fadiğim bir sonraki tarihim 7 ocak demeyi unutmuşum..
bugün iğneye başladım..
pazartesi kontrole gidicem..
aşılama başladı bakalım olmaz ya neyse kaydirigubbakcemile3
TÜLİŞİM HHAYIRLI UĞURLU OLSUN
AŞILAMAN
SEN BU KONUDA NE KADARDA NEGATİF DÜŞÜNSENDE RABİM İNŞŞŞŞ SANA MELEĞİNİ GÖNDERİRİ CANIM
geri göndümmmmm çok şükür. Buraları , herkesleri özlemişim. :asigim: Inşallah güzel gelişmelerle içimiz ısınacak bu soğuk havalarda. çok geçmez bombalar patlar. :teytey:
bebiş iyi çok şükür tatlım.Aklı fikri yemekte. Süt az ya isyanlarda. Laelaelaelaelae
hoşbuldum canım. Buralardasın çoğunlukla. Topiği ayakta tutma çabanı ayakta alkışlıyorum. Buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis
bebişi iyi canım.çok şükür. :saruboceq: Ben de alışıyorum yavaş yavaş. Acemiliği atlatamadım henüz. Kafamçokkarıştı
bu arada çok geçmiş olsun canım. Gripmişsin sanırım. Ama iyiye gidiyor galiba? Nasılsın şimdi?
çok saol canım,doğru haklısın valla...Zaten ne geliyosa başıma olumsuz düşünmekten geliyor.
Benim çok garip bi olayım var bütün böyle istediğim büyük olaylarda hep engelli koşu gibi olmuştur:
Girdiğim tüm sınavlar ertelenmiştir(anadolu liseleri,öss falan)
Evlenmeden 4gün önce babam kalp krizi geçirdi
Sonra babamlarla bi tatile çıkalım istedim,yine kalp krizi geçirdi(tam da 2 sene önce aynı gün geçirmişti,düşün bu kadar tesadüf)
Bebek istiyorum olmuyor,yani neyi planlayarak yapsam hep bişeyler çıkar.
Neyse uzun oldu:)
CANIMYAŞADIKLARINA ÇOK ÜZÜLDÜM BABANA GEÇMİŞ OLSUN
EĞER YAŞADIĞIN HER ŞEYİ GÖZDEN GEÇİRİP SONRA NEDEN BEN DERSEN O İŞİN İÇİNDEN Hİ,ÇÖ ÇIKILMAZ BİRAZCIK KADERCİ OLMAK OLAYLARI KABUL ETMEYİ KOLAYLAŞTIRIYOR
İNAN BANA BABAMLA İLĞİ ÖLE ŞEYLER BİZDE YAŞADIKKİ İNILMASI ÇOK ZOR AMA KADER DİYORUM BEN HERKESİN PAYINA DÜŞENİ YAŞADIĞINA İNANIYORUM
İNŞŞŞ HAYATINDA HER ŞEY YOLUNA GİRER VE KUZUN SANA SÜPRİZ YAPAR
CANIMYAŞADIKLARINA ÇOK ÜZÜLDÜM BABANA GEÇMİŞ OLSUN
EĞER YAŞADIĞIN HER ŞEYİ GÖZDEN GEÇİRİP SONRA NEDEN BEN DERSEN O İŞİN İÇİNDEN Hİ,ÇÖ ÇIKILMAZ BİRAZCIK KADERCİ OLMAK OLAYLARI KABUL ETMEYİ KOLAYLAŞTIRIYOR
İNAN BANA BABAMLA İLĞİ ÖLE ŞEYLER BİZDE YAŞADIKKİ İNILMASI ÇOK ZOR AMA KADER DİYORUM BEN HERKESİN PAYINA DÜŞENİ YAŞADIĞINA İNANIYORUM
İNŞŞŞ HAYATINDA HER ŞEY YOLUNA GİRER VE KUZUN SANA SÜPRİZ YAPAR
İnşallah canım inşallahh:Saruboceq:
kızlar sevcandan haberiniz varmı ne yaptı nasıl göremiyorum ben bu aralarda merak ettim
kızlar sevcandan haberiniz varmı ne yaptı nasıl göremiyorum ben bu aralarda merak ettim
CANIM EN SON DOĞUM İZNİNE AYRILACAKTIkızlar sevcandan haberiniz varmı ne yaptı nasıl göremiyorum ben bu aralarda merak ettim
NASILSIN CANIMGunaydın kızlar
İnşallah canım inşallahh:Saruboceq:
SEN İÇİNİ FERAH TUT ALLAHA GÜVEN VE DUA ET İNŞŞŞ GÜLDÜRECEK RABİM İNŞŞŞ
teşekkür ederim fadiğim..
hayırlısını istiyorum bende canım..
dediğiniz gibi zamanı gelmişse olucak..
negatiflik değil aslında benimkisi çok rahatım..
stres yapmıyorum kendimi kasmıyorum o olcak bu olcak demiyorum..
böylesi daha iyi..
illa olacak kesin tutar diye kaygım hiç yok..
sonu hayırlı olsun olsa da olmasa da.. Şeniz
şükür canım yahihoyyytŞenizfadikcim sanırım en sonunda adet oldum..........
kaç günlerden beri çamur şeklinde lekeler geliyordu ama bugün sıvılaşıp artmaya başladı galiba en sonunda teşrif etti...............
ekim kasım en sonunda oldu aralık ..........
bugün teşrif ediş tarihi aralığın 16 sı ben belki düzenli gelir umuduyla ocak 16 diyorum.....
okadar sevindimki sabahı bekleyemedim (dersem inanma canım kociş yok uyku tutmuyor geziniyorum ) şimdiden yazdım sana listede güncelle canısı
yetercim ben geldim canımopuyorumnanaktanMİLLET NERDSİNİZ YAAAA:hulya::hulya::hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?