Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tülinim başlamışsın aşılama tedavisine hayırlı olsun canım
inşallah düşündüğünün tersi olurda hamiş kalırsın:lepi:

günaydın kızlar.

harzem gözünaydın seninkiler sökülmüş bundan sonra düzenli olur inşallah canım. gene gecikme olursada bebişden olur inşallah.

tuliny aşılaman hayırlı olsun inşallah tüpbebeğe gerek kalmadan bu aşılama ile kavuşursun meleğine hiç belli olmaz rabbim ol desin yeter ki

evet canım buralardayım
sık sık girmeye çelışıyorum seviyorum buradaki paylaşımları
ooooooooo küçük melek ne güzel kokuyordur şimdi misler gibi
ben kız kardeşimin bebbğine doğuktan sonra çok baktım çok zor ama tatlı bir uğraş rabim sana bağışlasın kuzunu uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

günaydın şekerler...............opuyorumnanaktan

slm kızlar............arkadaşım ev taşıyor ona yardıma gideceğim..........gitmeden önce topiğe uğrayıp bir slm vereyim dedim....

harzem gözünaydın seninkiler sökülmüş bundan sonra düzenli olur inşallah canım. gene gecikme olursada bebişden olur inşallah.

caspercim hamilelerin duası kabul olurmuş çok sağol canım duan için amin inşallah

kızlar sevcandan haberiniz varmı ne yaptı nasıl göremiyorum ben bu aralarda merak ettim

canım merhaba nasılsın
bahsettiğin sevcan sevcangöksel se
doğum iznine ayrıldı canım
evde neti olmadığı içinde siteye giremiycek büyük ihtimalle

kızlar sevcandan haberiniz varmı ne yaptı nasıl göremiyorum ben bu aralarda merak ettim

canım semihanında dediği gibi doğum iznine ayrıldı
giremiycek bi süre kardeşimden girerim fırsat bulursam dedi
inşallah güzel hebrlerini alırız hayırlısıyla arkadaşımızın

KIZLAR SAYFALAR DONMUŞ YıNEmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben::
KıMSELER GıRMEMıŞ :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
ZATEN MESAJLARDA GıTMıYOR

Son düzenleme:

anladım bitanemŞeniz
hadi hayırlısıopuyorumnanaktan

şükür canım yahihoyyytŞeniz

MİLLET NERDSİNİZ YAAAA:hulya::hulya::hulya:
yetercim ben geldim canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…