- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
hadi öpüyorum herkesi görüşürüz iyi akşamlar
canım benim sağol iyi olmaya çalışıyorum napıyım geldim ama hemen çıkmıştım şimdi gördüm mesajını sen nasılsın neler yapıyosun bakıyım bebişlerle
canım gelince kaçma hemen, kimsecikler kalmadı zaten topikte
iyiyiz biz çok şükür cumartesi kontrolümüz vardı kıpır kıpır oynayıp duruyolar, bi tanesi ayaklarını oynatıyo kocişe diyorum futbolcumu olacak ne diye
sende uzatma arayı uğra arada emi eski günleri bende özlüyorum valla sayfalara yetişemiyoduk, umarım zamanla düzelir yeni gelen arkadaşlarımızla hareketlenir biraz
Hoşbuldum canımm. :1hug: :asigim: Şeniz Hep selamlarını aldım tatlım. Bademe sormuşsun , dıptısa sormuşsun. Sağolsunlar onlar da ilettiler. Allah razı olsun senden. İlgine teşekkürler bitanem. opuyorumnanaktan Darısı başına inşallah. :Saruboceq:
aaa aymes de burada
naber canımmm
canım spermler 3 ayda ancak değişebiliyormuş...slm kızlar.size bişe sormak istiyorum.dr dediki ilaçları kullan 1 ay olsun gelin tekrar sperm testi yapalım dedi.gelişme yoksa dtüp bebek dedi.diğeri dedi 3ay kullanınırsın tekrar gelirsin demişt.hangisine inanacamızı şaşırdıkha bu arada eşim ilaçları kullanalı 20gün olmuştu.hormon testi yaptılar.iki hormonu yüksek çıktı.dr dediki demekki dedi ilaçlara gerek yokmuş.ilacın yapacağını vücut zaten üretiyomuş ki ondan hormonlar yükselmiş dedi.1ayı tamamlayıp gelin dedi.sizlerde buna benzer durumlarla karşılaştınız mı.anlamadığım varikosel yok renkli dopplerde de sorun yok.hormonlar zaten normal.nedir bu anlamadık.ne yapacam bilmiyom.çok merak ediyorum bizim durumda başka varmı.cvp yazarsanız çok mutlu olurum:teselli:.
şifa olsun canım...inşallah işe yarar...insallah canim ya
keci boynuzundan umutluyum
sayimiz 44 milyonlardan bir kac milyona dustu birden
doktor bile sasirdi atesli bir hastalik mi gecirdin filan diye sordu esime
umarim keci boynuzuyla asariz bu gunleride:Saruboceq:
hoşgeldin canım...özlemişiz seniopuyorumnanaktanaaa aymes de burada
naber canımmm
tamam canım bunları da listeye yazdım....fadik canım benim adet tarihim muhtemelen 1 falan.kullandıklarımız klomen, evicap e L-arginine keçiboynuzu kürü,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği birde keçiboynuzu pekmezi. inş. tüm sorunların üstesinden geliriz hepimiz.:Saruboceq:
SLM KIZLAR.ben nette PYCNOGENOL diye bitkisel bir ilaç var solgarda.bu morfoloji içinmiş kullananız oldumu hiç
MUCİZE!!!! SPERMİN MORFOLOJİK BOZUKLUĞUNUN TEDAVİSİNİ TÜRKİYE'YE SUNUYORUM:
Arkadaşlar, bugün 27 temmuz 2004 ve ben ve eşim bir saat önce eşimin enson yaptırdığı spermiyogram sonucunu aldık. Eşimin inanılmaz araştırmacı kişiliği ve bu morfolojik bozuukluğun üzerinde yaptığı araştırmalarda 1999 yılında European Drug Research dergisinde yayınlanan bir makaleye ulaşması hayatımıza sanırım bu test sonuçlarına göre yeni bir yön verecek. Bu makalede 100 denek üzerinde üç ay süreyle günde 200 ml almak kaydıyla Pyconegol alındığında morfolojik bozukluğu %99 oranlarında düzelttiği ve hiçbir yan etkisinin de görülmediği söyleniyordu. Biz bunu son gittimiz yine bir ünlü profla paylaştığımızda bu tip alternatif yöntemlere rağbet etmememizi, mikroenjeksiyonda gecikmememiz gerektiğini söyledi. Burada bir parantez açarak Türkiye'deki akademisyenlerin veya isim yapmış profesör geçinenlerin kredibilitesini ciddi sorgulamak zorundayız. Nihayetinde bugün üç ay önce %4 olan morfoloji bu kür sonrasında %38!!! Biliyorsunuz buradaki rakamın %14 ve üzeri olması gerekmekte. Biz bu ilacı ABD seyahati esnasında oradaki GNC Shopdan aldık ancak şimdi bu PYCNOGENOL'u nereden bulacağız diye soranlara da müjdem bu ilaç geçen aydan itibaren Türkiye'deki GNC vitaminshoplarda da satılmaya başladı. Bu konu şu anda çok yeni olup, Türkiye'de henüz bilindiğini sanmıyorum çünkü eşimin detaylı araştırmaları bize Türkiye'de hiçbir kaynağa ulaştıramamıştı bu yüzden Türkiye'deki en azından morfolojik bozukluk dolayısıyla infertil olan çiftler için tüpbebek yerine hem sağlıklı, hem stressiz hem de hesaplı, ciddi bir ÇÖZÜM olabilir. Herkese hayallerindeki yaşama ulaşmalarını diliyorum Sevgilerimle (Eski formdan alıntı-scblut'a Teşekkürler)
Yukarı Dön
(UMARIM BİR FAYDASI DOKUNUR)eskilerden kopya aldım. kopyacı demeyin boculurum
bu yazıyı okumuşsunuzdur muhtemelen.kullanıp faydasını gören olmuş başka sitede.sizlerde kullanan varmı.kullansakmı acaba.eşim kabul etse ben hemen sipariş vecemde.eşim diyoki;zaten duyduğun herşeyi yediriyon diyo.oda eksik olsun diyo.sırnaşık şeybu kadar şey yeter diyo.beni öldürmeye mi niyetlisin diyo.beni sinir ediyo.Çok üzgünüm çoookbunlar bitkisel hiç bir zararının olmadığını da biliyoda yemek
istemiyo.ööpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Merhaba Arkadaşlar,
Daha önce de yazdığım gibi eşimde ileri derecede sayı ve hareket sorunu var ve kaan beyle tedaviye başladık.Doktor benim de rahim filmi çektirmemi söyledi.Rahim filmi regl bitiminde mi çekliliyor? tam bitmeden mi? bir de dün adetimin 21. günü idi.Hormon testini tekrar yaptırdım. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Umarım hepimiz en kısa zamanda gebe kalırız...
FSH 3.4 mIU/mL
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH) 6.9 mIU/mL
PROLAKTİN 16.9 ng/mL
ESTRADİOL 103. pg/mL
PROGESTERON 14.2 ng/mL
fadiğim bir sonraki tarihim 7 ocak demeyi unutmuşum..
bugün iğneye başladım..
pazartesi kontrole gidicem..
aşılama başladı bakalım olmaz ya neyse kaydirigubbakcemile3
insallah canim
şifa olsun canım...inşallah işe yarar...
fadiğim bir sonraki tarihim 7 ocak demeyi unutmuşum..
bugün iğneye başladım..
pazartesi kontrole gidicem..
aşılama başladı bakalım olmaz ya neyse kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?