Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi öpüyorum herkesi görüşürüz iyi akşamlar

bu sefer kesin çıktım ha,
hadi öptüm herkesi opuyorumnanaktan

hahha canım yemeğin yok muuu
kıyamam ben sana
bence bir havucu tavada havuçlar kendinden geçee kadar çevir
sarımsaklı yoğurt ve dereotu ekle
evde ceviz vs varsa onu da ekle
oohh misss
bir de çin pilavı yap...sadece pirinçleri soğuk suda haşlıyorsun...o da yağsız mideni yormaz
yanına ızgara ve salata
oh bitti endişe
aaa çorba yapmadık bre...yap ortaya karışık bi çorba
tarhanan varsa 5 dk da o da hazır

insallah canim insallah Şeniz

canım spermler 3 ayda ancak değişebiliyormuş...

insallah canim ya
keci boynuzundan umutluyum
sayimiz 44 milyonlardan bir kac milyona dustu birden
doktor bile sasirdi atesli bir hastalik mi gecirdin filan diye sordu esime
umarim keci boynuzuyla asariz bu gunleride:Saruboceq:
şifa olsun canım...inşallah işe yarar...

aaa aymes de burada
naber canımmm
hoşgeldin canım...özlemişiz seniopuyorumnanaktan
canım eşinin testleri nasıl çıktı...

tamam canım bunları da listeye yazdım....

SLM KIZLAR.ben nette PYCNOGENOL diye bitkisel bir ilaç var solgarda.bu morfoloji içinmiş kullananız oldumu hiç

MUCİZE!!!! SPERMİN MORFOLOJİK BOZUKLUĞUNUN TEDAVİSİNİ TÜRKİYE'YE SUNUYORUM:
Arkadaşlar, bugün 27 temmuz 2004 ve ben ve eşim bir saat önce eşimin enson yaptırdığı spermiyogram sonucunu aldık. Eşimin inanılmaz araştırmacı kişiliği ve bu morfolojik bozuukluğun üzerinde yaptığı araştırmalarda 1999 yılında European Drug Research dergisinde yayınlanan bir makaleye ulaşması hayatımıza sanırım bu test sonuçlarına göre yeni bir yön verecek. Bu makalede 100 denek üzerinde üç ay süreyle günde 200 ml almak kaydıyla Pyconegol alındığında morfolojik bozukluğu %99 oranlarında düzelttiği ve hiçbir yan etkisinin de görülmediği söyleniyordu. Biz bunu son gittimiz yine bir ünlü profla paylaştığımızda bu tip alternatif yöntemlere rağbet etmememizi, mikroenjeksiyonda gecikmememiz gerektiğini söyledi. Burada bir parantez açarak Türkiye'deki akademisyenlerin veya isim yapmış profesör geçinenlerin kredibilitesini ciddi sorgulamak zorundayız. Nihayetinde bugün üç ay önce %4 olan morfoloji bu kür sonrasında %38!!! Biliyorsunuz buradaki rakamın %14 ve üzeri olması gerekmekte. Biz bu ilacı ABD seyahati esnasında oradaki GNC Shopdan aldık ancak şimdi bu PYCNOGENOL'u nereden bulacağız diye soranlara da müjdem bu ilaç geçen aydan itibaren Türkiye'deki GNC vitaminshoplarda da satılmaya başladı. Bu konu şu anda çok yeni olup, Türkiye'de henüz bilindiğini sanmıyorum çünkü eşimin detaylı araştırmaları bize Türkiye'de hiçbir kaynağa ulaştıramamıştı bu yüzden Türkiye'deki en azından morfolojik bozukluk dolayısıyla infertil olan çiftler için tüpbebek yerine hem sağlıklı, hem stressiz hem de hesaplı, ciddi bir ÇÖZÜM olabilir. Herkese hayallerindeki yaşama ulaşmalarını diliyorum Sevgilerimle (Eski formdan alıntı-scblut'a Teşekkürler)
Yukarı Dön
(UMARIM BİR FAYDASI DOKUNUR)eskilerden kopya aldım. kopyacı demeyin boculurum

bu yazıyı okumuşsunuzdur muhtemelen.kullanıp faydasını gören olmuş başka sitede.sizlerde kullanan varmı.kullansakmı acaba.eşim kabul etse ben hemen sipariş vecemde.eşim diyoki;zaten duyduğun herşeyi yediriyon diyo.oda eksik olsun diyo.sırnaşık şeybu kadar şey yeter diyo.beni öldürmeye mi niyetlisin diyo.beni sinir ediyo.Çok üzgünüm çoookbunlar bitkisel hiç bir zararının olmadığını da biliyoda yemek
istemiyo.ööpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Merhaba Arkadaşlar,
Daha önce de yazdığım gibi eşimde ileri derecede sayı ve hareket sorunu var ve kaan beyle tedaviye başladık.Doktor benim de rahim filmi çektirmemi söyledi.Rahim filmi regl bitiminde mi çekliliyor? tam bitmeden mi? bir de dün adetimin 21. günü idi.Hormon testini tekrar yaptırdım. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Umarım hepimiz en kısa zamanda gebe kalırız...
FSH 3.4 mIU/mL
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH) 6.9 mIU/mL
PROLAKTİN 16.9 ng/mL
ESTRADİOL 103. pg/mL
PROGESTERON 14.2 ng/mL

Biz kullandık canım 3 ay,.biz de hiç bişey değişmedi,aama değiştiren kişiler de gördüm,
bizimki sanırım çevresel değil kalıtsal bozukluk,Solgar yada GNC de vardı,Solgardı sanırım.
Denemek de fayda var ama,yerimseniben

canım her hastanede değer aralıkları farklı oluyor..
en iyisi kendi sonucunu kendin değerlendirmen..
bu değerlerin yanında kadın foliküler faz yazan bir değer olması lazım o değerlerin arasındaysa sorun yok demektir..
bildiğim kadarıyla sorun yok..
rahim filmini de adet bitince çekiyorlar..
adetin ilk gününden say 8 ile 11. günü arası bir gün çekilirsin..

fadiğim bir sonraki tarihim 7 ocak demeyi unutmuşum..
bugün iğneye başladım..
pazartesi kontrole gidicem..
aşılama başladı bakalım olmaz ya neyse kaydirigubbakcemile3

şifa olsun canım...inşallah işe yarar...
insallah canim
fadiğim bir sonraki tarihim 7 ocak demeyi unutmuşum..
bugün iğneye başladım..
pazartesi kontrole gidicem..
aşılama başladı bakalım olmaz ya neyse kaydirigubbakcemile3

tuliny canim hayirli olsun
insallah yuzunu guldurecek sonuclar alirsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…