saruboceq::sm_cool:inş tedavin sonunda:sm_cool:bunun gibi sevindiğini görürüz.
başladın demek...
hayırlı olsun bitanem...
ama ne olur bu kadar negatif olma canım...
biliyorsun ne kadar düşük değerlerle normal yolla bile hamile kalaln arkadaşlar oldu...
allah yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?