- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Bizim de %3 çıkıyordu ,4kere yaptırmıştık test,tek sorun da bu zaten 3senedir olmuyor ama
Bize de doktor tüp bebek yapalım size mikroya gerek yok dedi,fakat tekrar spermiyogram istedi(memorial daha ayrıntılı bakıyor ya),tabi büyütünce akla kara iyice ortaya çıktı %1 dendi değer,daha doktorla konuşmadık ama bana bi olumsuzluk çöktü işte,mafoldumben
hoşbulduk tatlım. Sen de hoşgeldin. :1hug: Sen de benim gibi bir süre uzak kaldın demek buralardan. Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Darısı başınıza inşallah. :saruboceq:
doruk ismini babası serhan ismini de ben koydum. Bahtı güzel olsun inşallah yavrumun. Ve herkeslerin yavrusunun. :saruboceq:
hoşbulduk tülincim. Sağolasın. Size de inşallah. :saruboceq:
1 hafta kalmış. :dance: Hayırlısı canım. :saruboceq: Inşallah 22 aralık bayramın olur. :saruboceq:
hoşbuldum canımm. :1hug: :asigim: şeniz hep selamlarını aldım tatlım. Bademe sormuşsun , dıptısa sormuşsun. Sağolsunlar onlar da ilettiler. Allah razı olsun senden. Ilgine teşekkürler bitanem. Opuyorumnanaktan darısı başına inşallah. :saruboceq:
sağol canım. Hoşbuldum. Daha iyiyim artık. çok şükür dediğin gibi rabbim kucağıma aldırdı. Allah bütün hamilelere sağlıkla kucaklatsın inşallah. Hamile kalmakla bitmiyor gerçekten. Sizler de önce sağlıkla hamile kalır , sonra sağlıklı bir hamilelik geçirir , sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallah. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
canım biz morfolojiyi düzeltemedik maalesef. Ilk başta %3 çıkmıştı. Sonra %2 çıktı. Sonrasında %1 çıktı. En sonunda %0'ı da gördük maalesef. Tüp bebek yaptırdığımızda %0'dı. Rabbim çok şükür bağışladı. Yaşın daha küçükmüş. Sen doğal yoldan biraz daha mucizeni bekle istersen. Olmazsa tedaviye başlarsınız. Rabbim belki mucizeni gönderir. Sen de başka arkadaşlarımıza umut olursun böylece. şeniz
hoşbuldum bitanemm. :1hug: :asigim: çok şükür canım , evet. :saruboceq: Yaşanılan zorluklar solda sıfır kaldı. Sağolasın güzelim. Inşallah allahım sana da doyasıya yaşatır bu duyguyu tez zamanda hayırlısıyla. :saruboceq:
iyi ol canım her zaman. Bir daha tedavi denediniz mi bu süre zarfında?
canım mucizelerinin gelmesine çok sevindim. :asigim: :sm_cool: Işte herşeyin bir vakti zamanı var elbet. Ama biz kullar çok sabırsızız. şükür ki rabbim sana da nasip etmiş bu güzelliği.Inşallah sen de bebeklerini sağlıkla kucaklarsın ve missss gibi kokularını içine çekersin. Sağol canım. Darısı da tüm arkadaşlarımızın başına inşallah. :saruboceq: şimdi onlar içeride birbirlerine yoldaşlık ediyordur. Zamanı güzel eritiyorlardır. Kaydirigubbakcemile3
canım takibi kolay bir liste olmuş. Ellerine sağlık tekrardan. Opuyorumnanaktan
tedavideki arkadaşlarımızın yolları açık olsun inşallah. Allahım meleklerini göndersin dilerim. Doğalyoldan deneyen arkadaşlarımızın da mucizelerinin çıkıp gelmesini , sürpriz yapmalarını temenni ediyorum. Ve listedeki bütün hamileleri tekrardan kutluyorum. Allah tamamına erdirsin diyorum. Kucaklarında görmeyi , sağlıkla büyütmesi nasip etsin rabbim inşallah. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
can isom, haklısın azcık uzaklaştım buralardan
yüzmeye gitmiyorum şu an, soğudum herhalde bir de soğuklar eklenince içimden gelmiyor artık
dikiş kursuna devam ama...etek, 2 elbise, bir de bermuda diktim canım
ama bakalım onu ne zaman bırakacağım
canım bulantı zor iş, Allah yardımcın olsun
tuzlu gıdalar tercih et canım
ağır, yağlı yiyeceklerden uzak tut kendini
gerçi sen biliyorsundur ya..ben hatırlatıyım dedim....susuz kalma sakın...vitaminli gıdalar ye
dualarım seninle
ay nevrosky dönmüş şok oldum...hoşgeldin canım...nasıl zuzun...ben pek giremiyorum buralara...iyi oldu sana rastladığım
hoş geldin a.s.a.s.a.s.
