Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım daha başlamadan olumsuz düşünme, bu tedavinin en iyi şekilde sonuç vermesi için öncelikle olumsuzluğu, olmazları kafandan atmalısın, herşeyin en iyisini düşün, olumlu ol ki bebişin rahatlıkla gelsin sana
benim ikiz olduğu için düşük tehlikem hala devam ediyo ara ara ağrılarım oluyo herkes bana "düşecek diye aklından geçirme hiç" diyo, bende öyle bişey düşünmüyorum zaten, Rabbim yaşayacak ömür vermiştir de sağlıkla doğarlar inşallah memorial hakkında bişey bilmiyorum ama bizde anatolia da baktırdık, morfolojinin önemi yok dediler bizede hastaneden hastaneye değişebilir belki

can isom, haklısın azcık uzaklaştım buralardan
yüzmeye gitmiyorum şu an, soğudum herhalde bir de soğuklar eklenince içimden gelmiyor artık
dikiş kursuna devam ama...etek, 2 elbise, bir de bermuda diktim canım
ama bakalım onu ne zaman bırakacağım
canım bulantı zor iş, Allah yardımcın olsun
tuzlu gıdalar tercih et canım
ağır, yağlı yiyeceklerden uzak tut kendini
gerçi sen biliyorsundur ya..ben hatırlatıyım dedim....susuz kalma sakın...vitaminli gıdalar ye
dualarım seninle

ay nevrosky dönmüş şok oldum...hoşgeldin canım...nasıl zuzun...ben pek giremiyorum buralara...iyi oldu sana rastladığım

hoş geldin canım bebiş nasıl
alıştınmı anneliğe

kızlar ben şimdilik çıkıyorum
herkese iyi akşamlar

kıııss hani benim elbiseler:umursamaz: sağol canım benimde dualarım sizlerle, yemek yiyemiyorum kuru şeylerle geçiştiriyorum sonrada neyle beslenecek bu sıpalar diye düşünüyorumdelikafadulden suyu çok içmem gerek aslında çünkü böbreklerimde kum çıktı ilaç almadığım için suyla geçirmeye çalışacaz ama genelde aç gezdiğim için suyuda canım istemiyo ki 3 ay geçince accık düzelir belki,
en iyisi bişeylerle uğraşmak canım vakit çabuk geçer böylece, diktiğin elbiselerin resmini koy kıs beğenirsek sipariş veririk sana sırnaşık şey

hoş geldin a.s.a.s.a.s.

hoşbulduk canımopuyorumnanaktan

canım merhaba, nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik?epeyce ilerlemişsin az kalmış doğuma inşallah sağlıkla kucağına alırsın, Allahım bizede 30'lu haftalara ulaşmayı nasip etsin

merhaba canım çok şükür iyiyim herşey yolunda allaha şükür
evet canım allaha şükür görebildim 30ları rabbim bütün hamilelere sağlıcakla tamamlayıp kucağına almak nasip etsin canım hamile olmayanlarada bir an önce tattırsın rabbim
canım ilk haftalar gerçekten zor geçiyo hem bulantı kusmalar hemde korkular daha çok oluyo hareketlerini hissedince zaman daha çabuk geçecek inşallah bir an önce sende gelirsin 20 li 30 lu haftalara sağlıcakla kendine iyi bak tatlım opuyorumnanaktan

hahha canancımmm oooooooo ben bi elbiseyi dikene kadar sen kilo alırsın
her provada aç yanları sonra ...en iyisi ben sana yazlık bi elbise dikeyim, kurtarmış oluruz
ama dur bekle elbiselerin astarını da dikince koyarım

canım bol sıvı almazsan Allah korusun bebişlerin organları gelişmez ve susuz kalınca plesanta erken doğuma neden olur
bu yüzden şu tuzlu krakerler falan var ya onlardan bol bol ye...sonra da su içersin ...mavi yeşil in çok güzel krakerleri var...mideni bunlarla yatıştırdıktan sonra da ana yemeğini yersin
bak kum da çıkmış...aman dikkat

yanlardan biraz pay bırakırsın bende her ay accık accık açtırırım kıs, neyse uğraştırmayım seni, yazlık dik sen yine en iyisi o yerimseniben bebişler için zorla bişeyler yemeye çalışıyorum zaten, başka türlü su da içemiyorum,
sende çok uzak kalma buralardan gözükmüyosun epeydir, arada gel dedikodu yaparızkaydirigubbakcemile5

amin canım benim amin

anladım canım neyse sonucun iyi olduya çok şükür varsın aramasınlar.