canım merhaba, nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik?epeyce ilerlemişsin az kalmış doğuma inşallah sağlıkla kucağına alırsın, Allahım bizede 30'lu haftalara ulaşmayı nasip etsin
hahha canancımmm oooooooo ben bi elbiseyi dikene kadar sen kilo alırsın
her provada aç yanları sonra...en iyisi ben sana yazlık bi elbise dikeyim, kurtarmış oluruz
ama dur bekle elbiselerin astarını da dikince koyarım
canım bol sıvı almazsan Allah korusun bebişlerin organları gelişmez ve susuz kalınca plesanta erken doğuma neden olur
bu yüzden şu tuzlu krakerler falan var ya onlardan bol bol ye...sonra da su içersin ...mavi yeşil in çok güzel krakerleri var...mideni bunlarla yatıştırdıktan sonra da ana yemeğini yersin
bak kum da çıkmış...aman dikkat
Amin canım Rabbim inşallah kuzeninin bebeğinide en kısa zamanda gönderir, ben anatolia ile maya arasında kararsız kalmıştım, araştırdım anatolianın başarısı çok yüksek, mayanında ilgisi çok iyi, başarı oranını göz önünde bulundurarak ilgisizliğide göze alıp anatoliaya gitmeye karar verdim doktorum hakan beydi ama 1 kez görüşebildim, yumurta toplama ve transferimde bülent bey vardı hep, zaten ikisinden başka doktor yok, çok kalabalık olduğundan dolayı ilgi azalıyo haliyle, ama bana sıkıntı olmadı, üzüldüğüm bitek şey oldu transferden sonra ilk kan testi yaptıracağım gün aradılar sonucu söyledim iki gün arayla devam et sonuçlar için ararız dediler bir daha arayan olmadı, ikinci kan testimde de anormal bir yükseliş oldu üçüncüsü çok az artmıştı ilklerde ikiye katlaması gerekirken yükselmeyince korktum hakan beyi aradım sormak için, kendisi yine amerikada olduğu için 3 kez aramama rağmen müsait değilim diyerek beni geri çevirdi soru sormama bile fırsat kalmadan telefonu kapattı bir dahada hastaneyi aramadım, gecenin bir yarısı kendi doktorumu aradım oda muhtemelen çoğul gebeliktir ve biri sonlanmıştır kan testlerine devam et dedi sağolsun her test sonucu akşamları konuştuk, ilk ultrasondada dediği gibi çıktı, ilkinde üçüzmüş tutunmuş ama gelişimi devam etmemiş sonlanmış, çok şükür şimdi ikiside iyi, anatolia yı başarısından dolayı her zaman tercih ederim ama dediğim gibi sanırım kalabalıktan olacak ilgisizlik biraz fazla, Allahım kuzeninle birlikte isteyen herkese bebeğini göndersin inşallah
Bizim de %3 çıkıyordu ,4kere yaptırmıştık test,tek sorun da bu zaten 3senedir olmuyor ama
Bize de doktor tüp bebek yapalım size mikroya gerek yok dedi,fakat tekrar spermiyogram istedi(memorial daha ayrıntılı bakıyor ya),tabi büyütünce akla kara iyice ortaya çıktı %1 dendi değer,daha doktorla konuşmadık ama bana bi olumsuzluk çöktü işte,mafoldumben
CANIM KAFANA ÇOK TAKMA MORFOLOJİDE DEĞİŞKENDİR AYRICA SEN EŞİNEDE DESTEK OLMALISIN Kİ
ONUN KAFASIDA RAHATLASIN STRES YAPARSANIZ
İŞİNİZ DAHA ZOR OLUR
İNŞŞŞ RABİM YOLUNUZU AÇARDA İŞİNİZ KOLAY6 LUR
çok saol canım,doğru haklısın valla...Zaten ne geliyosa başıma olumsuz düşünmekten geliyor.
Benim çok garip bi olayım var bütün böyle istediğim büyük olaylarda hep engelli koşu gibi olmuştur:
Girdiğim tüm sınavlar ertelenmiştir(anadolu liseleri,öss falan)
Evlenmeden 4gün önce babam kalp krizi geçirdi
Sonra babamlarla bi tatile çıkalım istedim,yine kalp krizi geçirdi(tam da 2 sene önce aynı gün geçirmişti,düşün bu kadar tesadüf)
Bebek istiyorum olmuyor,yani neyi planlayarak yapsam hep bişeyler çıkar.
Neyse uzun oldu:)
ay nevrosky dönmüş şok oldum...hoşgeldin canım...nasıl zuzun...ben pek giremiyorum buralara...iyi oldu sana rastladığım
hoş geldin canım bebiş nasıl
alıştınmı anneliğe
amin canım benim amin
anladım canım neyse sonucun iyi olduya çok şükür varsın aramasınlar.
canım daha başlamadan olumsuz düşünme, bu tedavinin en iyi şekilde sonuç vermesi için öncelikle olumsuzluğu, olmazları kafandan atmalısın, herşeyin en iyisini düşün, olumlu ol ki bebişin rahatlıkla gelsin sana
benim ikiz olduğu için düşük tehlikem hala devam ediyo ara ara ağrılarım oluyo herkes bana "düşecek diye aklından geçirme hiç" diyo, bende öyle bişey düşünmüyorum zaten, Rabbim yaşayacak ömür vermiştir de sağlıkla doğarlar inşallah memorial hakkında bişey bilmiyorum ama bizde anatolia da baktırdık, morfolojinin önemi yok dediler bizede hastaneden hastaneye değişebilir belki
ay nevrosky süt için bol bol su iç...en faydalısı suymuş
bir de üzüm vs...sulu myveler
ayrıca yeşillik...iyi yıkanmış malzemelerden salata
sütün gelir canım, stres yapıp da sütünü kaçırma,her fırsatta emdir..emdikçe de süt kanalları açıldığından sütün bollaşır
hahha yaparıs dedikodumuzu
ay ben ay çekirdeği alayım baaari
çekirdek çıktlatarak da dedikodu ei yapılır
var mı bakalım ele avuca sığılacak dedikodun
oy oy kimler gelmiş opuyorumnanaktanaymesiiiim canım nasılsın? ne var ne yok???
canım yaaa burası çok önemli biliyorsun
bir çok şeyi payllaşıyoruz
evet gerçekten sayfalar ilerlemiyor ama eğer biz girmezsek topik kapanacak bende bunu hiç istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?