kızlar ben kaçar kociş gelcek birazdan mutfağa doğru yol alayım yarın yine tüm ekibi burda bekliyorum kaçıpta buraları boş bırakmayın haakaydirigubbakcemile3 hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar herkeseopuyorumnanaktan

ay nevrosky dönmüş şok oldum...hoşgeldin canım...nasıl zuzun...ben pek giremiyorum buralara...iyi oldu sana rastladığım

Geri göndümmmmm çok şükür. Buraları , herkesleri özlemişim. :asigim: İnşallah güzel gelişmelerle içimiz ısınacak bu soğuk havalarda. Çok geçmez bombalar patlar. :teytey:

Bebiş iyi çok şükür tatlım. aklı fikri yemekte. süt az ya isyanlarda. laelaelaelaelae

hoş geldin canım bebiş nasıl
alıştınmı anneliğe

Hoşbuldum canım. Buralardasın çoğunlukla. Topiği ayakta tutma çabanı ayakta alkışlıyorum. buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis

Bebişi iyi canım. Çok şükür. :Saruboceq: Ben de alışıyorum yavaş yavaş. Acemiliği atlatamadım henüz. kafamçokkarıştı

Bu arada çok geçmiş olsun canım. Gripmişsin sanırım. Ama iyiye gidiyor galiba? Nasılsın şimdi?

hahha yaparıs dedikodumuzu
ay ben ay çekirdeği alayım baaari
çekirdek çıktlatarak da dedikodu ei yapılır
var mı bakalım ele avuca sığılacak dedikodun

amin canım benim amin

anladım canım neyse sonucun iyi olduya çok şükür varsın aramasınlar.

yok canım ya aramasınlar sorun değil zaten, ama tedavi sürecinde de ilaçlar için falan doğru dürüst arayıp bişi söylemedilerde ona kızmıştım, şimdi önemli değil artık, inşallah kuzeninde iyi sonuçlar alır, sende kendine ve bebişe iyi bak emi iyi akşamlar

doğru canım haklısın,
Düşünmemek gerek,hem seninkiler yer yapma ağrısıdır,e 2si nereye sığacak yer açıyorlardırkaydirigubbakcemile5

ay nevrosky süt için bol bol su iç...en faydalısı suymuş
bir de üzüm vs...sulu myveler
ayrıca yeşillik...iyi yıkanmış malzemelerden salata
sütün gelir canım, stres yapıp da sütünü kaçırma,her fırsatta emdir..emdikçe de süt kanalları açıldığından sütün bollaşır

Canlarım ben de kaçıyorum yavaş yavaş. Allaha emanet olun hepiniz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol bitanemm. Şeniz Dediklerini ben de uygulamaya çalışıyorum. Ama en önemli şey rahat olmak sanırım. Niye sütüm az diye düşündükçe bile süt daha da azalıyor. Hiç birşey takmamak lazım sanırım kafaya. CADIARZU

hahha yaparıs dedikodumuzu
ay ben ay çekirdeği alayım baaari
çekirdek çıktlatarak da dedikodu ei yapılır
var mı bakalım ele avuca sığılacak dedikodun

kıs gidemiyorum bi türlü, niye yemek vakti çıkıp geliyonuz anacım adam şimdi kızacak sofrayı hazır göremeyince delikafadulden
sen al çekirdeğini gel şekerim ben sana bulurum dedikodu
ilk çalıştığım zamanlar arada bir evlerinde kaldığım iki kız arkadaşım vardı ben ne zaman gitsem bazı şeyler anlatırdım arkadaşlarla ilgili, onlarda hergün orda kalayım isterdi, sırnaşık şey ama şimdi nerde anacım dedikodu falan yok eskisi gibi, ozaman herkes bekardı tabii neler oluyo haberimiz olurdu şimdi kalmadı kimse
neyse sen gel yinede buluruz çekiştirecek bişiyler:lepi::içelim:

oy oy kimler gelmiş opuyorumnanaktanaymesiiiim canım nasılsın? ne var ne yok???

canım benim sağol iyi olmaya çalışıyorum napıyım geldim ama hemen çıkmıştım şimdi gördüm mesajını sen nasılsın neler yapıyosun bakıyım bebişlerle

canım yaaa burası çok önemli biliyorsun
bir çok şeyi payllaşıyoruz
evet gerçekten sayfalar ilerlemiyor ama eğer biz girmezsek topik kapanacak bende bunu hiç istemiyorum

canım bende kapanmasını istemem tabiki ama
bikaç kişinin uğraşıyla olmuyo bu nerde o eski günler
sayfaların hızına yetişemezdik ogünleri özlüyom ben:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…